Yavrulara Aldıklarımız..

ya hepsi çok güzel
piroşun şişme yeleğine ve şortuna
eylülün de bermuda ve nikelara bayıldımm
nerden aldıkalrınızı yazarmısınızzz
çitos bitek kitabı gördüm ben ötekiler minnacık
btu beyde güle güle parçalasın kitabını:)))

gülizimin cicilerine yorum yapmıştım ,

krikocum puset ve salıncak harika ,güle güle eğlensin gezsin yavrular ,

safişim mavi ciciniz sarı fıstığa çok yakışacak ,güle güle giysin ,

çito kitabınız ve cicileriniz hayırlı olsun batuş güle güle kullansın ,

piroşumun şişme yeleği çooookk şeker ,diğer cicileride harika tabi ,güle güle giysin fıstığım ,ay unuttuğum varmı bilrmedim ..

bu topik süper oldu ,uzun zamandır cicilere bakmıyoduk ,ne güzel eğleniyoruz güzel oldu ..

ay çitosum çok güzelmiş kitaplar ve badyler çoraplarda öyle

piroşumunda en çok gıtgıtlayan tavuğunu sevdim kaydirigubbakcemile3 şortu ve şişme yeleği de harika

alıntı yapacaktım ama pek çok olacak..onun için yapmak istemedim...özellikle cimcimeme ve cicilerimize beğenen arkadaşlara çok teşekkeür ederimm..
ayrıca, beyazmeleğim,sapişim, krikotesim, çitosum, pirayecim sizde cicilerinizi güle güle kullanınn..

Son düzenleme:
güliz ya şorta bayıldım nerden aldın canım ya bende istiyorum bu tarz bişeylerrr
sende netten alışveriş yapanlardansın yoksa netten mi aldın?

gülizim ben en sondaki cimcimeyi görmemişim yerim onun o sayılı dişlerini ben:)))

kızlar döktürmüşsünüz gene ne kadar güzel şeyler almışsınız
gülizim çok tarz şeyler almışsın bayıldım hele sondaki bıcırıga herşeyden çok,
safişim sizinkide çok güzel çok kullanışlı
kriktos puset'iniz çok güzelmiş kullanışlı bişeye benziyo salıncagınızda bizimkine çok benziyo çok rahat ettim diyorum ki dogmadan alınması gereken bişeymiş
çitos kkitaplarınız ve cicileriniz harika sizinde
pirayecim zevkini döktürmüş gene diyorum başka bişey demiyorum
hepiniz güle güle kullanın umarım unuttugum yoktur

Ayyy herkesin cicileri bir harika.Kız annelleri çok zevkli valla.Süpersiniz..

Pirayecim 7 tanesi 59 tl.Doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum yıka yıka hiç bişi olmuyor.

lavinyam netten aldım canım ..bebeshoptan aldımm..şuan indirmdeler..bak canım bii..
ayrıca tşk ederiz..cimcimezin adına..
minecim çok tşkler canımm..

bende aldım kızıma baston puset hemde oldukça uygunaaa
gelsin hele bi eklerim resim:)))
güliz bende bakıyorum şimdi bebeshopa:))

ay hepsini toplu yorum yaptım ama..tek tek belirmeden geçmekde istemedimm..
önce sapişim hırkanız çok güzell..kızlarında dediği gibi rengi çokkk güzell..
krikotesim, arabanızda salıncağınızda çok güzel canımm..hele salıncağınıza bayıldımm..esasında apartman çocukları için çok iyi fikir..ayakkabımızı bebeshop tan aldım canımm..
beyaz meleğim ben bisikletinizi göremiyom. açamadım , eymenimiz güle güle kullansınn..
piroşum cicilerinize bayıldım canım..hepsi birbirinden güzel..ama çantanıza bittimm..
çitosum kitabınızda, cicilerinizde çok güzel batumuz güle güle giysin canımm

lavinyam güle güle binsin yağmurumuz canımm..gerçektem hem güzel hemde uygunmuşş

lavinyam güle güle binsin yağmurumuz canımm..gerçektem hem güzel hemde uygunmuşş

sağol lavişimmm, ben benettondan aldım cnm çıtçıtlı badiler hariç

sağol yavruummmopuyorumnanaktan

ay çitosum çok güzelmiş kitaplar ve badyler çoraplarda öyle

piroşumunda en çok gıtgıtlayan tavuğunu sevdim kaydirigubbakcemile3 şortu ve şişme yeleği de harika

teşekkürler hayatım

sağol gülizimopuyorumnanaktan

sağol minecimopuyorumnanaktan

Ayyy herkesin cicileri bir harika.Kız annelleri çok zevkli valla.Süpersiniz..

Pirayecim 7 tanesi 59 tl.Doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum yıka yıka hiç bişi olmuyor.

teşekkürler cnm, hımm senin badiler daha uyguna geliyo o zaman bende bidaha oraya bakıyım bari

lavişim sizin pusetinizde çok güzelmiş cnm tam yaza uygun rengi filan çok beğendim güle güle kullanın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…