- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Rabbim sabır versin. Çok üzüldümağlayarak yazıyorum...
kahrettim kendimi bittim tükendim ilk defa başıma geliyor çok acıymış çok...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
Sadece yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim
Yok canım bende aslaSanada sabırlar diliyorum.bebeğimi unutup geçmek istemiyorumki unutamam elbet ama alışıcam inş rabbim sabrını bu mübarek günlerin hatrına verir inş
Canım benim bende unutmak asla istemiyorum unutamamki zaten ilk bebegimdi onlar melek oldu sakın çok üzülme onu göreceksin cennete inşallahSanada sabırlar diliyorum.bebeğimi unutup geçmek istemiyorumki unutamam elbet ama alışıcam inş rabbim sabrını bu mübarek günlerin hatrına verir inş
Allah Razı olsun çok mutlu oldum. Insallah inşallah inşallah. Bende senin için edicem acıların dinsin yeniden evlat sahibi ol inşallahBu akşam senin içinde dua edicemmavikara inş sana güzel hayırlı bi bebek nasip etsin Allahım
Allahım sizede sabırlar versinBasin sagolsun canim,bende 6 yillik ozlemden sonra ikizlerime hamile kaldim,6.ayima girdigimde erken dogum yaptim kaybettim,acimin tarifi yoktu ne yedim ne ictim ne konustum,ama zamanla geciyor,acin icinde kalsada simdi yine ikizlerime hamileykm rabbim bunlari kucagima almayi nasip eder kizlarimin omrunu ogullarima verir İnşaAllah
Teşekkür ederimÇok üzüldüm canım, Yaradan sabır versin size... Yıpratma kendini lütfen nasip değilmiş demek ki
Offf ne büyük acı bu Allah yardımcınız olsun4.5 aylıktı oğlum. Rutin kontrole gittim. Kalbi durmuştu. Normal yolla ölü bebek doğurdum. Onu gördüm. Küçüktü kafası boynu ayakları.
Tam bir ay hayattan kopmuştum. Zamannn. En iyi ilaç. Bir süre sonra hafifleyecek acın. Rabbimin bi bildiği vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?