Yaw nedir benim bu takntım?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Ben küçüklen hep akrabalarım kuzenlerim vs çirkin derdi yok koca burnun var bilmem ne.sonra liseye başladım çok çok beyaz tenliyim diye ruh dediler b de sessiz enerjisiz bi kızdım vs vs...sonra büyüdüm paramı kazandım evlendim eşim sürekli ezmeye devam etti vs boşandım ve ben yüksek lisansımı yaptım ekstra bi bölüm daha bitiridim.burun,meme,dudak yaptırdım.kendimi de güzel hissediyordum hep.taşındım ve taşındığım yerde çarşı var orada alışveriş yaparken iki gün önce biri çirkin olum bu nesini beğendin dedi benim için.la havle dedim geçtim.bugün yine alışveriş yaparken başka bir dükkan bu sefer.biri yüzüme bakıyor diğeri de beğenmedin mi dedi.o da yok ama Allah yaratmış işte dedi.öbürü ben beğendim yapacak bişiy yok dedi.ya saçma biliyorum ama benim özgüvenim sarsıldı.yine lise dönemime döndüm sanki be bu akşam biriyle tanıştıracaktı arkadaşlarım.hiç gidesim kalmadı

Alışverişe gittiğiniz yerdeki tabiri caizse ona buna laf atan tiplerin sizi beğenmesi sizin için neden bu kadar önemli ? Lütfen başkalarının sizi ezmesini istemiyorsanız önce siz kendinizi ezmeyin.

Güzellik bakan gözde,boşver. Birisi beğenmiş birisi beğenmemiş. Sen neden beğenmeyene odaklanıyorsun ki?

Yanınızda, sizin duyabildiğiniz bir seste, böyle muhabbetler yapmaya nasıl cesaret ediyor insanlar?

Biri "neyini beğendin" diyor, demek ki beğenen var yani bu açıdan baksanız
Karşınızda beğendin mi beğenmedin mi, yok allah yaratmış, ben beğendim falan yapan insanlar mı var gerçekten? Hayalim almadı şuan. Sizin duyacağınız şekilde nasıl böyle konuşabiliyorlar?

"beden dismorfik bozukluğu" diye bir hastalık var. Bir araştırın isterseniz.

Bir de sokaktaki insanların lafindan bu kadar etkileniyorken, bir yerinizi yaptirmadan önce bir daha düşünün.

O nasıl bir laftır'Allah yaratmış işte' diye küçümsemek iyi insanların kaybolmaya yüz tuttuğunu düşünüyorum artık.
Siz kendiniz gibi olun kimsenin sizi beğenio onaylamasına gerek yok.
Eşinizin ne sebeple sizi aşağılağını merak ettim doğrusu, kendisi mükemmel surettemiymiş ?

Nasıl bir yer orası aleni bi sekilde laf atıyorlar ve sizde bunun üstünde düşünecek hatta buraya anlatacak kadar dert yanıyorsunuz
Siz kendinizi begenmediginiz sürece enerjiniz dışarıya negatif yansır
Hiçmi yok cevrenizde cirkin ama enerjik herkesi peşine toplayan insan ?
Ayrıca tipte herşey demek değil insanları sizin dış güzelliğinizle değil iç güzelliğinizle beğendirtmeye calısın

Ben de ergenliğimde kendimi inanılmaz çirkin hissederdim. Diğer insanların göz zevkine uygun olmadığımdan. Illa burunlar kalkık ağızlar ördek gibi yanaklar testeredeki yaratık gibi olmak zorunda. Yoksa güzel olmuyorsunuz bunlara göre. Boyum uzun zayıfım safinaz diyen olmuştu şimdi de zayiflamaya çalışıyorlar benim boyumda olmak için varını yoğunu verecek 15 cm topuklu giyen tipler bana sırık gibi ayyy diyordu burnum kemerli, ee yaptırsaymışım ya. Sanki bunlardan akıl alacam. Ya psikolojim bozulsaydı, ya kendime zarar verseydim bunun vebalini o beni yorumlayan mahluklar mı verecekti? Işte insanlar böyle, durduk yere biri size bakıp yorumluyorsa dikkat çekmişsiniz. Ben mesela yoldan geçen sıradan bir insana "ay beğenmedim" demem. Yanımdaki sorsa bile "banane" der geçerim. Demek ki bir auranız bir başka güzelliğiniz var. Aynaya bakınca kendinizi beğeniyor musunuz? Evet. Olay bitmiştir.

Ben dış güzelliğin boş olduğunu ve önemli olanın enerji olduğunu düşünüyorum aslında.ve ben estetiksiz fotolarıma baktığımda burnum gayet şekilli ve küçükmüş.niye yaptırdın sedacım dedim kendime.ama beğenilmemek beni demoralize etti

İnsanların sözlerinin muhteviyatını bir kenara bırakarak size böyle duyabileceğiniz bir mesafeden tabiri caizse laf atmalarına nasıl izin veriyorsunuz?

Ya çok garip bi yer ilk defa böle bişiy görüyorum

Her çarşıya çıktığınızda birileri sizin hakkınızda mı konuşuyor anlamadım birileri sizi gösteriyor da öbürü beğenmiyor mu ne alaka yani bir de yanlarından geçerken o kadar yüksek sesle konuşmaları falan. Tanımadıkları biri hakkında? tutup sokakta birilerinin boş konuşmalarını mı takıyorsunuz. Özgüven estetikle falan olmuyor ne yazık ki öncelikle sizin kendinizi"sevmeniz lazım başkalarının beğenip beğenmemesini umursamadan. İki dengesiz laf dedi diye neden takayım ki yani.

Valla bende şalırdım ama ettafta başkası yok ve bana bakarak konuşuyorlar

Ya nickinizi hatırladım...konularınız hep güzellik odaklı.

Estetiği geçtim, başından zaten bir evlilik geçmiş insansınız. Nişan attım diye konu açtınız, 3 gün sonra yeni bir ilişki konunuz var.

Yanlış anlamayın, hayatınızı ilişki odaklı yaşadığınız için "beğenilme" algılarınız bu kadar açık, siz insanları değişik yorumluyor olabilir misiniz?

Ben gayet sıradan bir insanım, dediğiniz gibi soluk benizliyim, hiç estetikte yok, sanmam ki sizden güzel olayım... ama hiç yüzüme çirkinsin diyen olmadı.

Ben eğitimimi bunu söylemeyin diye yazdım erkekler için yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…