Yawrulara aldıklarımız

krikitos

02.07.10 arda'm yanımda
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
3.192
0
156
İzmir
Selam hanımlar

bu topikten yeni aldımız kıyafetleri kampanyalı ürünleri indirimleri paylaşmak istedim bölece birbirimize yardımcı olur fikir vemiş oluruz opuyorumnanaktan

minik ardama aldığım tişort

pantolonumuz

ayakkabılarımız ama bunlar daha öncedende vardı

takımımız yorumlarınızı bekliyorum ayrıca %50 indirim var bayram zamanı süper olmuş bu indirim ayrıca sobee ve zarada indirim var

tansaşta prima mega paket bezler 22.90 a inmiş her iki oğluşumada stok yaptım indirimi yazmak istedim

Son düzenleme:
cicileriniz pek güzelmiş. güle güle kullanın.
ben de dün bayramlık baktım kızıma. zarada çoook şeker elbiseler var ama 3-6 aydan başlıyor hepsi. aslında daha önceden de kısacık şort bolero ve gömlek takım almıştım ordan ama onlar da büyük geldi. ben de tulum aldım yine mecburen. bu bayram böyle olcak napalım. artık kurbanda giydiririm kısmetse :)

teşeşkkür ederim canım aldıklarının resimlkerini ekle sende istersen bana değil ama kız annelerine fikir olur belki

arkadaşlar ben de internetten civilimden günlük pijama takıları falan aldım hem efeye hem de büyük oğluma ama daha gelmedi netten başka alışveriş yaptığınız bu tarz siteler var mı güvenilir?paylaşırsanız sevinirim..ben daha oğluma aldığım patikli alt üst takımları giydirebiliyorum büyük geliyo herşey..

ben penguen bebeden alyorum canım netten bebek odamı giys buhar makinası emzk faan aldım

krikitosssına bizim ayakkabılarımızdan almışsın sende bizimkiler olmuyor şimdi ayaklarına küçük geliyor ((

Eklentiler

• $za.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 76
benimkiler oluyor hala inşallah bayrama kadar küçülmez gerçi evde lacili kırmızı bir tane daha var mertin küçüklükleri falanda olunca bide ben her takımın altına mutlaka ayakkabı alırım ona uygun renklerde birde çorap öyle takıntılarım vardır :)))))))))

selam hanımlar bu topiğe kimse bakmıyor galiba ama ben yinede bilgisini veriyim istedim bena joker mağazasından indirim bilgileri geliyor siiznle paylaşmak istedim

chicco polly mama sandalyesi 249 dan 179 tl ye düşmüş 12 eylüle kadar geçerliymiş bu indirim almak isteyenler olursa die duyurmak istedim

Son düzenleme:
selam wenicede %70 indirim var net üzerinden alışveriş yapabiliyorsunuz.50 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.ama pek ürün kalmamış millet bitirmiş yinede bir göz atın :))

canım selam ben de oradan bişeyler aldım
benimkiler de gelmedi
aldıklarımı ekleyeyim siteden

kızlar metro alışveriş merkezinde koala oto koltuğu 9-36 kilo arası olanlarında indirim var 125 tl 10 ay- 11 yaş arası kullanım kafalık bölümü uzuyor kemer bölümü sökülebiliyor 22 kilo sonrasında yükseltici olrakta kullanılabilinir

kimse bu tür bilgileri vermiyor halbuki birbirimize aldıklarımızı veya nerelerde indirimler olduğunu yazarsak herkez bilgilenir belki faydalanır

kipa alışveriş merkezinde prima mega paket 21 tl 2 adet pampers ıslak mendil hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…