Yavuz hırsız

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar kuzenin kaynanası nın teli bozuk tu bir ay önce telefon verdim 3 aylık telefon 1200 küsür dün teli istemeye gittm telefon kuzenin eşindeydi annesi ver teli sahibi istiyor dedi sonra vercem falan deyip evden çıkıp gitti bugün hala gelmedi bende kuzene senin kocan telimi sattı bana tel al dedim bana almıyor um vermeseydin haddini bil gibi sözler sarf etti yani malımın üstüne yattılar fatura yı da bulamıyorum fatura sız şikayet çi olabilir miyim off hepte beni buluyor

Ahahha belliydi böyle olacağı size burda kırk defa dendi bu tiplerle muhatap olmayın diye. “Hep te” beni buluyor demeniz için sürekli aynı hataları yapmamanız gerekiyor. Sanmıyorum şikayetçi olunca bi şey çıkacagını kendi rızanızla vermissiniz kanıtlayamazsınız da zaten. Ha şikayet edince korkup verebilirler tabi.

Kızlar kuzenin kaynanası nın teli bozuk tu bir ay önce telefon verdim 3 aylık telefon 1200 küsür dün teli istemeye gittm telefon kuzenin eşindeydi annesi ver teli sahibi istiyor dedi sonra vercem falan deyip evden çıkıp gitti bugün hala gelmedi bende kuzene senin kocan telimi sattı bana tel al dedim bana almıyor um vermeseydin haddini bil gibi sözler sarf etti yani malımın üstüne yattılar fatura yı da bulamıyorum fatura sız şikayet çi olabilir miyim off hepte beni buluyor
Bu resmen hırsızlık şikayet edin aldığınız yerden falan bir şekilde telefonun sizin olduğu ispat edilir bence.

Hani telefonu arkadaşınıza vermiştiniz o da torunun eline veriyordu. Sonra da bağımlı oğlunun elinde görmüştünüz ve sattığından şüphe ediyordunuz.
Arkadaşı kuzeninin kaynanasıymış. Üç beş konu önce söylemişti. Her gün bir telefon konusu gördüğümüz için hanfendiden kk’nın resmi derdi oldu.
insan neden kuzeninin kaynanasıyla arkadaş olur o kısmı sormayın, ben de anlamadım.

Hani telefonu arkadaşınıza vermiştiniz o da torunun eline veriyordu. Sonra da bağımlı oğlunun elinde görmüştünüz ve sattığından şüphe ediyordunuz.
Evet öyle işte safım benn

İyi de sen telefonunu verdiğin kişiden isteyeceksin kuzenine neden diyorsun ki
Çünkü kocasını saklıyor dünden beri danışıklı dövüş oldu yani zaten telefon u kuzen alabiliyor taksitle paraları bir kaynanası ödesin

Hattından daha önce senin kullandığın gözükür ya ödeyin ya da polise şikayet edeceğim de

Telefonu aldigin yerden tekrar fatura kopyası talep edebilirsin. Kuzenine ve kayınvalidesine mesaj at telefonum çalındı çalan kişi de x dir diye şikayetçi olacağım deyin umarım ise yarar da çıkarıp ya parasını yada telefonu verirler
Çok teşekkür ederim kafam durdu sanki bugün yapıcam söyle diklerinizi

telefonların imei numarası satın alanların kimliği üzerine kaydedilip açtırılmıyo mu ya? şikayet ederseniz bu şekilde çalıntı olarak geçer kayda.daha doğrusu gidip bunun için evlerini aramazlar sanırım siz şikayet edince telefon kullanıma kapanır.açtırmaya gidilince vs yakalanırlar.sonra siz açtırmak için bi daha para ödersiniz falan da bu koronada kiiimse uğraşmaz.

telefonların imei numarası satın alanların kimliği üzerine kaydedilip açtırılmıyo mu ya? şikayet ederseniz bu şekilde çalıntı olarak geçer kayda.daha doğrusu gidip bunun için evlerini aramazlar sanırım siz şikayet edince telefon kullanıma kapanır.açtırmaya gidilince vs yakalanırlar.sonra siz açtırmak için bi daha para ödersiniz falan da bu koronada kiiimse uğraşmaz.
İş inada bindi ne lazım sa yapıcam hakkımı bırakmıycam elimden geldiğince

Siz cok ezik davraniyosurunuz kac konudur soyleyecegim ayip olmasin diye susuyorum. Onlar daha cok malinizin ustune konar. Afim gibi eminimki siz o telefonu alamayacaksinizm defalarca soyledik size oyle mirin kirin etmekle alamassiniz karsinizdakiler kacin kurasi.cevval fellah insanlar. Ancak me olur akliniz basiniza gelir gider telin faturasini cikarirsniz onlari hirsizlikla suclar polise gidersiniz onlara ulasir aranizda husumet baslar dostlugunuz biter. Ki bana kalsa zaten bitsinde. Ama sanmiyorum siz cok ezdirmissiniz kendinizi.

Back
X