Yavru kapluğumbağalarım için YARDIM EDİN!

Babyse

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
3
0
16
İstanbul
İlk önce herkese merhabalar ..uzatmadan konuya girmek istiyorum
Yardım edin..

Uzun zamandır 5 senelik su kapluğumbağalarımı besliyorum ı biri kaçtı gitti :) komik gelebilir evet kaçtı gitti bulamadım diğeri tek kaldı bende bildiğime göre tek yaşayamazlar arkadaşı olması gerekmiş. bende tek kalmaması için 2 tane yeni doğan su kapluğumbağası aldım benim korktuğum Aynı yerde olması mümkünmü ? Büyük kapluğumbağam küçük kapluğumbağalara zarar verirmi ? Yaşayabilirlermi ? yoksa büyüğünü alıp başka akvaryumamımı koysam daha iyi olur ? =/ lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum.

İlk önce herkese merhabalar ..uzatmadan konuya girmek istiyorum
Yardım edin..

Uzun zamandır 5 senelik su kapluğumbağalarımı besliyorum ı biri kaçtı gitti :) komik gelebilir evet kaçtı gitti bulamadım diğeri tek kaldı bende bildiğime göre tek yaşayamazlar arkadaşı olması gerekmiş. bende tek kalmaması için 2 tane yeni doğan su kapluğumbağası aldım benim korktuğum Aynı yerde olması mümkünmü ? Büyük kapluğumbağam küçük kapluğumbağalara zarar verirmi ? Yaşayabilirlermi ? yoksa büyüğünü alıp başka akvaryumamımı koysam daha iyi olur ? =/ lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum.

merhabaa:)öncelıkle kaplumbagalar tek yasayabılırler yenı doğan kaplumbagalar diğerlerıne gore ck daha hassastır çok temız tutmanız suyunu hıjyen ıcın ...büyük kaplumbaganız sadece ustune cıkabılır malesef... bence bıraz buyuyene kadar ayırın derım ...

Back