Yavrum bıraktı gitti annesini

İnşallah sizede sağlıklı bi bebek verir rabbim bunu bütün yüreğimle diliyorum çok üzüldüm inan
İmtihan dünyasındayız elbette ve en acısı evlad acısıymış bunu anladım. Allah hiç bir canlıyı evladıyla sınamasın..doğmamış bile olsa içime düştüğü anda sevdim çünkü içimde yaşadı çünkü o benim kanım canım yavrumdu hayata tutunmaya çalıştı olmadı rabbim hepimize sabırlar versin

İnşallah hayırlısıyla inşallah çok teşekkür ederim
İyiki bebeğim var çok şükür ona sarılıp onu koklayıp duruyorum iyiki o var şükürler olsun

Geride bir evladın daha var demek ne güzel,veren de Allah alan da ne gelir ki elden Allah sabır selamet versin

Aminn...
Şimdi 3 aylık hamileyim canım çok şükür kürtajdan 6 ay sonra kaldım.
Acımı bi nebze olsun hafifleti.
Rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Allahdan dilerim ki bir daha sana ailene ve yavrularına kötü günler göstermesin.Onları size sizi onlara bağışlasın inşallah Aminn

yutkunamadım. açıkçası çok ne diyeceğimi de bilmiyorum. Ama bir gerçek var çok üzüldüm. Allah sabrını versin. Günlerimiz birebir aynı diye bazen senin cevap altındaki imzandan okurdum kendi bebeğimin gelişimini...

Okurken ağladım. Üzülme demicem bu hayattaki en büyük acıyı yaşamışsın. Allahım seni böyle sınamış. Seninde sınavın bu belki. Meleğim demekle o kadar haklısın ki o şuan bir melek. Her daim yanında olacak inşallah... Başın sağolsun. Allah sabır versin

başinsağolsun allah sabir versin..
bende biliyorum bu aciyi arkadaşim..
10 ay önce karnimda 7,5 aylık oğlumu kaybettim.
çok çektim aciyi
rabbim dayanma gücü versin..
geçiyor geçiyor ama evlat acisi geçmiyor.
çok zor

Allah sabrini veriyo bacim uzulme ayni olayi iki kere yasamis ve hic evladi olmayan biri olarak konysuyorum smdi senn konunu okuyunca tekrar dusundum uzuldum durumunu anlayabiliyorum ama elden bisey gelmez veren allah alan allah o yuzden kndine ve bebegine sahip cık burada hic evlat sahibi olamayan bnde dahilll okadar kardesimiz var ki bi umut allaha siginiyoruz dua ediyoruz belki bi gün diye sukret ve sabret rabbim en guzelini bilir ve yakistirr allahim kimseyi evladiyla imtihan etmesin

can

canim guzelim derdi veren rabbim sabrini da verir... melegine saril onunla teselli.ol.. dua et sukret ki sarilacagin bir yavrun var.. nice anneler var ki yavrusuz kaliyorlar.. Allah im sana sabir guc versin

Bebeğini inşallah rabbim sana kavuştursun sağlıkla sıhhatle inş.
Allahım bana hem verdi hem aldı,isyan etmekten yine ona sığınıyorum..

Amin çok sağolun acımı paylaştığınız için.
Halen ağlıyorum için için yanıyorum umudumu son ana kadar taze tuttum ama olmadı olmadı

Tez vakit sağlıklı güzel bi bebeğin olsun inşallah senin ve isteyen herkesin inşaallah ...
Önce isteyen herkese yanı sıra da bana nasip etsin mevla

Amin çok sağolun acımı paylaştığınız için.
Halen ağlıyorum için için yanıyorum umudumu son ana kadar taze tuttum ama olmadı olmadı

Canımmm bak kendini bu kadar yıpratma tabi üzüleceksin ama bir yavrun daha var ona şükret. Bak etrafımda arkadaşlarım düşük yapıyorlar çocukları olmuyor senin ne güzel bir meleğin daha var onu düşün... O ister mi mutsuz bir ailede büyümek. Şimdi hissediyordur. Sen biran önce toparlan canımm benimm

canım çok geçmiş olsun ,geçtiğimiz aylarda bende aynısını yaşadım
gerçekten kötü bir duygu heleki benden çoık kızımın bu bebegı istemesi ve onun üzüntüsü beni daha çok yaraladı

bir daha olur inşallah

sabır allah çek ferahlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…