Çocuk Hastalıkları yatıs seklı ve kulak kırılması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bu konuda tecrübeli bir anne olarak benim kızımında öyleydi kulakları ama ben sürekli elimle düzelttim baktım olmuyor ya saç bandı yada bebek bereleri varya penyelerden onların dar gelenlerinden takıp öyle yatırırdım çok şükür ki düzeldi şimdi normal ama önleminizi alın arkadaşımın bebeğinin kulağı öyle kaldı çünkü şu an kıkırdak hamur gibi ne şekil verirsen kemikleri geliştikçe öyle kalıyor bilginize....

pekı sureklı mı taktın canım sac bantı?
benım oglusunkıde duzelmeye basladı.sanırım bebısler buyudukce kulaklarda sekıl alıp duzelıyor.

genelde taktım daha doğrusu benimki uyanıkken taktırmıyodu uyuduğu zaman hemen takardım özellikle beresini takıp öyle yatırırdım

ben de merak ettim...kulakları az da olsa düzelen var mı?bizde de aynı sorun var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:...

bebıslerın sacları cogaldıkca,kafaları buyukce eskısıne oranla kulaklar o kadar dıkkat cekmıyor.
yenı dogdukları zamanlarda sacları cok fazla olmadıgı ıcın sanırım kulaklar daha belırgın oluyor.
ben uzun bır sure bebegıme yastık kullanmadım.sımdı yenı yenı kullanmaya basladım
aklınızda bulunsun yastıgında cok etkısı oluyor.

ya anlamadım benbilmiyorumkismile...kulak kıvrılması kendi kendine mi geçiyor yani.büyüdükçe düzeliyor mu?:uhm:...süreki yapışık tutsak işe yaramaz mı?bu şekilde bu sorunu yenen var mı?lütfen buraya yazsın:sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar kesinlikle yastik kullanmayın..yastıksız zeminde yatınca kıvrılma falan olmuyor..tabi yenidogan bebeklere biraz yastık takviyesi gerekiyor yedigini geriyutmasin diye..ama onun dışında bere çok işe yarıyor..
birde inanin şimdi küçük olduklari için ve saçlari olmadiklari içinde çok göze batıyor..benim kızımda öyleydi sanki hafif kepçemsi gibi duruyordu..ama kafasi büyüdükce ve saçlari çıktıkca kulaklarida normal boyutuna döndü..

benim kızımda 2 yaşına giricek düzelmedi kulakları eşime göre sorun yok ama bana göre hala kepçelik var profilimde resmi var bakabilirsiniz doğduğun ilk aya kadar sorun yoktu sonra hep kıvrılmaya başladı buraya yazmıştım hatta daha önce

benim kızımda 2 yaşına giricek düzelmedi kulakları eşime göre sorun yok ama bana göre hala kepçelik var profilimde resmi var bakabilirsiniz doğduğun ilk aya kadar sorun yoktu sonra hep kıvrılmaya başladı buraya yazmıştım hatta daha önce

canım kızının resimlerine baktım çok şeker maşallah..,kulakları kendisine çok yakışıyor,çirkin durmuyor yani...peki kulaklarını düzeltmek için bişey yaptın mı(bantlama,saç bandı vb.) uzun süreli yapışık tutsak geçer mi acaba?geçmeyecekse boşuna uğraşmayalım..

ya kızlar yok mu aranızda kepçe kulağı düzeltebilen...cevap yazın lütfen,düzelmeyecekse boşuna uğraşmayalım...:gitme:

benm kızımda aynı..kıvrıla kıvrıla kepçe oldu..b,ikaç kişidede öleymiş düzelmiş kndi kednine..düzelr dıyolar..

oğlumun sağ kulağı sola göre daha açık,sağa yatıyor hep ve yan yatış yastığı da dahil pek bişey fayda etmiyor :( başına şapka vs takmaktan da nefret ediyor, şu bebek bantlarından bahsedilmiş eczanede mi satılıyor?saçlarına zarar verecek bişey de olmasın?

merak etmeyin düzelir kızlar..bizimde aynı sorunumuz vardı küçükken.. ben düzeltiyordum o dönünce kıvrılıyordu normalde bile belli oluyordu ama şimdi hiçbirşey kalmadı.. dr da sorduk kendiliğinden geçer dedi..

Hanimlar merhaba benim oglumda 16aylik farketmedim kimsede uyarmadi yatarken kiriliyordu kulaklik simdi sag kulak biraz disarda gibi yani seklilsiz büyüyünce kepcemi oluyorlar nasil oluyor düzelir mi acaba duzeltiyorum gene saga çeviriyor gene kieilior bilgi verirmisin iz

merhaba hanımlar.
2 aylık bebegmı genelde bır sag tarafa bır sol tarafa yatırmaya calısıyordum.
bunun ıcın yan yastıgı kullanıyorum.
yalnız bırkac gndur fark ettım,bebegımın mınıık kulakları hafıf kırılmaya baslamıs.
bıraz seklı bozulmus gıbı.
aynı durumu yasayıp bu konuda tecrubesı ola varmı acaba?
ne yapmalıyım bebegımı nasıl yatırmalıyım?
kulakları ıcın yanına destek felan mı koymak gerekır?
Mehabalar ben de bebeğimin bir kulağı kırıldı normalde çok güzeldi kulakları ama şimdi sanki biri açılmış gibi sizinki düzeldi mi acaba merak ettim lütfen cevap veriniz. Çok üzülüyorum 😭 çok canm sıkılıyor

Back
X