- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Gulbahcem65
-
yüzsüzlere bak ya ne işleri var yeni evli çiftin yanında zırt pırt ! en sevmediğim şeyler, eşinizin açık açık konuşması lazım, tabii ki çekmek zorunda değilsiniz, ben de çalışıyorum, zaten yorgun oluyorum yemekten sonra da dinlenmek istiyorum, bizim de böyle bir kaç mevzumuz olmuştu , ama Allahtan eşim çok anlayışlı bu konularda, müsait olmadığımızı söyleyebiliyorSlm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim
Tüm bu yazdıklarınıza hak veriyorum kesinlikle benimde yumuşak yüzümden oluyormuş eşimle konuştum bakalım bekleyip göreceğiz.bi daha olursa direkt annemler gidecem yoksa korkarım ömür boyu böyle devam edecekKonu sahibi
ir gelişme oldu mu?
Açıkçası ben evden çıkıp gitme, annenlere gitme falan taraftarı değilim. Çünkü orası senin evin. Onun yerine gelenlere ters davranabilirsin, yemek yapmazsın, rahat kıyafetlerle dolaşırsın, eşinle zaten konuşmuşsun ama düzelmezse diye bunlar.Tüm bu yazdıklarınıza hak veriyorum kesinlikle benimde yumuşak yüzümden oluyormuş eşimle konuştum bakalım bekleyip göreceğiz.bi daha olursa direkt annemler gidecem yoksa korkarım ömür boyu böyle devam edecek
Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim
Tüm bu yazdıklarınıza hak veriyorum kesinlikle benimde yumuşak yüzümden oluyormuş eşimle konuştum bakalım bekleyip göreceğiz.bi daha olursa direkt annemler gidecem yoksa korkarım ömür boyu böyle devam edecek[/QUO iki tarafta suçlu siz eşinize rahatsızlığınızı belirtmemişsiniz tavır koymamışsınızki zırt pırt geliyolar 1 yıllık evlisiniz üstelik evinizde bekar erkekler ayrıca nasıl aileleri var yolluyolar düşüncesizlik bu eşiniz rahatsız olmuyormu hiç durumdan net bir tavır koymazsanız eğer sadece kuzenlerle sınırlı kalmazsınız ilerde çok yumuşak yüzlü olmayın umarım eşinizde konuşmanızı anlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?