Yaw nedir benim bu takntım?

o değilde biz ne ara insanlara "çirkinsin" der hale geldik ? ben arkadaşımın beğenip aldığı kıyafete bile çirkin diyemiyorum
Burası garip bir yer gerçekten bence bu yıl tasındım insanlar genel olarak hadsiz burada yaşasanız anlarsınız

Ben eğitimimi bunu söylemeyin diye yazdım erkekler için yaşamıyorum
Ya bunun eğitimle ne alakası var ki.... geçen evde kaldım konuşunda ki arkadaş da dişhekimi... hem erkekler için yaşıyorsun demedim, ama bir nişan atıp 3 gün sonra yeni ilişkiye kapı açmak normal mi?

Bazı erkek müsveddeleri böyle, kendilerinde anlamsız bir özgüven, koca göbeklerine, kıçlarına bakmazlar ama sokaktaki kadınları oylarlar. Yanımdan geçerken, ek işte fena değil demişti biri. Haddine şaştım, yürüyüp geçtim. Dangalak işte tipimi çok güzel bulsan ne, çok çirkin bulsan ne... Kim bakar sana şu hanzoluğunla? Bunlar hep yokluktan işte. Bir kadınla doğru düzgün iki laf etmekten aciz tipler. Onlar da farkındalar tabii, ulaşamayacaklarını bildikleri için bu küçük görme çabası.

Güzellik görecelidir, insanı asıl güzelleştiren enerjisi, ışığı, iletişim şeklidir. O yüzden başta hiç tipim değil diyebileceğiniz bir insana, tanıdıkça çarpılabilir, onu çok çekici bulmaya başlayabilirsiniz.

O yüzden sokaktaki bir kaç geri zekalının ne dediğini önemsemeniz hata. Kusursuz bir heykel gibi olmak zorunda değiliz hiç birimiz. Bizi herkesin güzel bulmasına da gerek yok. Kocaman popomuzla da, kalın belimizle de, kemerli burnumuzla da güzel olabiliriz, yeter ki kendimize güvenimiz olsun.

Orasi neresi ya cok garipmis.Sizin duyacaginiz sekilde begendim begenmedi muhabbeti yapiliyor sanki bi esyayo yorumluyorlar.Estetik mestetik hikaye cevremde cok guzel diyemeyecegim oyle kadinlar o kadar ilgi odagi oluyor ki.Onemli olan bi insanin enerjisi ve davranislari herkesi etrafinda toplayabiliyor guzel olmasa bile etkileniyor insanlar.Bu kadin da olsa erkekte olsa oyle.Ha tabi sadece guzellige ya da yakisikliliga ya da paraya bakan insanlarda var onlari zaten sen ele ama emin ol sessiz sakin insani cogu insan istemiyorda disliyorda.Disli biri olsan cok cirkinde olsan kimse agzini acamaz.Icimden bi sestte guzel oldugunu soyluyor.

lütfen önce kendını sev kendını begen ,
gerisi zaten kendiliğinden gelir

Herkesin zevkine hitab edemezsinki.. bi foto koyaydin iyiydi:))

Ya dişli olmak bana seviyesizlik gibi geliyor yani ben istediğim bi şeyi zekamla halledebilirim.insanlarla çatışmama kabga etmeme laf söylememe gerek yok.ben ona hım evet anlıyorum deyip onu idare edip istediğimi yaparım.ya da düzgünce konuşarak halledebilirim.

Ne bileyim yaram depreşti galiba.ben olaya şöyle baktım hiç tanımadıkları halde çirkin beğenmedim diyorlarsa gerçekten bende sorun var gibi düşündüm.alakasız insanlar bir de

Disli olmak kavgaci,huysuz bi insan demek degildir.Sana liseden beri o kadar laf sayilmis himm diyerek halledememissin hatta onlara inanip estetik yaptirmissin.Kimsenin seni asagi cekmesine izin verme cevabini ver seviyesiz olmazsin.

Disli olmak kavgaci,huysuz bi insan demek degildir.Sana liseden beri o kadar laf sayilmis himm diyerek halledememissin hatta onlara inanip estetik yaptirmissin.Kimsenin seni asagi cekmesine izin verme cevabini ver seviyesiz olmazsin.
O zamanlar cevap verirdim içim içimi yerdi.şimdi daha zekice hallediyorum.bu tiplerle muhatap olmuyorum zaten onlar uzaktan saldırıyo

Guzelligi begenilmeyi hayatinin merkezine koymazsan sorum kalmaz
Tabii herkes begenilmek ister giyinir kusanir suslenir falan ama bunu hayat memat meselesi yapmamak lazim
Guzellik gorecelidir.
Bosver sen

İyi de bu konuda bir şeyi halletmemiş aksine kendinizi yemişsiniz

Adama senin haddin mi beni beğenmemek deseydiniz takıntınız da olmazdı şimdi

Ozguveninizi burun saç meme üzerine kurarsanız sonucun bu olmasından daha doğal bir şey yok .
Ayrıca bu nasıl bir başlık üslubu . Keşke uslubunuza da estetik yapılabilseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…