Yavrulara Aldıklarımız..

işte bizim indirimden alıp seneye giyecek olduğumuz cicilerimizz...

şortumuzun önü

buda arkadan görünüşü

hırkamız

yeleğimiz..

pijamamızz

cicilerimiz bu kadarrrr..

bide cimcemde poz verdi sizeee...çikin oldukkkk

bizden bu kadarrr....

Son düzenleme:
ayy gülizzzz ,harikasın be yavrum ,şorta ve kapriye bayıldım ,hepsi çok güzel ,ayakabılarda harika ,ayrıca son fotodaki cimcime de indirimde mi ,ben onu alayım :)) maşşallah ona çok güzelleşmiş ,büyümüş ,saçlarda uzamış..

ne kadar güzel canım cicileriniz yaa,çok beğendim bayıldım,ayırt edemeyeceğim şu güzel bu güzel diye,hepsini çok beğendim çünkü.Zevkli arkadaşım benim.Yalnız en çok da o çikin resmi beğendim kaydirigubbakcemile3maşallah Eylülüme

ben de koyayım dedim gerçi bizimki 15 gün filan olmuştur.bir de yamuk yüklemeseymiişm iyiymiş :d

gülizim ve safiş güle güle giysin fıstıklar cicilerini çok şeker şeyler almışınız..
bende eşofman altı ve gömlek aldım mevsimlik oğluşlarımayarın koyabilirsem bakayım ..

ha burdan duyunca söyledim eşime bugün bime gitti....
bizde huggies kullanıyoruz en son büyük marketden yanında 3 tane ısalk mendilli 48 adet olanı 24 küsüre aldık, akşamleyin bimden kalan son 5 numara bezide eşim almış... eşimide zorla gönderdimdi iyiki gitmişim diyor gelincede..

güliz ve sapiş çok güzel tatlım cicileriniz sapiş çeketin rengi çok güzel kızlarda o mavi çok şık duruyor yaa

gülizcim hepsi çok güzel kocaman kız olucak eylülümüz içinde ama en çok ayakkabılara bittim ben çok baktım nike a hep klasik modeli var onun onu bulabildim kahve pembe çok yakışmış birde kahve mavi birleşiminide severim ama bu modelini hiç görmemiştim internetten mi aldın tatlım bi yazıversen yaz için alabilirim şimdilik çok ayakkabısı var ama yaz için lazım

bizimde bebek arabamız

buda salıncağımız tam yatar olması hoşuma gitii yawrumda çok sevdi içinde uyudu bu akşam sallanarak yazında balkonumuza koyar hem güneşlenir hem eğleniriz
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
ayy çok güzel valla canım güle güle iyi günlerde kullansınlar,bende çok özenmişmdir şu salıncaklara ama biliyorsun benim yerim yok,ev 200 mkare olunca malum -tatlicadiarzu- artık size gelince biner bizimki de ama yine oyuncak kavgası yapmasın bunlar kaydirigubbakcemile3

diantus canım çok güzelmiş oyun halınız güle güle oynasın bebeğin baya fonksiyonlu

gülizcim Eylülün önce kendine sonra cicilerine bayıldım senin şortunu yerim ben cimcime nasıl güzel şeyler almışsın

safişim sizin hırkada süpermiş hele mavisi harika

krikocum pusetinizde salıncağınız da çok güzel,salıncakla çok rahar edersin bencede eymen geçen yaz balkonda sürekli bindi salıncağına
pusette hafif kullanışlı bişeye benziyor

bende yarım eymenin bisikletiyle çekeyim de onları koyayım bari madem link açılmıyor bende bir boş gün bulabilsem eymenin kıyafetlerini düzene sokucam neler küçülmüş neler giyilebilir hepsini ayırıcam önümzdeki ayda baharlık bişeyler alıcam eksiklerine bir bakayım da ona göre yazlıkta verdı geçen seneden büyük olan bu sene giyebileceği baharlıkta ama unuttum işte hepsini bir düzenlemem lazım önce

hepside çok tatlı kızım olsaydı keşke belki daha uslu olurdu

tatlım onun arabalarına dokunmadığın sürece biii yapmaz oğlum tambii araba hastasıı geçen gün asrının kafasına indirdi arabayı almaya çalışıyor diee alsanaalsanasmile

Ay deli oldum .ımaghackte sorun var.Diğerleri de böyle minicik yüklüyor.Neyse artık napalım bu da böyle olsun.Bunları geçen hafta aldım oğluma.Kitplara ilave bir de ilk 100 sözcük var..Bodyleri de hep m&sden aldım doğduğundan beri ve çok memnunum tasiye derim.Bu sefer bodylere ilave bir çorap aldım 5li onlar da çok güzel.

Son düzenleme:
Gülizcim aldıklarına bayıldımm ..Çok zevklisin valla.Kokoş bişi olur senin bu kız..Bu arada maşallahı var cimcimenin de çok tatlı.

Krikocum çok güzel araban ve salıncağın .Bu renge bayılırım bizim arabamız da bu renk.

gülizim süper cnm aldıkların bayıldım hepsine o tişörtten bende alcaktım kaynadı arada alıcam ama çok güzel güle güle giysin eylül kuşu
safiş okinin ciciside çok güzel güle güle giysin
krikitos sizin arabanız ve salıncağınızda çok cici mavi mavi gülü güle kull. cnm
çi,tosçum sizinkilerde güzel cnm kitabınız özellikle dikkatimi çekti bende istiyorum öle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…