Ediyorum tabiki aşkım inşallah sağ saglim alalım yavrularımızı kulaklarımıza amin amin amin
İkili test yaptırdım hiçbir şey yoktu. Detaylı da suyumun az olduğunu ve karın çevresinin küçük olduğunu söyledilerSaglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
Randevun ne zaman ? Benim akıntım geçti şuan bugün doktora gideceğim kese görüldü ama beta çok az yükselmişti en son o yüzden gideceğim tekrarBana vermedi ya acaba kese görülmedi diye mi önceki gebelik riskli sonlandı bende vermelerini istiyorum aslında ilk gebeliğim sonlandırıldı önlem amaçlı istiyorum ama söyledim dedi biz gerekeni yaparız diye belki de başka doktora görünurum durumumu anlatirim verir
Üç gün sonra gidicemRandevun ne zaman ? Benim akıntım geçti şuan bugün doktora gideceğim kese görüldü ama beta çok az yükselmişti en son o yüzden gideceğim tekrar
Canim merhaba benim ikizilerimin birinin suyuda az dı.
Beyninde problem gördü .
Senin bebegininde sanirim beyninde bi problem gorulmuş
Yok benim kese yirtilmis suyum gelmişti su kalmamistiCanim merhaba benim ikizilerimin birinin suyuda az dı.
Beyninde problem gördü .
Senin bebegininde sanirim beyninde bi problem gorulmuş
Yanlis hatirlamisim canim konus sahibiydi sanirimYok benim kese yirtilmis suyum gelmişti su kalmamisti
Merhaba canim benimde ikizlerimin birinin suyu azdı .Bugün Dr gittim beyninde problem var dedi. Her hafta yeni bişi çıkıyor çok yoruldum
Amınn inşallahSaglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
Csp yokluğu dendi Mr çekildim bu akşam sonuç bekliyorum. Rabbim bbeilerimşze şifa versin. İnşallah sizinde öyle bi şey yokturMerhaba canim benimde ikizlerimin birinin suyu azdı .
Bu gun detayli ultrasonda beyninde sivi birikimi var dedi doktor
Sende bebegin beyninde problem var demişsin sana ne demişti doktor?
Rabbim şifalar versin canım. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Dualarım sizinleHanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum
Hayirli sonuçlar alirsin inşallah canımAmınn inşallah
Csp yokluğu dendi Mr çekildim bu akşam sonuç bekliyorum. Rabbim bbeilerimşze şifa versin. İnşallah sizinde öyle bi şey yoktur
Aminnn allah razı olsun ❤Rabbim şifalar versin canım. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Dualarım sizinle
Vazgeçmek yok Rabbim bebişlerimize şifa versin ❤Hayirli sonuçlar alirsin inşallah canım
Benim bebegimde sivi birikimi varmiş beyninde bacakları da içe dönükmüş
Doktor anne karninda vefat etmesi daha hayirli dedi .
Havuç suyu ictim 1 aydir ben ama düzelmedi suyu falan az. cocuk içinde zor görünüyor susuzluktan.
Ne olacak bilmiyorum bende .
Hayirli sonuçlar alalım insallah nasil hayirli olacaksa o şekilde olsun
Amin canim insallahVazgeçmek yok Rabbim bebişlerimize şifa versin ❤
Merhaba durumunuz nedir acabaVazgeçmek yok Rabbim bebişlerimize şifa versin ❤
Merhaba suyum bi arttı şu an yine az. Beyninde görülmeyen yapı için fetal Mr çekildim. Sonuç bekliyoruzMerhaba durumunuz nedir acaba
Mesajlarınızı okudum RABBİM sifa versin sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza dualarım sizinle⚘️Merhaba suyum bi arttı şu an yine az. Beyninde görülmeyen yapı için fetal Mr çekildim. Sonuç bekliyoruz
İnşallah iyi sonuçlar alacaksınız ve bebeğinize sağlıcakla kucağınıza alacaksınızMerhaba suyum bi arttı şu an yine az. Beyninde görülmeyen yapı için fetal Mr çekildim. Sonuç bekliyoruz
Amin inşallah inşallahİnşallah iyi sonuçlar alacaksınız ve bebeğinize sağlıcakla kucağınıza alacaksınız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤Mesajlarınızı okudum RABBİM sifa versin sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza dualarım sizinle⚘️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?