yavrucuğum'a

canim benim simdi yazdiklarini okudum , Allah sana okadar cok sabir vermis buna katlanmak gercekten cok zor olur ... Allah sana bundan sonrada bol sabir versin , oglun seni bekliycek Annesi üzülme o senin melegin.....

canım keşke bu dediklerini başarabilsem.bu sınavda başarılı olabilsem sende biliyorsun bu çok zor. hiç isyan etmedim hiç neden ben demedim.bir müddet sustum sessiz sessiz yaşadım acımı.ağladım gözlerim şişmekten açılmaz olana kadar.neyle meşgul etmeye çalışırsam çalışayım kendimi hep aynı yerde buldum.2 ay oldu daha oğlumu kaybedeli ve benim içime en çok dert olan şey bunun sadece doğumdan kaynaklanıyor olması.sonra diyorumki kendime sezeryanda olsaydı dünyanın en iyi doktoru da olsaydı sonuç değişmecekti rabbim böyle uygun görmüştü.diyorum ya dönüyorum dolaşıyorum başladığım yerde buluyorum kendimi.
senin kaybın içinde çok üzgünüm.inanın bu sitede kimin acı hikayesini okusam kendi acımı unutuyorum onlar için gözyaşı döküyorum.allahım yaşadığımız acıları mutluluklarla unuttursun

Semacım, akşam akşam beni ağlattın, Yüce Allah acını hafifletsin, ne desem nasıl teselli etsem inan, bilemedim, şu an benimde yüreğim yanıyor, başın sağolsun...

sevibade canım sağolasın inan beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek bile beni teselli ediyor.zira anne olduğu halde hala ağlıyomusun diye bana uzaylıymışım gibi bakıyor bazıları.acı oldu ama çok büyük bir tecrübe oldu yaşadıklarım.insanları tanıdım.dost olanları dost görünenleri. allah razı olsun

vuslat senin benim için çok çok özel bir yerin var biliyormusun.bu sitede ilk okuduğum yazı senin oğlunla ilgili yazındı. kaç kez okudum ağladım bilmiyorum.eşim bile ne okuyosun da sürekli ağlıyorsun diye soruyordu.kendi acımı bir yana bırakmıştım.senin oğlun için yanmıştım. rabbim dağına göre kış verirmiş derler ya.senin kocaman bir yüreğin var.kaç insan kendi denizini bir kenara bırakıp kum tanesi olan acılara teselli verebilir ki.
oğlun onu bu kadar çok seven,böyle sağlam bir annesi olduğu için çok şanslı bence.cennetin kapısında elini hiç bırakmamacasına tutacak buna eminim

yaşadıklarımız farklı olsa da hissedilenler hep aynı.sanki bütün bu duygular tek bir kişinin hissettikleri.bütün yazılar tek bir kişinin elinden çıkıyor.kişiler farklı ama yangınlar aynı,yanıklar aynı...
iyileşmiyor...
zamanla kabuk bağlayacağını ummak tek umut.

ben oğlumu kaybedeli 2 ay oldu canım.bende hala fiziksel olarak kendimi toparlayabilmiş değilim 15 gün sonra ufak bir operasyon geçireceğim. yine bir toparlanma süreci başlayacak tamamen iyileştikten sonra düşünüyorum oğluma kardeş yapmayı. hatta bazen ondanda vazgeçiyorum.benim nasılsa bir oğlum var kavuşacağız diyorum.oğluma haksızlık edecekmişim gibi düşünüyorum, onu yok saydığımı düşünüp üzülcekmiş gibi geliyor.birde beni en çok delirten ne biliyormusun.her gelen ağız birliği yapmış aynı şeyi söylüyor."bir yaş küçük olur seneye doğurursun bi daha" ben benim bir bebeğim olsun diye yanmıyorum.oğluma yanıyorum,isterse 10 tane çocuğum olsun gideni getirir mi oğlum olabilir mi???

seninde allah yardımcın olsun başka acılar göstermesin.sen neden kaybettin bebeğini

semacım ve vuslatcım rabbım sabrınıza sabır katsın cok acı seyler yasamıssınız.ınanın bu durumda ne denır bılemıyorum konuyu okuyunca yazmadan gecemedım gözyaslarım akarak okudum yazılanları.bende bır bebek beklıyorum onun kokusunu duymadan yada görmeden bukadar hassasken sızlerın acıcını tahmın bıle edmıyoruum rabbımden duam en kısa zamanda yenı meleklerınıze kavusursunuz ınsallah.kısa zman sonra dogumum gerceklesecek dualarımdasınız buna emın olun arkadaslarım....

canım allah razı olsun hayırla kurtarsın.sağlıkla kavuş bebeğine.doğum anında aklından bir saniye bile bizleri geçirsen o bize yeter.rabbim o anda dilenenleri reddetmez inşallah

bunun hiçbir teselisi yok elbette,ama Rabbim sana bu acını hafıfletecek baska bır bebek versın inşallah tez zamanda.dedıgın gıbı alanda verende O... bize sölicek söz düşmüyo maalesef.Allah hiçbirimizi böyle zor sınavlardan gecırmesın inşallah ve inşallah enkısa zamanda yenı bır bebekle mutlulugunu paylaşırsın burdan bizimle

Canım benim biliyorum çok zor.Allah bizim durumumuzda olan herkese sabır versin...çok güzel söylemişsin canım, ALLAH YAŞADIĞIMIZ ACILARI MUTLULUKLARLA UNUTTURUR İNŞAALLAH...

canim ya cok üzüldüm rabbim birdaha böyle acilar yasatmasin.ama herseyin iyisini rabbim bilir demekki yasasaydi ilerde daha kötü olacakti sakatta olabilirdi seni hic taniyamadan dünyayi algilamadan yasardi yada yasardi iyice alisinca basina birsey gelirde ölürdü.yasadigin cok büyük bir aci ama gercekten dahada beterini dusunerek teselli ver kendine.insallah gönlünce bir bebegin olur.allah yardimcin olsun

desteğin için saol canım.eğer yeniden bir bebeğim olacağını öğrenirsem,hamile olduğumu eşimden bile önce sizlerle paylaşacağım.n kadar çok duyduysa 3 yaşındaki yiğenim bile bugün dua ediyordu."allahım teyzeme yeni bir bebek ver,sağlıklı bir bebek ver" diye.inşallah rabbim kabul eder.

yeşimciğim allah razı olsun canım.aslında mantıklı bir insanım bunların hepsini düşünüyorum ve hamdolsun diyorum.rabbim hiçbir zaman kimseye bu tür acıları göstermesin ama insan mantığı işlemiyor zaman zaman beyin duruyor sanki sadece yürek çalışıyor.doğru düşünmekte zorlanıyor,yeni korkular, yeni paranoyalar sarıyor.dile getirmek bile istemediği ya birdaha senaryoları kuruluyor.
rabbim bir daha böyle acıları yürek sızılarını yaşatmasın.bize bir tek bunu söylemek düşüyor.

benim için üzüldüyseniz sizden bir ricam olacak. ne olur benim için dua edin. korkuyorum rabbimi incitmekten korkuyorum

canımya dayanılmaz bir acı senin için başın sagolsun bebegin cennete annesi allahım onu almış yanına allah sana sabır versin canım diyicek başka söz bulamıyorum tekrar başın sagolsun

canımmm :teselli:Allah sabırlar versinn :Saruboceq: yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım bir anda film şeridi gibi geçti gözümün önünden çok değil bende 10 ay önce kaybettim oğlumu.senağlama...zorrr hemde çok zorrr bende bazen aklımı kaybedecek gibi oluyorumm ama işte Rabbim sabrını veriyor bir şekilde ..veren Allah alan Allah....eskiden bebek mezarı görünce içim delinirdi şimdi kendi oğlumun yanına gidiyorumm,, bazen kendimi oğlumla konuşurken buluyorumm ya kendi kendime konuşuyorum ya da oğlumla inaanıyorum ki o yanımda duyuyor annesinii..Rabbim aynı acıları inş. bir daha yaşatmaz:Saruboceq:,inş. tekrardan hamile kalır bu sefer kucağımıza da alacağımız günleri görürüzz..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...:Saruboceq:

canım rabbım sana sabır versın tesellı ıcın ne denır kı belkı hıc bısey sadece sunu dıyebılırım butun kalbımle dua edıyorum Allah sana ve tum melek annelerıne saglıklı topac gıbı evlatlar versın en kısa zamanda sevgıler.....

semacım allah sabır versın senn derdının yanında bızımkı ne kı dedım okurken .ben 8haftalık bebegımı kaybettım ilk bebegımdı kürtaj oldum 17,gün bugün eşim gecelerı uyumadıgımı kalkıp dolastıgımı farketmedı bıle çevremde herkes gülerek yıne olur merak etme dedı kımsenn anlamasını da beklemıyorum artık rabbım hayırlısını versın inş hayırlı haberlerını okurum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…