Yavrulara Aldıklarımız..

çitos

Benim tatlı oğlum..
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
3.000
3
116
48
Diğer
Çocuklarımıza aldığımız kitap,oyuncak,kıyafet,ayakkabı her ne olursa buraya ekleyelim birbirimize fikir oluşturması açısından..

Hadi bakalım kolay gelsin.

özellikle indirimli ürünler ve mağazalar hakkında bilgiler verirsekte güzel olur ..

Çitosum oyuncak dolabı aldın mı?Bahsediyodun ya.Aldıysan ben oyuncak sepetini göstermeyecemde :))

Ürün Detayları || kanz bisiklet

Eymen'e aldığım bisiklet marka falan aynı sadece önündeki ayıcık farklı müzik çalıyor hayvan sesleri çıkarıyor, en çok sevdiği de o zaten havlayan sesi buluyor sürekli akşama kadar havlatıp duruyor, birde ayıcığın yanaklarında far gibi şeyler var yanıyor müzik çalarken kırmızı kırmızı, eğlenceli bişey yaa oğlum sevdi yani tavsiye ederim

son aldığım ürün bu 84 TL. ye iki taksitle aldım buradan

birde kitap almıştım biliyorsunuz İlk 100 sözcük verdiğim en iyi kararlardan biriydi sanırım çünkü kitapları çok seviyor fotoğraf albümlerini ok seviyor bu fotoğraflı bir kitap olduğu için ayrıca sevdi, elinden düşürmez hergün okuruz mutlaka içindeki pek çok şeyi göster desem gösteriyor artık vede ben sorarsam kendi dilinde cevap veriyor mesela papağan var ona papa diyor daha pek çok şey maşallah hızlıda öğreniyor çok faydası oldu

onu da 18 liraya aldım yine burada bir kitapçıdan

Hayırlı olsun topiğin çitosum,güzel olmuş burası.Mutlu paylaşımlar hepimize a.s.

çok güzel olmuş bu topik..bende çok şey aldım indirimden totişe..akşam fotolarını çeker yarın koyarımm

beyaz meleğim güle güle kullansın kuzun.bizimde var buna banzer bişey.annem almıştı geçen yaz balkonda şimdi.yaza dışarıda biner.

evet cagancukum yazın dışarıda binmesi için daha da güzel

dün akşam itibariyle de bisikletine kendisi inip biniyor belki bin kere denedi indi bindi indi bindi sürekli becerince alkışladı kendini, bir daha baştan belki bir saat uğraştık onun başında

:lepi:
Çitosum oyuncak dolabı aldın mı?Bahsediyodun ya.Aldıysan ben oyuncak sepetini göstermeyecemde :))

Delüüü almadım canım alamadım.Rahat rahat koy sepetin resminikaydirigubbakcemile5

Beyazmeleğim biisikleti göremedim resmini.Neden öyle oldu acaba.Linki tıklayınca bişi açılmıyor.

meleğim bende bakamadım eymen in bisikletine açılmıyor
bende h.sonu bişeyler alcam pioşa alınca eklerim
gülizim akşama ekle sende unutma

piroşum akşam ekleyemem..karar aldık eşimle eylül uyuncaya kadar laptopu açmıyoz..eylülde akşam 10 gibi ancak uyuyo..ondan sonrada kocişin işleri oluyoo..bana zamn kalmıyo..onun için yarın gündüz eklerimmm şekercimmm

kızlar huggies bebek bezi kullananlar faydalansınlar derim ,bim de 2 li Huggies 19,90 tl ..

ben aldım eylülcüm :)
bide et bebek ve yazı tahtası var et bebek 14,50
yazı tahtası 1,95

Tam 3 gündür fotoğraf makinamı şarj edicem diyorum ama unutuyorum çantamda geziyor.Bugün şarj edip hafta sonu aldıklarımı ekliycem inşalllllllaaaaaahh..

biz daha küçügüz teyzeleri....kızımın cıngıraklardan sonra ilk oyuncagı
Tiny Love - Gymini Tiny Princess

ablasının okadar çok oyuncağı var ki 3 çocuğa yeter..o nedenle miniğime daha az oyuncak alırım sanırım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…