Yavuz hırsız

faturayı da bulamıyorum fatura sız şikayetçi olabilir miyim

faturayı bulamadığınızı bizden başka bilen yok ki
Siz blöfünüzü yapın. Yarın saat 12’ye kadar telefon bende olmazsa polise çalındığını bildireceğim deyin.
kuzeniniz, eşi, kaynanası ne bilecek faturayı kaybettiğinizi

Telefon ne marka yazmamışsınız bi kaç önce kardeşimin telefonınu düşürüyor birileri alıyor mesaj atıyor balıyor dönmiyor telefonu kapatıyo uzaktan telefon nasıl oluyorsa hiç susnadan çalıyor en sonunda bakıyolar olmuyor çalanlar 300 tlye geri satıyor sizde o şekilde kapatabiseniz kullnamazlar

faturayı bulamadığınızı bizden başka bilen yok ki
Siz blöfünüzü yapın. Yarın saat 12’ye kadar telefon bende olmazsa polise çalındığını bildireceğim deyin.
kuzeniniz, eşi, kaynanası ne bilecek faturayı kaybettiğinizi
Faturayı az önce buldum

Telefon ne marka yazmamışsınız bi kaç önce kardeşimin telefonınu düşürüyor birileri alıyor mesaj atıyor balıyor dönmiyor telefonu kapatıyo uzaktan telefon nasıl oluyorsa hiç susnadan çalıyor en sonunda bakıyolar olmuyor çalanlar 300 tlye geri satıyor sizde o şekilde kapatabiseniz kullnamazlar
Telefonu kullanmadım hiç bikere kartı taktım yarım saat kaldı benim telim satıldu zaten dünden berü biliyorum ama inkar ediyor lar yok kendi ni öldürdü yok evden kovduk falan zaten bu sattığı 5 nci telefon yada 6

Telefonu kullanmadım hiç bikere kartı taktım yarım saat kaldı benim telim satıldu zaten dünden berü biliyorum ama inkar ediyor lar yok kendi ni öldürdü yok evden kovduk falan zaten bu sattığı 5 nci telefon yada 6
"Bilmez misin midenin huyunu,niye içtin turşunun suyunu" derler bizim karadenizde
5-6 kere böyle telefon satan,oğlu uyuşturucu içen,guvenilmez insanlara ne demeye verdin sıfır telefonunu??

Kuzeninizin eşi müptezel değil miydi? Bana kalırsa o telefonu alabiliteniz yok... İmei den telefonu iptal ettirme var sanırım, iptal ettirince çok ucuza satabiliyormuş. Allaha havale edin, bin lira için başınıza başka musibetler gelmesin.
En önemlisi, seviyesi düşük insan veya ailelerle görüşmeyin. Kaynana zaten çıbanın başı, telefonu almış kullanmış. Sonra toruna oyuncak niyetine vermiş. En son da oğlunun gönlünü eylemiş. El malıyla... tövbe tövbe. Kuzeninizin tavırlarına şok oldum, yüzü de kızarmamış. Sanki cennet mahallesinden Pembe.

Faturayı az önce buldum

Kuzenin eşi uyuşturucu kullanıcı ise mutlaka yakalandığı olmuştur ve sadece kullanıcı olduğu için 5 senelik denetimli serbestliktedir. Yani bu süre içinde suç işlememesi gerekiyor.
Tüm kararlılığınızla “ya benim telefonumu ya da telefonun aynısının sıfırını ya da 1300₺’yi bana bugün 12’ye kadar getiriyorsunuz yoksa polise çalındığını bildiriyorum” diye mesaj atın.
Kuzeniniz eşinin hapse girmesini göze alamaz herhalde.

Kuzenin eşi uyuşturucu kullanıcı ise mutlaka yakalandığı olmuştur ve sadece kullanıcı olduğu için 5 senelik denetimli serbestliktedir. Yani bu süre içinde suç işlememesi gerekiyor.
Tüm kararlılığınızla “ya benim telefonumu ya da telefonun aynısının sıfırını ya da 1300₺’yi bana bugün 12’ye kadar getiriyorsunuz yoksa polise çalındığını bildiriyorum” diye mesaj atın.
Kuzeniniz eşinin hapse girmesini göze alamaz herhalde.
Uyuyamıyorum iki gündür annem de ögrendi üzüldü uyuşturucu dan bir sene yattı 5 6 ay önce de karakola imza atmadıgı için bir ay hapis te kaldı şimdi atıyorum msjı

İnşallah kul hakkı yiyorsunuz dedim yine tık yok

allah aşkına malınızı geri almak için gidince size haddini bil diyen insanların "kul hakkı" lafını anlamasını gerçekten bekliyor musunuz ?
umarım bu olay size ders olur. geri gelmezse maddi-manevi üzüntü verecek şeyler başkalarına ödünç verilmez.
siz o telefonun üzerine soğuk su için, bu da sizin akıl kiranız olsun.

Uyuyamıyorum iki gündür annem de ögrendi üzüldü uyuşturucu dan bir sene yattı 5 6 ay önce de karakola imza atmadıgı için bir ay hapis te kaldı şimdi atıyorum msjı

uyuşturucu kullanan bir insan, şikayet edildikten sonra kafayı güzelleştirip gelip size başka nasıl zararlar verebilir ?
bir de bunu düşünün derim.
hak aramak insanın canı tehlikede değilken mantıklı bence.

uyuşturucu kullanan bir insan, şikayet edildikten sonra kafayı güzelleştirip gelip size başka nasıl zararlar verebilir ?
bir de bunu düşünün derim.
hak aramak insanın canı tehlikede değilken mantıklı bence.
Tabi haklısınız ama gözümü kararttım şimdi msj attım almazsa telefon polis e gidicem

siz bilirsiniz tabi ama ben olsam 10000 tl'lk telefon için bile bağımlı birini başıma musallat etmem. canımın değeri bir telefondan daha fazla.
Ok yaydan çıktı artık 1 lira da olsa bırakmıycam peşini

Ok yaydan çıktı artık 1 lira da olsa bırakmıycam peşini

siz bilirsiniz tabi. umarım buraya kuzenimin bağımlı eşinden tehdit mesajları alıyorum başlığı açmazsınız.
ben olsam 1 kere geldiğim hayatta böyle birini ne kendime ne de aileme musallat etmem. bu benim görüşüm. ve umarım herkes salgına fokuslanmışken sizin konunuzla yeterince ilgilenebilecek yetkililer çıkar.

Kafakoldan geldim şimdi kuzen kesinlikle almam dedi şikayetçi ol dedi küfür etti gel çocuguma aldıgın kıyafet leri al dedi engelldim en son
Telefon konusu nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, kuzenle de çocuğuyla da kaynanasıyla da iletişiminizi kesin. Eski konularınızdan biliyorum, çocuğuna bakıyordunuz, parka falan götürüyordunuz. Kendi iyiliğiniz için yolda görseniz yolunuzu değiştirin.

Back
X