Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Olanlar Haydi Toplaşalım :)

yayım bendeee
cok az rastlıyorum yaylara cevremde
ama nedense herkesin yaya karsı bir önyargısı var

yükselenim terazi diye biliyorum ama net değil

ben burcumu cok seviyorum ve huylarımdan memnunum kimseye karsı planım yoktur
içimde kurmam niyetimi belli ederim
bazı insanlara haddini bildirmek konusunda zayıf olabiliyorum
dısardan soğuk görünürüm ama öyle değilimdir..
aile bağlarına cok önem veririm..

bişey sorcam ben 19 aralıkta doğdum yay burcunun sonları ama yay özelliği fazla yok. yükselenim yengeç ve yengeç özelliği daha fazla. benim ne olduğumu çözebilecek olan var mı

bende yay burcuyum ve kesinlikle bütün özelliklerini taşıyorum kimsenin emrinde yaşayamam kafama estiği gibi yaşamayı severim hayatta evde oturamam devamlı gezmek isterim ve oturmaktan nefret ederim ayrıca yay burçları kesinlikle özeldir çünkü bazı yay burçlarının hisleri çok kuvvetli olur. genelde temiz kalpli ve iyi niyetli oldukları için böyle birsey bizlere verildiğini düşünüyorum.

bende 20 aralık doğumluyum yükselenimde boğa burcu bazı yaş aralıklarında dönemsel olarak yükselenlerimizle çeliştiğimiz olabiliyor mesela benim çocukken boğa burcu ön plandaydı suanda 26 yaşındayım ama tamamen kendi burcumun özelliklerini tasıyorum...

yay burcu arkadaslar sizde uyku problemi oluyor mu acaba ? geceleri uyku problemi yaşıyorum ve gündüzde devamlı uyku modundayım sabah saat 6 da bile uyansam gece uyuyamıyorum ve gece daha çok hareketleniyorum bu özelliği taşıyan var mı ? yaya özel bir durum diye duydum ama emin değilim ??

Bende şimdiye kadar bahsettiğin gibi bir durum olmadı canım Ne zaman yatarsam yatayıp 5 dakikada rüya alemine geçmiş oluyorum

yaa gece olmadığı sürece bende hemen kafamı koyduğum an uyuyabiliyorum ama gece olduğu zaman acaip hareketleniyorum o uyku modum tamamen gidiyor bambaska biri oluyorum sanki ama gündüz olduğunda da hiç sevmiyorum günü hep uyumak geliyor içimden

27 kasım doqumluyum burcumun bütün özelliklerini taşıyorum...yemek yapmayı çok seviyorum elim lezzetlidir..ama ev işi yapmayı hiç sevmem...çalışkanımdır bir işim olsun istemişimdir hep...(bu arada iş arıyorum muhasebe)...insanlara karşı saygılı ve çok iyi niyetliyim...ayrıca kafamın tası atarsa dobrayım pat diye söylerim..gezmeyi sevdiqim kadar evimide çok severim...yıldızım çok düşük olduqu için olumlu ve olumsuz olaylardan çok etkilenirim...karşımdaki insanları çok güzel teselli ederken kendim çok zaman karamsarlık yaşarım...ama eninde sonunda mutlu olacak bişey bulup polyannacılıqa devam ederim...

slm kızlar bende yay burcuyum ve burcumun bütün özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum bikere çok meraklı ve sabırsızım,herkesle barışık bir yapım var yani bir ortama girdiğimde muhakkak herkes selamımı alır,sevdiğimi kıskanırım,çabuk kanarım temiz kalplilikten olsa gerek iyi niyetliyimdir, bazen patavatsız olabilirim yani aceleden bi lafı düşünmeden söylemişliğim olmuştur :) hızlı yürürüm,yürürken yaylanırmışım söyleyenler var..Kilolu değilim çok hareketli olmamdan diye düşünüyorum işte böyle böyle....
Bide yükselenim Balık sulu gözlüyüm yani çok duygusalımdır..

Son düzenleme:
Kambersiz düğünmü olurmus bende yay'ım aşırı komik ,espirili ,her ortama neşe getiren biriyim ,herkezi yatıştırmakta birebirimdir .iyi niyetliyim, sinirlenince tam sinirlerim ,bu aralar aşırı duygusal oldum bende anlamadım bu gökyüzündeki elementlermi yer değiştirdi acaba

Bende yayım arkadaslar..
Yay burcunun patavatsızlığı ve dikkatsizliği, dağınıklığı dışında neredeyse her şeyi uyuyor..
Yükselenim akrep olmasından oturu sanırım, tersıne konuskanımdır ama ağzı sıkıyımdır..
Konuşmadan once bır kac kere dusunurum doğrumudur yerımıdır dıye..
Onun dısında polyannacılıga gelırsek ne acıdan baktıgımıza baglı.. maksat herseye pozitif acıdan bakmak sa tamam..
Ama fazla iyimserlikle kendımızı kandırmaksa değil.. çünkü hıc bır zaman hayalcı olmamısımdır.. gerceği oldugu gıbı gorurum.. ne kendımı ne baskasını kandırırım..
Çok gururluyumdur bu hem yay da hem akrepte yogun bır sekılde var.. bu konuda sıkıntı cektıgım zamanlar oluyor ama yapacak bırsey yok,
burada egom yardıma kosup sıkayetcı olmamdan kurtarıyor sanırım.. :) sezgilerim kuvvetlıdır, insanları cabuk tanırım, konusmayı sabahlara kadar muhabbet etmeyı, ilim, bilim, aile, ilişkiler, makara kukara ne olursa olsun farketmez bıkmadan sohbet edebılırım ama sır kolay kolay vermem... bazı yerlerde bahsedıldıgı gıbı sadece kendım konusup dınlememe gıbı bır durum soz konusu da degıldır aksıne dınlemeyı de cok severım ve bunu cevremde cok ıyı bılır...
Çok çabuk gerılıyorum bır anda sınır stres vucudumu sarıverıyor daha ne oldugunu kendım bıle anlamadan.. ama buna engel olamıyorum... yay burcunda bahsettıgı gıbı cabucak ta gecmıyor malesef...
artı olarak yaya karsın tersıne kıncıyımdır bu da yıne akrepten gelıyor sanırım.. kararlıyımdır.. gezmeyı, sureklı bır aktıvıte halınde olmayı cok severım.. durgunluk, sakınlık olunca sıkıntı basıyor benı.. ıyı gelmıyor..
Insanlar arasındakı sınıf farkına degıl ancak kalıte farkına ınanırım.. kımseye yuksekten bakmam.. ancak benım dusmanlıgımı kazanması gerekır bunun ıcın..
Sıcak kanlıyımdır her ortamda her ınsanla konusacak bır mevzu bulabılırım.. karamsarlıktan, sureklı şikayet etme durumundan hiç hoşlanmam o tıp ınsanların yanında enerjım duser..
Herseyıyle bu karısımdan cok memnunum..

Aranızda yay yukselenı akrep olan yokmu merak ettım...

Son düzenleme:
ben balık burcuyum ama yükselenim yay ve yükselenimin özelliklerini daha çok taşıyorum ve bu duruma çok şaşırıyorum :) günlük yorumlarda bile yay burcu için söylenenleri yaşıyorum genelde ve yayı çok seviyorumm :)

ben de öyleyim gece uyanık kalmayı gündüz uyumayı seviyorum. vücudumun uyku saati sanki buna ayarlanmış...

yay burcu sevgilisi dışınnda arkadaşlarına karşı vefaasızdır.Arayıp sormaz pek...

ben telefonda konuşmayı hiç sevmem, sohbet etmeye dayanamam fenalık gelir bana. yüz yüze görüşmek ya da netten görüşmek tercihimdir. ama çok sık görüşmem diyebilirim, yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorum çünkü

bende yay ım.. burcumun bana verdiği ukalalıktan mıdır nedir burcumu çok seviyorum ve iyiki yay ım diyorum..bütün özelliklerini taşıyorum ama sevmediğim bişey var bu bazen zarar veriyor aklıma geleni o anda yapma ve söyleme gibi bi huyum var.. eğer o şey olmayınca farklı nedenlerden ötürü, başka bişeye odaklanamıyorum aklımdaki şey illa olacak... bende çok patavatsızım aklıma her geleni söylüyorum bazen düşün konuş diyorum kendi kendime düşünüyorum.. yine söylüyorum doğruysa da yanlışsa da :) e bazen azcık başıma iş açıyor.. bi deçevremde herkes kendi kendini çok beğenmiş olarak görüyo beni.. bi de bencilmişim.. aslında yaylar bencil değildir çok fedakarlardır.. bu arada eşim de boğa.. yayın en uyumsuz olduğu burç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…