YAVRU KÖPEK VE OĞLUM

Tabiki haklisin pes gercekten esine hem kendi korkuyor kücücük bebegi de köpegin yanina koyuyor yuh gercekten yuh. Bende hayvan severim ama bir insanin bile ne yapacagini kestiremiyoruz bazen bir köpek neler neler yapabilir cocugun caninin yandigini bilmeden isirir itee üstüne cikabilirdi. Esine cok sinirlendim icimden gerizekali diyesim bile geldi kusura bakmada
beni anladınız aynen, sorun oğlumun köpek sevmesi de değil burada, oğlanın eşimden uzakta olması, herşey olabilir

Esiniz sorumsuz davranmış evet..ama sadece çocuğunuzu yalnız bırakmakla..yoksa köpek hicbisey yapmaz, kediler için kesin bisey diyemem..kuyruğunu çeker vs. Tırmık atabilir..ama köpekler çok akıllı hayvanlar ve gerçekten bebekleri küçük çocukları biliyorlar..yapmanız gereken sakince, çocuğunuzu almaktı..köpek tehlike oluşturmaz, ama köy yerinde kuyu olur yerde akrep çiyan olur vs.bunlara dikkat şart..

Haklısınız bence.Ama şükür bir şey olmamış.Sonuçta oğlunuz kuyruğunu sıkabilirdi ve köpek zarar verebilirdi.Köy köpekleri de pek temiz olmaz genelde pireli olabilir.

Eşinizin dalgınlığına gelmiş malesef onuda çok suçlamayın , üstüne gelmeyin.Bir daha da siz daha temkinli olun bir gözünüz bebişte olsun ya da eşinize değil de köydeki yiğeninize,kuzeninize falan emanet edin içeride odada otursun oynasınlar.

hayvan sonuçta aklı insan gbi deil . o çocuğa saldırsa hesabını kim verecekti?
sonuna kadar haklısınız. ama tartışmayı uzatmayın eminim eşinizde bida böyle bşe yapmaz . tepkinizi görüp hatasını anlamıştr.

beni anladınız aynen, sorun oğlumun köpek sevmesi de değil burada, oğlanın eşimden uzakta olması, herşey olabilir

Evet hersey olabilir. Ben cok köpek tanidim kendimizin de vardi egitilmis köpek de gördüm. Isiranlar saldiranlar da gördüm hepside pitbull deyildi.
Cocuklar köpegin agzina kolunu soktugunuda gördüm köpek birsey yapmadi. Cocuk kangalin yanindan gecince köpegin isirdigini da gördüm. Kücük köpeklerin isirdigini da gördüm. Evimde köpegim olsaydi cocugumu genede yalniz birakmazdim. Cünkü gercekten hersey olabilirdi esin de cok sorumsuz davranmis. Bende esime cok kizarim zirt birt balkon kapisini acik birakiyor sürekli diyorum yapma ya da bana haber ver anlamiyor iste

hayvan sonuçta aklı insan gbi deil . o çocuğa saldırsa hesabını kim verecekti?
sonuna kadar haklısınız. ama tartışmayı uzatmayın eminim eşinizde bida böyle bşe yapmaz . tepkinizi görüp hatasını anlamıştr.
İnsanlardan ziyade, köpeklere guvenirim ben..bu forumda olsun haberlerde o kadar kötü şeyler okuyoruz duyuyoruz ki.. bence konu sahibi, eşine köpek yüzünden değil, çocuğu yalnız bıraktığı için kizmali..zira eşinin gormediği yerdeymiş, ya akıllı(!) bir insan zarar verseydi:KK52::KK66:

Köpekler hisli hayvanlardır,onun bir insan yavrusu olduğunu çoktan anlamıştır.zarar vericek olsa yaklaşmadan uyarıda bulunurdu,hırlamak yada havlamak gibi..hayvan sevgisi ile büyüyen çocuklarda aynı hassasiyete sahip olurlar,bırakın çocuğunuz en azından sahipli köpeklerle,kedilerle vb hayvanlarla tanışsın..

Köpeklerden kedilerden ölesiye korkarim.çocukken köpek kovalamisti.hayatta yaklasamam köpeklere.köpek karşıdan gelirken yönümü değistirdigimde sahiplerinin ne hissettiğini anlayabiliyorum ama bu elimde değil.

Kediyle ilgili de çok acı hatiralarim var.cok baglandigim yavru bir kedim öldü.sokakta bulup getirmistim.8-9 yaslarindaydim.o gunden beri kedilere karsi soguk davranirim nedense...

Konu sahibi de korkmus olmali.ben de ne yapacagi belli olmayan bir ķöpekle karsi karsiya kalmis kızımi düşününce -heleki cocukken iki köpek tarafindan kovalanmis biri olarak- konu sahibine hak verdim.ama köpekten cok esinin sorumsuxluguna kızmış arkadaş burda.nasil gözünün önünden ayırır diyerek....haklisıniz ama eşinize küfür etmeyin .o size etse bile siz etmeyin.evliliğinizin degerini düşürürsünüz.

Bu arada kızım hayvanları öyle cok seviyor ki....büyüdüğünde bütün kedi köpek kaplumbaga kus ne varsa toplayacak eve herhalde...kaderin cilvesine bak :)))

1 yasinda kopek cocuga birsey yapmaz. Genelde kopekler çocuklara birsey yapmaz.
Ama suda var. Saldirgan ve buyuk bir kopekte olabilirdi yavru kopek yerine baba korktugu icin demekki saldirsa köpek, baba kendi korkusunu dusunup bebegini kurtarmayacak.
O durumda insan kendi canini mi dusunur be? Cocugu icin hic birsey gormez gozu.

Ne sorumsuzluk? Cocugu birakmis kucagindan birde... biraktin pesinde dolan barim.

Herkes israrla anneye ama sende korkmususn? Ama sende alamamissin deyip durmus kadin israrla nedenini anlatmasina ragmen.

Kadin diyor ki; hamleyi yaptim. Ama ters tepki olmasin diye kopegi taniyan birini cagirmak daha mantikli idi.

Yani kadinin kopwktwn kormkmus olmasi onum cesaretsiz kilmaz, yada cocigu icin kendini riske atmiyor anlamina gelmez.

Cocuk kopegin peşine, anne cocugun peşine, sonra cocuk yanlis hareker kopejte ters tepki verse dahami iyi olurdu? (Ki bu yavru degilde normal bir kopekte olabilirdi, saldirganda olabilirdi)
Mantikli dusunmek mi daha iyi coxugun faydasina yoksa dusunmeden atlamasi mi? Hamleyi yaotiktan sonra cocugun ters tepki verdigini gorunce mantikli davranmasi daha faydali tabiiki.

Babalarda diyecek sozum yok anneler kadar o5c gudusel olamiyorlar ama gerekirse care olmasaydi annesi elbette oyle birakmazdi.

Çocuğumun tehlikede olduğunu hissetsem kaplanın önüne bile atlarım...
Aynı şekilde eşimden de eminim...
Bu durumda çok pardon da b.klu sid..liye mana buluyor derler bizim burda...
O bırakmış o kurtarsın kafası nedir yaa

Canım senin bu kadar abartmanda bana normal gelmedi kusura bakma ama... Hayvana güven olmaz tabi ama çok vahşi bi ırk değilse bu kadar ortalığı velveleye vermekde abartı.

Kedisiz,köpeksiz geçen yıllarıma acıyorum...birçok insandan daha tehlikesizler...

Eşimi parçalardım.ağzını ayırdın 5 karış çocuğumun nerde olduğundan bile haberin yok diye.tehlikeli bir köpek olup ısırabilirdi de.

Çok abartmışsınız. Bence küfürleşmeye bahane arıyormuşsunuz. O sadece sizin çocuğunuz değil bunun farkına varın önce. Erkekler kadınlar kadar hassas olamayabiliyor bazen,böyle bi durumda bende kızardım mutlaka ama korku aklıma gelmezdi alırdım ordan çocuğumu.. Eşimede iki söylenirdim o da zaten yaptığının farkında olurdu gelir geçerdi. Adam bi hata yapmış bukadar büyütüp gün boyu kavga etmeler nedir ? Sanki çocuğa bişey olmuş gibi.. Allah korudu lütfen dikkat et deyip geçin az rahat olun yaw..

Back
X