Facebookta Hayvan severler diye bir sayfa var.
Onlara mail atalım belki süt anne bulunur.
Ya da geçici yuva.
Cunku 2-3saatte bir beslenmesi tuvaletinin yaptırılması sıcak tutulması gerek. Eve alamadıysan gece uyanıp besleyemezsin.
Nerede yasıyorsun
Canım asla kediyi başkasına veremem olmazRabia mail gönderiyorum yasadığın yeri sehir/ilçe olarak yazabilirmisin
Nasıl yani? Evde bir gecelik bile bakamicağını söylüyosun ve başkasına veremem diyosun?Canım asla kediyi başkasına veremem olmaz
Canım asla kediyi başkasına veremem olmaz
Aldım sonunda eve ohh sonundaBilgilerini haysevder@gmail.com adresine acil olarak atar mısın? Konu başlığında aciliyetini belirtirsen en kısa süre içinde geri dönüş yaparlar.Ve bulunduğun şehire göre anne kedisi olan yada yavru bakımından anlayan bir hayvan sever muhakkak sahiplenir.Ve cok rica ediyorum o yavruyu almak için sabahı bekleme lütfen o şu an bütün tehlikelere açık,çok kedi büyüttüm sıcak tutulması ve tuvaletinin yaptırılması gerekli.
Aldm eve sonu da cnm inliyor arada acaba ağrısı falan mı var uyuyormu2KediAnnesi .!.:Anlıyorum seni ama eve alabilecekmisin?
Hiç değilse belki süt anne bulunur biraz toparlanınca alırsın. Anne sütü alması onun için cok önemli
Aldım sonunda eve ohh sonunda
Bakamam diye bir şey demedim ben ailemin izin vermediğini söyledim ki sorun çözüldüm biraz vicdan ları varm8ş ikna oldular sonundaNasıl yani? Evde bir gecelik bile bakamicağını söylüyosun ve başkasına veremem diyosun?
asla cok küçükse zehirlenir kedi sütüalıp veterinerden içirilmesi gerekir biberonla ..sulandırılmış süt verın mumkunse eve alın yazık gunah
Aldm eve sonu da cnm inliyor arada acaba ağrısı falan mı var uyuyormu
Süpersin! İnleme değildir canım o mırıldar yani halinden hoşnut olduğunun işareti:)Aldım sonunda eve ohh sonunda
oh nasıl mutlu oldum. ağlıyor, uyandığı için. koynuna al, sıcağınla ısınsın, seni annesi sanır uyur ve susar. uyuyamazdım bu gece.Aldm eve sonu da cnm inliyor arada acaba ağrısı falan mı var uyuyormu
Ne güzel insansın tesekkür ederim bebeği öpmemek için kendimi zor tutuyoRum çok sevimlilorrinka .!.:harikasin..
goç şeker e uyku girmedi,yatagimdan kalkip geri geldim konuyu takip etmek icin..
cok sevindim..
koyun koyuna uyu,sicakligini hissetsin.
Bendeee.. Aynı duyguları paylaşıyoruz cocuk gibi sevindim ne yalan söyleyim:)oh nasıl mutlu oldum. ağlıyor, uyandığı için. koynuna al, sıcağınla ısınsın, seni annesi sanır uyur ve susar. uyuyamazdım bu gece.
Aldm eve sonu da cnm inliyor arada acaba ağrısı falan mı var uyuyormu
canım kedi kaç günlük yürüyor mu gözü açık mı acaba?anne unutmaz aslında muhtemelen birisi ellemiştir onu çok anne rahatsız olmuştur şu minicik kedileri de niye eller insanlar bilmem...ben de su an işyeri bahcesinde bakıyorum 3tane dokunmuyorum cok minikse sütle beslenir ama kedi sütüyle biberonla çok büyük sevap 3 kuruş harcarsın biraz büyütürsün ölmesine sakın göz yumma o da bir can lütfen unutmayın bu hayvanlar bu dunyada susuyor çünkü diger dünyada konuşacaklar..Arkadaşlar 2 gündür tam kapımızın önünde bir yavru kedi var annesi onu terk etti diğer çocuklarını aldı götürdü bu bebişin yanına gelmiyor bebiş bağrıyor sabahtan beri napıcaz biz içimiz cız ediyor
İnan bende uyuyamazdım ki hâlâ uyuyamam o ayrı ay hapşuruyorda offf hastamarilyn monroe .!.:oh nasıl mutlu oldum. ağlıyor, uyandığı için. koynuna al, sıcağınla ısınsın, seni annesi sanır uyur ve susar. uyuyamazdım bu gece.
Ne güzel insansın tesekkür ederim bebeği öpmemek için kendimi zor tutuyoRum çok sevimli
Hırıltı gibi aradaağlıyorYaa nasıl sevindim harikasın. Sen onun meleğisinnn
Nasıl bir inleme hırıltı gibimi eğer öyleyse sorun yok
internetten yaşadığın ilçenin belediyesinin veterinerlik hizmeti var mı araştır. sokak kedisini evine aldığını söylediğinde gerekli aşılarını ücretsiz yapıp zamanı gelince de kısırlaştırırlar. kısırlaştırmayı ihmal etme, erkekse koku salar, dişiyse çok küçükken hamile kalır, doğuramadan ölebilir bile.Ne güzel insansın tesekkür ederim bebeği öpmemek için kendimi zor tutuyoRum çok sevimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?