- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Bulunduğumuz ilde görev dolayısıyla ikamet ediyoruz. Eşim ayrı, ben ayrı bir şehirden geldik. 2 aylık bebek var. Corona dolayısıyla bebeği kimse göremedi. Ulaşım yasağı kalktığında yani temmuz ayı gibi hem benim hem onun memleketine gitmek istiyoruz. Çünkü onun anne babası 80 yaşına yakın, belki bir daha göremezler bebişi diyor, aynı şekilde benşm de halam. Halam hiç evlenmemiş, beni çocuğu gibi görür ve bebeği çok görmek istiyor. O da 81 yaşında. Çok kararsız kaldım.corona dolayısıyla çok kararsız kaldım.
BEN BU KONUYU AÇALI 2 AY OLMUŞ. Bizde hiçbir şey değişmedi. Hala kimsenin evine gitmedik, kimse de bize gelmedi. Hala anne baba görmedik ve üstelik çocuk 5. Ayına girdi, Henüz annem babam dışında hiç kimse görmedi. Yani bizde durum aynı. Fakat çevremde bakıyorum, market ürünlerini yıkamadan koymuyorum diyenler, günlerce evde kalanlar şimdi komşu ziyaretlerinde, deniz kenarında mangal partilerinde. Sizde durumlar nasıl?
BEN BU KONUYU AÇALI 2 AY OLMUŞ. Bizde hiçbir şey değişmedi. Hala kimsenin evine gitmedik, kimse de bize gelmedi. Hala anne baba görmedik ve üstelik çocuk 5. Ayına girdi, Henüz annem babam dışında hiç kimse görmedi. Yani bizde durum aynı. Fakat çevremde bakıyorum, market ürünlerini yıkamadan koymuyorum diyenler, günlerce evde kalanlar şimdi komşu ziyaretlerinde, deniz kenarında mangal partilerinde. Sizde durumlar nasıl?
Son düzenleyen: Moderatör: