- 28 Aralık 2016
- 1.857
- 4.697
- 133
- 40
- Konu Sahibi Gulbahcem65
-
aslinda senden haric esin bu durumdan rahatsiz olmasi lazim. hangi erkek kardesi haric baska erkekle esini evde birakir!?Kayınvalide yok sizlere ömür arkadaşlar.hata eşimde bence de insan karsı tarafıda düşünür o erkek belki rahatsız oomaz da ben evimde hep başka erkekler ile yaşamak zorunda değilim ki
iş eşinde bitiyorSlm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim
Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim
Esin de cok genismis yani. Onlarin esinizin akrabasi olmasi sizin de akrabaniz oldugu anlamina gelmiyor.
Anlasilan esinizin bir sey yapacagi yok. En iyisi hic guleryuz gosterme, tv den sikilacaklari seyleri ac mesela kiro tiplerse caz, metal muzik falan ac. Yemekleri kotu ve az yap. Mesela banyodan bagir "havluyu yere kil dusurdu acaba" "bu tuvaleti temiz bulamayacak miyim ya" diyerek surekli soylen. Rahat huzur verme. Sofra kurulurken toplanirken esine emir yagdir. Ve yapabiliyorsan yanlarinda biraz rahat giyin.
konuşmadan anlamaz onlar direk suratlarına tükür.
yada banyodan bornozla çık.
ne sinir insanlar var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?