- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
İnşallah sizede sağlıklı bi bebek verir rabbim bunu bütün yüreğimle diliyorum çok üzüldüm inanBaşın sağolsun ,Allahım sabır versin,çok üzüldüm gerçekten hala gözlerim dolu
Bende yaşadım aynı acıyı 4 aylıktı birkaç kıyafet almıştım o kadar çok mutluydum ki anlatamam.
Doktora gittiğimde hiç kötü bişey gelmemişti aklıma rutin kontrollerdi yine bebeğimi görecektim nitekim gördümde kalbi pıt pıt kuş kalbi gibi atıyordu.
Ama doktor meraklı meraklı ultrasonu karnımda gezdiriyordu bi süre sessiz kaldıktan sonra "beyni gelişmemiş"dedi.
İnanmadım şaka yapıyo zannettim ama sonra ciddi olduğunu anlayıncaÇok harap ettim kendimi isyan ettim şükürsüz geçti günlerim ultrason görüntülerine bakıp bakıp harap ettim kendimi onla yattım onla kalktım.
Ama daha yeni yeni idrak edebiliyorum çok şükür çok şükür çok şükür...
Ya doğduktan sonra kaybetseydim yada gebeliğim çok ilerlemişken olsaydı bu hadise kahrolurdum...
(Üstelik benim tutunabileceğim kimsem yoktu ne bir bebeğim nede bir ailem o kadar şanslısın ki yanında güzeller güzeli kızın var ona tutun şükret)
O yüzden Rabbimize binlerce şükürler olsun Allah bizi bu sınavına layık gördü melek anneleri olduk..Tabi ben geçemedim bu sınavdan orası ayrı.
Allah bize sınavlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.
İnşallah hayırlısıyla inşallah çok teşekkür ederim
İyiki bebeğim var çok şükür ona sarılıp onu koklayıp duruyorum iyiki o var şükürler olsun
Aminn...İnşallah sizede sağlıklı bi bebek verir rabbim bunu bütün yüreğimle diliyorum çok üzüldüm inan
İmtihan dünyasındayız elbette ve en acısı evlad acısıymış bunu anladım. Allah hiç bir canlıyı evladıyla sınamasın..doğmamış bile olsa içime düştüğü anda sevdim çünkü içimde yaşadı çünkü o benim kanım canım yavrumdu hayata tutunmaya çalıştı olmadırabbim hepimize sabırlar versin
Okurken ağladım. Üzülme demicem bu hayattaki en büyük acıyı yaşamışsın. Allahım seni böyle sınamış. Seninde sınavın bu belki. Meleğim demekle o kadar haklısın ki o şuan bir melek. Her daim yanında olacak inşallah... Başın sağolsun. Allah sabır versinağlayarak yazıyorum...
kahrettim kendimi bittim tükendim ilk defa başıma geliyor çok acıymış çok...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
Sadece yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim
Allah sabrini veriyo bacim uzulme ayni olayi iki kere yasamis ve hic evladi olmayan biri olarak konysuyorum smdi senn konunu okuyunca tekrar dusundum uzuldum durumunu anlayabiliyorum ama elden bisey gelmez veren allah alan allah o yuzden kndine ve bebegine sahip cık burada hic evlat sahibi olamayan bnde dahilll okadar kardesimiz var ki bi umut allaha siginiyoruz dua ediyoruz belki bi gün diye sukret ve sabret rabbim en guzelini bilir ve yakistirr allahim kimseyi evladiyla imtihan etmesinağlayarak yazıyorum...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
ağlayarak yazıyorum...
Bebeğini inşallah rabbim sana kavuştursun sağlıkla sıhhatle inş.yutkunamadım. açıkçası çok ne diyeceğimi de bilmiyorum. Ama bir gerçek var çok üzüldüm. Allah sabrını versin. Günlerimiz birebir aynı diye bazen senin cevap altındaki imzandan okurdum kendi bebeğimin gelişimini...
Amin çok sağolun acımı paylaştığınız için.Okurken ağladım. Üzülme demicem bu hayattaki en büyük acıyı yaşamışsın. Allahım seni böyle sınamış. Seninde sınavın bu belki. Meleğim demekle o kadar haklısın ki o şuan bir melek. Her daim yanında olacak inşallah... Başın sağolsun. Allah sabır versin
başinsağolsun allah sabir versin..
bende biliyorum bu aciyi arkadaşim..
10 ay önce karnimda 7,5 aylık oğlumu kaybettim.
çok çektim aciyi
rabbim dayanma gücü versin..
geçiyor geçiyor ama evlat acisi geçmiyor.
çok zor
Tez vakit sağlıklı güzel bi bebeğin olsun inşallah senin ve isteyen herkesin inşaallah ...Allah sabrini veriyo bacim uzulme ayni olayi iki kere yasamis ve hic evladi olmayan biri olarak konysuyorum smdi senn konunu okuyunca tekrar dusundum uzuldum durumunu anlayabiliyorum ama elden bisey gelmez veren allah alan allah o yuzden kndine ve bebegine sahip cık burada hic evlat sahibi olamayan bnde dahilll okadar kardesimiz var ki bi umut allaha siginiyoruz dua ediyoruz belki bi gün diye sukret ve sabret rabbim en guzelini bilir ve yakistirr allahim kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Amin çok sağolun acımı paylaştığınız için.
Halen ağlıyorum için için yanıyorum umudumu son ana kadar taze tuttum ama olmadıolmadı
ağlayarak yazıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?