Yawrulara aldıklarımız

peki fiyat ne tatlımm

ben 80liş paketi 20tl aldım

peki fiyat ne tatlımm

ben 80liş paketi 20tl aldım

21 tl yazmıştım zaten tatlışım 2 tanede ıslak mendili var hediye olarak ıslak mendillerin normal hiyatı 6 tl idi 2 tane hediye koymuşlar yanına oldukça karlı gibi ama hala devammı o kampanya bilemiyorum

slm kızlar.Joker mağazasında emzirme gününe özel indirimler var.medela süt pompası 100 lira,lansinoh ürünleri %50 indirimli.ben süt pompası sipariş ettim manuel var ama olmuyor onunla.benim gibi hala almayan varsa kaçırmayın stoklarla sınırlıymış

ben süt pompasını jokerden 149 a almıştım medela mini elektirikli pompa
100 liraysa hiç kaçırmayın derim

kuzuma bu hafta aldıklarım birde bornozu vardı ama çamaşır makinasında henüz giymedi..:))

Son düzenleme:
güle güle giysin çok güzel, o panduflardan bende aldım evin içinde giyiyor sıcacık çok rahat ediyor.

2009 temmuz anneleri diasa da tahta yapbozlar 4 tl harfler sayılar meyvalar nesnelr var almak isteyene duyrulur 2010 temmuz anneleride alıp saklayabilir ama anca 2 yaşında kullanabilir anca anlar biz mert e aldık baya iyi bişi başka yerlerdede çok pahalı

kızlar bebeklere bayramlık vs. almıyormusunuz yaww ben yarın alışverişe çıkıcam aldıklarımız koyalım hem birbirimize fikir vermiş oluruz hemde miniklerin cicilerini görürüz

kızlar bebeklere bayramlık vs. almıyormusunuz yaww ben yarın alışverişe çıkıcam aldıklarımız koyalım hem birbirimize fikir vermiş oluruz hemde miniklerin cicilerini görürüz

valla hergün bişiler alıyorum ama üşeniyorum resmini çek yükle falan..zaman kalmıyo..oyuncaklara legolara ve eğitici arabalara yatırım yaptık bu ayyy :)))

krikitoscum bewn geçen bayram için almıştım.bi de üğün vardı.orda giydirmek için.maalesef gidemedik.kayınvalidem hasta.onları bu bayram giydiricem kızıma.kanz dan etekli ceketli bi takım almıştım.gül kurusu renginde.kızıma çoookkk yakışıyor :))))

bu arada 2 hafta evvel kibarım markette kampanya vardı.huggies ikiz paket 10 tl idi.arada takip et derim.annenlere çok yakın orası.ben üç paket almıştım.daha fazla almadığıma pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…