Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Kadını ve Evlilik

burcumu seviyorum ben anlayisli duygusal empati kurabilen bir burcumuz var.. ama gelelimli en önemli olan evlilik konusuna.suan 24 yasindayim 26 yasinda evlenicez sevgilimle..kendisi akrep insallah iyi anlasiriz.. ben herseyden cok cabuk sikilan, dik kafali, kirildigimda tamir edilmesi zor olan,sinirli bir yapim var..hareketliyim cok hayal perestim söyle yapsam byle yapsam derim.. okula yada ise gitmek zorunda deilsem eger gün boyu tembel oluyorum.. hic birsey yapasim gelmiyor, mecbur olmadigim sürece..ama okul yada is varsa aksama kadar verimli oluyoruM..sanirim ben ev hanimi olamicam calismam lazim günlerimin yogun gecmesi lazim :))

orta yolu nasıl buldunuz merak ettim, çok güzel olur iki yay yaaaa, tam çatlak olur harbi, ne güzelll, ben de yay bulsam keşke. :)))

özgürlük kısmında cok doğru olabilir ama cok koca değiştirmek konusunda katılmıyorum.ben bir yay burcuyum cok özgürlüğüme düşkünüm dozunuda ayarladıgın zaman koca değiştirmene gerek kalmıyor.

bence de,ya ayrıca bunu bızle ne alaksı var koca da iş yoksa yaylar naapsınn:))

mükemmel bi analiz ve çok doğru bir tanımlama .. yay burcu mensubu biri olarak her daim dile getirdim yazdıklarına benzerlerini..:)tabii yükselen, ay burcu ve daha pek çok ek kavram da etkili oluyor karakter oluşumunda...

Son düzenleme:
iyi ki yay burcuyum. galiba başkası yakışmazdı. )

evlilikte yay kadını çok eğlencelidir (keza tanıdığım bir ablam öyle) adamına bağlı (karşı tarafa) bence yürüyüp yürümeyeceği.

ileride çocuğumda yay burcu olsun isterimm :)))

yay burcuyum ve burcumuda çok severim
tamam dik başlı,istediği her zman olsun isteyen,mükemmelliyetçi,ve kırıldımı zor unutan ve çabuk soğuyan soğudumuda birinden hep soğuk kalan bir yapım olmasına rağmen gayet merhametli ve empati kurabilen bir insandır yay kadını ve evine çok bağlıdır o çok eş değiştirire katılmıyorum yay insanları çok dürüst ve sadakatçi olurlar ve eşlerine her zsaman sadık kalırlar
yalnızz özgürlükçü olduğumuz kesin mesela evlilikte yay kadınını kocası kısıttlamıcak yoksa sıkılır ve hayatı çekilmez hale getirebilir karşı tarafada

ben de yay burcuyum ve evliyim hem de 8 sene olacak evliliği seviyorum evet özgürlükçüyüm ama bundan kastım gez toz evi umursama değil. saçma sapan takıntılara, gereksiz kısıtlamalara gelemem sadece, yoksa iş çıkışı eve koşa koşa giderim

doğrudur. ama eğer aşık olursam ve önümde bir engel olmazsa pat diye evlenebilirim hiç belli olmaz.

Bende özgürlüğümün kısıtlanmasına ,emir falan verilmesine acayip sinir olurum direk uzaklaşırımm

Yay burcunu evde ve elde tutan tek sebep "aşk"tır, bittiği anda gider...
Bu yüzden yaylarla evlilik keyiflidir yeter ki gerilmesin :)

Demekki her yay aynı değilmiş ben özgürlüğüme düşkün biri değilim açıkcası okulum bitti işimin başındayım ee yaşımda geldi evlendim hiiç öyle hayatın tadını çıkariyimde öyle evleniyim aman mazallah sonra sıkılır boşanırım diyede düşünmedim valla yükselenim yengeç ondanmıdr ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…