İş bulamiyorum aramadigim yer calmadigim kapi kalmadi her seferinde hevesleniyorum her seferinde heveslendiriyorlar tamam oldu gibi konusuyorlar sonra ariyorum pazartesi ara, yok bugun bi sey oldu cuma ara, cuma ariyorum bayramdan sonra ara. Arka arkaya aldim red cevaplarini tek tutundugum dal vardi kizlar benle 5 haftadir o gun ara bu gun ara diye tenis topu gibi oynuyorlar, yine o pazartesilerden biriydi sabah aradim bizim elemanimiz bugun iş başi yapti dediler. Ya sizin Allahiniz yok mu diye bagirasim cagirasim geldi sustum kapattim agliyorum dayanamiyorum.
Özgecmişe ekledigim on yazida yalvariyorum artik resmen gururum kiriliyor. calismaya hevesliyim cok istekliyim diyorum gorusmeye cagriliyorum istegini gördük kayitsiz kalamadik gel git buralarda iş ogrenirsin diyor. Ben bedavaya vurun bana kirbaci mi yazdim on yazida diye supheye dusuyorum. Tecrubesiz kişilerin hemen “çok para” istediklerini soyluyor. Cok paradan kastının asgari ucret oldugunu anliyorum yine de susuyorum susuyorum ben bunca sene bosuna mi okula emek harcadim para döktüm iki bin lira bile kazanamamak icin mi herhalde ki para kazanmak istiyorum 25 yaşimdayim 15 yasinda degilim ki çırak olayim diyemiyorum yine de kabul ediyorum ya bedavaya alin beni sigorta bile yapmayin enayiyim ben diyorum üç gün geçiyor hala arayan yok. Bedavaya bile calistirilamayacak kadar vasifsiz miyim işe yaramaz miyim. Bu yaşta hala daha aileden para beklemek, kendi parani kazanamamak, kendine sevdiklerine hicbir sey alamamak birak ustune basina bi sey almayi cebinde paran olsa da guzel bi yemegi bile haketmedigini dusunmek nasil bir sey anlatamam cok yoruldum
Hicbir sey yapamiyorum yuksek lisansimi bitiremiyorum iş bulamiyorum evde oturuyorum temizlik yapiyorum baska ise yaramiyorum oturdugum yerde çürüdüm köreldim beynimi kullanmaya kullanmaya yok oldu ozguvenim yerle bir oldu ben nasil toparlanicam
2300 lira için ogle yemegi servisi olmayan sabah 9 aksam 8 insan yerine konmadan calisabilmek icin hayaller kuruyorum onlar bile yikiliyor bu kadar mi degersizim
kimseye anlatamiyorum icime kapandim mahvoldum gucum kalmadi boş kagitlara yazdim hicbir etkisi olmadi buraya yazdim belki birilerinin okudugunu bilirsem iyi hissederim bilmiyorum belki de daha kotu hissederim cevap yazmasaniz bile olur şurda icimi dokeyim