Yavuz hırsız

Evet 9 taksit i kaldı benim salaklıgm hep
hayat yasadiklarimizdan ders cikararak ilerlememiz ve ayni hatayi yapmamizdir.. ödeyin diye acik sekilde belirtin veya geri versinler. vermezlerse de tüm sülaleye ilan edin. ben olsam alirim elime telefonu ortak akraba kim varsa ararim yaptiklarini anlatirim. bakacak yuz bulamazsinlar.. ayrica taksiti bitmemis telefonun faturasini neden saklamiyorsunuz? kac yil garantisi var taksiti bitse bile fatura saklanmali. siz ne dusunerek verdiniz kadina aciyip mi verdiniz telefonu?

Kiz adam telefonu kullaniyor daha. Kapattirsana arkadaslarin dedigi gibi. Karakolda sana yol gostermediler mi kapattiralim vs diye. Ben olsam hirsizliktan sikayet ederken sorardim malimi aldilar kullandilar yenisini aldirabilir miyiz vs diye. Adam yasaktan dolayi baska sehirden gelemezse esi telefonun ederini peşin versin.Bir sey almadan sakin cekme sikayeti birde tum akrabalara yay bu olayi.

Diyelim ki yeni telefon alip size verdiler -Sanmiyorum ya!- fatura kendi ustlerinde olacagi icin bu defa tutup onlar polise “Asıl malimizi o caldi” diye sikayette bulunmasin?

hayat yasadiklarimizdan ders cikararak ilerlememiz ve ayni hatayi yapmamizdir.. ödeyin diye acik sekilde belirtin veya geri versinler. vermezlerse de tüm sülaleye ilan edin. ben olsam alirim elime telefonu ortak akraba kim varsa ararim yaptiklarini anlatirim. bakacak yuz bulamazsinlar.. ayrica taksiti bitmemis telefonun faturasini neden saklamiyorsunuz? kac yil garantisi var taksiti bitse bile fatura saklanmali. siz ne dusunerek verdiniz kadina aciyip mi verdiniz telefonu?
Dediklerinizin hepsi ni yaptım ama beni suçlu çıkardılar telefon u arkadaşım kuzenim in kaynanası oluyor kendisi bir günlüğüne istedi verdim bir ay oldu vermedi evet acıdım konu çok uzun kısa geçym fatura yı buldum telefon cuma günü gelicek yalandan eşim satmadı diyo bir de 5 yaşında çocuğu var benim elimde büyüdü ben bakıyorum onun psikolojisini bozmuşum onu söylüyor üç gün boyunca telefon umu alın dedim polis e gitcem dedim almadılar o çocuğu ben dogurmadım senin düşünmen lazım dı

Diyelim ki yeni telefon alip size verdiler -Sanmiyorum ya!- fatura kendi ustlerinde olacagi icin bu defa tutup onlar polise “Asıl malimizi o caldi” diye sikayette bulunmasin?
Amcamlar araya girdi yapamaz onu yaparlarsa da korkmuyorum kimseden gittigi yere kadar gidecek savaş mı istiyorlar savaşalım

Kiz adam telefonu kullaniyor daha. Kapattirsana arkadaslarin dedigi gibi. Karakolda sana yol gostermediler mi kapattiralim vs diye. Ben olsam hirsizliktan sikayet ederken sorardim malimi aldilar kullandilar yenisini aldirabilir miyiz vs diye. Adam yasaktan dolayi baska sehirden gelemezse esi telefonun ederini peşin versin.Bir sey almadan sakin cekme sikayeti birde tum akrabalara yay bu olayi.
Polis imei sini aldı kapattı lanet olsun sinir hastası oldum şeytan diyor al telefonu kır parçala yak

Sakın kullanılmış telefona razi gelmeyin. Şuan o telefonun fiyatı neyse onu isteyin. 1 ayda dolar ne kadar fırladı. Böyle emanete sahip çıkamayacak insanlar bir zamhmet bir şey istemesin yaa... Siz de bir daha çöpünüzu dahi vermeyin kimseye.
Benzer olayda biz de oldu. Babam akrabamizin telefonu bozulduğu icin kardesimin eski iphon. Telefonunu vermiş. Akrabamizda satiyor telefonu üzerine yenisini almış. Ama biz de geçici süreliğine vermiştik.

Kızlar şikayet imi geri almak için savcılığa gittim. Buraya gelmedi şikayet dediler boş yere 20 tl verdim dilekçe ye polise geldim oda yok biz on gündür burda çalışıyor uz işimiz gücümüz var şikayetini geri alamazsın. Böyle saçmalık olur mu ya orası mahalle kahvesi mi benim işimi niye halletmiyon çok sinir oluyorum işlerini yapmayan insan lara

Kızlar şikayet imi geri almak için savcılığa gittim. Buraya gelmedi şikayet dediler boş yere 20 tl verdim dilekçe ye polise geldim oda yok biz on gündür burda çalışıyor uz işimiz gücümüz var şikayetini geri alamazsın. Böyle saçmalık olur mu ya orası mahalle kahvesi mi benim işimi niye halletmiyon çok sinir oluyorum işlerini yapmayan insan lara
Geldi mi telefon?

Kuzen teli vermeyi kabul etti çocuguma beddua ediyon dedi yalann yarın gidip şikayet imi geri çekmeye çalışcam tabi çekilirse ama sorun sanırım sadece telefon değil çünkü annem üzüldü benim vücudum uyuştu yatak altımdan sallanıyor sanki uyuyamıyorum iki gündür çok teşekkür ederim herkese
Telefonu alırsanız şikayeti çekin. Hikayeniz yalama oldu çünkü. Bu da sahte olabilir.

Back
X