Yavrum bıraktı gitti annesini

Rabbim sabır versin. Çok üzüldüm

uzulmeyin Rabbim isteseydi yasardi cok sukur bi evladiniz var Allah ona hayirli saglikli omur versin.
bugun haberlerde gordum anne cocugunu bebek arabasiyla gezdirirken kamyon geliyor carpiyor malesef bebek dilim varmiyor..annenin gozu onunde daha 10 aylik..ne aci dimi..imtihan bunlar..sabret..kendinizi vucudunuzu toparlayin.cokta acele etmeyin.nasibse yine bebeginiz olur..

Sanada sabırlar diliyorum.bebeğimi unutup geçmek istemiyorumki unutamam elbet ama alışıcam inş rabbim sabrını bu mübarek günlerin hatrına verir inş
Yok canım bende asla
Sanada sabırlar diliyorum.bebeğimi unutup geçmek istemiyorumki unutamam elbet ama alışıcam inş rabbim sabrını bu mübarek günlerin hatrına verir inş
Canım benim bende unutmak asla istemiyorum unutamamki zaten ilk bebegimdi onlar melek oldu sakın çok üzülme onu göreceksin cennete inşallah
Allahım hepimize tekrar nasip etsin öyle çok istiyorum ki tekrar o duygulari hisetmek.

kıyamaaam dur kendını kahretme bak ne guzel bı bebegın varmıs Allah tez zamanda yenıden nasıp etsın saglıkla kucagına alasın uzulme annesı o senı cennette beklıyr bırgun kavusursunuz Allah daha beternden krusun basın sagolsn

Allah sabirlar versin. Cok zordur muhakkak ama zaman her seyin ilaci, giden bebeginize tabi ki uzulursunuz ama yaninizdaki yavrunuzu da dusunun lutfen. Yapamadim edemedim demeyiniz, herkes bu dunyada Allah'in takdir ettigi kadar yasar. Sizin bir sucunuz yok ki, yavrunuzun nasibi bu sekildeymiş...

Yasadigin şey zor... ama en azindan siginacagin bi yavrun var. Ilkini kaybettim ikincisine siginirim dedim birakti annesini gitti. Üçüncüsünü kaybettigim ikisinin yerine de severim dedim onu da kaybettim. Üç can gitti icimden... 4.gebeligim ancak basarili olabildi kucagim doldu. Rabbim isteyene istediği kadar evlat versin. Kimsenin kucagi bos kalmasin...

Cok uzuldum icim acidi gozlerim doldu,rabbim sabir versin insallah sarilicagin birtane daha yavrun var onunla avunursun insallah ,yeniden hamile kalirsun ve acin hafifler eminim

Başın sağolsun ,Allahım sabır versin,çok üzüldüm gerçekten hala gözlerim dolu

Bende yaşadım aynı acıyı 4 aylıktı birkaç kıyafet almıştım o kadar çok mutluydum ki anlatamam.
Doktora gittiğimde hiç kötü bişey gelmemişti aklıma rutin kontrollerdi yine bebeğimi görecektim nitekim gördümde kalbi pıt pıt kuş kalbi gibi atıyordu.
Ama doktor meraklı meraklı ultrasonu karnımda gezdiriyordu bi süre sessiz kaldıktan sonra "beyni gelişmemiş"dedi.
İnanmadım şaka yapıyo zannettim ama sonra ciddi olduğunu anlayınca Çok harap ettim kendimi isyan ettim şükürsüz geçti günlerim ultrason görüntülerine bakıp bakıp harap ettim kendimi onla yattım onla kalktım.
Ama daha yeni yeni idrak edebiliyorum çok şükür çok şükür çok şükür...
Ya doğduktan sonra kaybetseydim yada gebeliğim çok ilerlemişken olsaydı bu hadise kahrolurdum...

(Üstelik benim tutunabileceğim kimsem yoktu ne bir bebeğim nede bir ailem o kadar şanslısın ki yanında güzeller güzeli kızın var ona tutun şükret)

O yüzden Rabbimize binlerce şükürler olsun Allah bizi bu sınavına layık gördü melek anneleri olduk..Tabi ben geçemedim bu sınavdan orası ayrı.
Allah bize sınavlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.

4.5 aylıktı oğlum. Rutin kontrole gittim. Kalbi durmuştu. Normal yolla ölü bebek doğurdum. Onu gördüm. Küçüktü kafası boynu ayakları.

Tam bir ay hayattan kopmuştum. Zamannn. En iyi ilaç. Bir süre sonra hafifleyecek acın. Rabbimin bi bildiği vardır.

çok geçmiş olsun.demekki sağlıklı değildi lütfen üzülmeyin diyemem aglayin çok aglayin zira evlat açısının tarifi yok.bende kaybettim iki aykikti hemen peşine yine hamile kaldım ve kızım 15 aylik şu an.balim yavrum herseyimiz o bizim.ama unutmasanda geçecek sağlıklı değilmiş ki vücut attı hayırlısı olsun.ben daha hala ağlarım ilk göz ağrım di düştü gitti ama kızım geldi çok sukur.sende yavruna saril onun sana ihtiyacı var anne olmak demek hep güçlü olmak demek.cennette bekliyor melek oldu o.Allah sabır versin takdiri ilahi...

Allahım sizede sabırlar versin

Offf ne büyük acı bu Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…