yavrucuğum'a

Basin Sagolsun kardesim.. Allah dayanma gücü versin...

Canim bu yazini okurken gözyaslarina boguldum sanki benim yasadiklarimi tarif
etmissin...
Bende 19 ay önce oglumu kaybettim ölü dogum nedeniyle.
Bende onu 9 ay beklemistim ve sabirsizlaniyordum....
Bebek kokusunu o kadar özlemistimki bebegimi bol bol koklarim diye düsünüyordum...
Ama nasip degilmis......
O günden beri hep bir yanim boshep bir hüzün var bende.
Cevredekiler birkacgün sonra zaten hic bir sey yokmus gibi davrandilarmafoldumben
4 yasindaki kizim artik hergün Allaha dua ediyor "allahim bana iki tane kardes ver biri erkek biri kiz olsun diye"

Insaallah seninde cifter cifter bebeklerin olur canim...
Allahim buradaki her bebek isteyen kardesime hayirli bebekler nasip eder INSAALLAH

Kendine iyi bak canim...
Hayirli haberlerini aliriz insaallah en yakin zamanda...:Saruboceq::Saruboceq:

ah arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü senin yaşadıklarının neredeyse aynısını bende bundan 8 ay önce yaşadım.Zaten seni ben ve benim gibilerin dışında hiç ama hiç kimse anlayamaz buna ailen eşin de dahil.Son derece güzel giden bir hamilelik,ufak tefek şeker sorunlarının dışında hiç bir sorun yaşatmayan minik bir bebek, sancılanma, hastaneye gidiş, sezeryana alınış ve de.....Uyandığında kötü haber bebeğin (ki bana daha sonra söylediler)kakası ciğerlerine dolmuş yoğun bakımda ardından 2 gün sonra kaybediş.
şu anda senin yaşadıklarını okurken ve de bunları yazarken o günleri tekrar yaşadım.Zaten bir an aklımdan çıkmıyor minik kızım.Hala düşündükçe bunları ben mi yaşadım diye duraklıyorum.
Güzel arkadaşım yapacak hiçbirşey yok öncelikle olabildiğince sabırlı davranmanı tavsiye ediyorum bu hakikatten bu dünyada yaşanabilecek en büyük sınav.Allah büyük buna hiç şüphe yok İnşallah kalbine göre versin yavrunu da ahirette şefaatçi eylesin.bu arada ne zaman oldu bunlar ?
Geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimle.

Semaa canımm...

Allah yardımcın olsun bitanem...çok büyük bir acı yaşamışsın...sen çok güçlü bir kadınsın..

keşke herşey gönlünce olabilseydi ama kısmet be arkadaşım...

benimde büyük abim 4saatlikken vefat etmiş..şuan 4 kardeşiz...
annem, abim için şuanda hala iç geçirsede bizim sevgimiz okadar büyük ki mecbur hayata
kaldığımız yerden devam ediyoruz...
yeni bebişlerini kollarına aldığında herşey yoluna girecek tatlım...bazı acılar unutulmaz ama hafifleyebilir canım....

iş yerindeyim, dayanamadım, bende 18 haftalık hamileyken kaybettim. Zor çok zor, Ama şu bi gerçek, ateş düştüğü yeri yakıyor. İçimizi acıtıyor. Kıyfetlerini almak, odasını hazırlamak daha zor, ben hiçbişey almamıştım daha, annem yorganını, yastığını, döşeğini yapmıştı, küçücük, ufacık, ona dahi bakmaya dayanamadım. Allahım tekrar kucaklarımızı doldurur.
Şu an nasılsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…