Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
712
511
103
32
Merhaba kızlar
6+3 günlük hamileyim ama şimdiden bilgim olsun istiyorum.
bebeğim 31 mayıs tahmini doğum tarihi yaz ayında doğacağı için tulum felan giydirilir mi ? gülmeyin lütfen 22 yaşındayım ve ilk çocuğum :) çok tecrübesizim o cıt cıtlı bodylerden kısa kollulardan ve ayaklı picamalardan mı giydirmeliyim.
eldiven giydirilecek mi ? neler alacağım hakkında bir fikrim yok
soracak büyüklerim var elbet ama sizden fikir almak hoşuma gidiyor.yardımlarınızı bekliyorum.

merhba cnm bnde 23 yaşındayım doğum tarihlerimz aynı bnmde ilk bebgm olcak inşallh bnde tecrübesizim :))

benımde 9 mayıs gorunuyop tahmını bı an once cınsıyet bellı olsa da bsıler alsam dıye sabrsızlanıorum :):) heyecan ısteee.. bende 18 yasındayım :)

Benim bebeğim ağustosta doğdu iki aylik olduk bugün. Yaz bebeği biraz sıkıntılı oluyor müstakbel anneler. Yani sıkı giydirsen terler pisik olur isilik olur hafif giydirsen üşür hasta olur. Ben ince tulumlardan almıştım citcitli badilerin ince olanlarindan yine bol bol aldım. Eldiven giydirmedim başlarda herkes dedi giydir diye ama zaten sıcak elleri terliyordu. Şimdilerde giydiriyorum eldiveni. Yinede battaniyesiz durdurmadim hiç onların da ince penye olanlarını aldim. Annem bir çarşafi battaniye haline getirdi yazın oda iyi işimi gördü çünkü terletmedi çok. Çorap filan şimdilerde giydiriyorum yine ilk ay giydirmedim. Bu arada nasıl baslarsaniz öyle alisiyor minikler. Yinede yeni doğmuş bebek bizim gibi degil onun vücut sıcaklığını ayarlamak ortama dengelemek biraz emek istiyor. Çok abartmamak lazim havale geçirebilir cok hafife almamak lazım usutme olabilir hasta olabilir.

benımde 9 mayıs gorunuyop tahmını bı an once cınsıyet bellı olsa da bsıler alsam dıye sabrsızlanıorum :):) heyecan ısteee.. bende 18 yasındayım :)
kucukmussun cnm annemde bni 18 yasında dogrmus :)) bnde 18imde evlendm ama 5 yıl bekledm birazda kısmet tabii :))bnde heycanla bekliyorm cinsiyeti ne acaba diye simdiden almaya basladm tbi belli olmsdgı için beyaz alıyrm :)

Ayyy büssürü bebiş geliyo bizeee :) kızlar evet yaz bebeği braz sıkıntılı oluyor .. Eldiven giydrilmez kundak olmaz .. Pişik isilik hiç eksik olmaz .. Görmcem ramazanda yaptı doğum ramazanda da .ok sıcaktı bilyosunz sadece uzun kollu çıt çıtlı zıbın glydrlodu penye altlı üstlü takım giydriyodu . Kısa patik çoraplar .. Ayaklı eşofman da giydiriyodu ama sadece başka bşey gydirmyodu .. Kundak battaniye almanıza da gerek yok sadece 1 2 tane olsun yeter ..

çok teşekkür ederim kızlar Anne olmak çok endişelenmek demek sanırım yarın 6+6 haftalık gebe olacağım kalp atışını dinlemek istiyorum duyamazsam diye telaş içindeyim.minik nohutumu Allah bana bağışlasın sizinkileride sizlere inşallah
cıtcıtlı body penye tulum ayaklı picama giydiriyoruz ozaman eldiven kundak felan yok çok şükür bugünleride gördük.
erken anne olanlarıda tebrik ederim. erken anne olmanın iyi oldugunu dusunyorum hepinizi öpuyorum

:) canımmmm cok sevındım aynı anda doguracagız belkıde cok heycanlı bişey.
bnde cok sevndm cnm ilk gordgmde heycanlı fkat ccokta stresli diye düşünyrm aman bişey olcakmı keseyi gorcmmi kalp atşnı duycmmı flan :))

kucukmussun cnm annemde bni 18 yasında dogrmus :)) bnde 18imde evlendm ama 5 yıl bekledm birazda kısmet tabii :))bnde heycanla bekliyorm cinsiyeti ne acaba diye simdiden almaya basladm tbi belli olmsdgı için beyaz alıyrm :)
hee o da ıyıymıs canımm :D

bnde cok sevndm cnm ilk gordgmde heycanlı fkat ccokta stresli diye düşünyrm aman bişey olcakmı keseyi gorcmmi kalp atşnı duycmmı flan :))

özqem cok sukur duyduk kalbını boyuda 6 mm buyumus dedı dr um gayet ıyı dedi. :) senin nasıl gıdıyor

özqem cok sukur duyduk kalbını boyuda 6 mm buyumus dedı dr um gayet ıyı dedi. :) senin nasıl gıdıyor
cok sevindm cnm kalp atışını duymana :)bn daha bi defa gittim doktora keseyi gördük cok sukur 2 gun sonra tekrar randewm war ama endişe etmekten insan kendini alamıyo inşaallah bizde duyarız :))

cok sevindm cnm kalp atışını duymana :)bn daha bi defa gittim doktora keseyi gördük cok sukur 2 gun sonra tekrar randewm war ama endişe etmekten insan kendini alamıyo inşaallah bizde duyarız :))
canım nasıl gidiyor 9+2 deyım suan cok mıdem bulanıyor 5 kılo kaybettım ıskelet gıbı gezıyorum bebiş bizi korkuttu cok ufak bı damla kadar kan geldi doktor on gün istirahat verdi iki gün oldu işe döneliii

canım nasıl gidiyor 9+2 deyım suan cok mıdem bulanıyor 5 kılo kaybettım ıskelet gıbı gezıyorum bebiş bizi korkuttu cok ufak bı damla kadar kan geldi doktor on gün istirahat verdi iki gün oldu işe döneliii
wlla nazar değicek diye korkuyorum ne bi mide blantım war nede kusmam habire yiyorum içimden bişey ye diyo sürekli :D 2 kilo almışım geçen doktora gittgmde tartıldım hersey iyi dedi.Geçmiş olsun cnm cok, iyidir inşallah şmdi bnde hersefrnde camasırıma bakıyorm aman bişey olmasın diye , meyve flan yemeye çalış cok dğilsede en azından yararlı seylerden biraz birazz

canım masallah sana hiç bulanmasın ıns. :)

Öncelikle hayırlı olsun canım. Benim bebeğim ağustosta doğdu. Bol bol çıtçıtlı badi aldım. Doktorumuz yazın sizden bir kat ince kışın sizden bir kat kalın giydirin diye söylemişti. Penye battaniye al birkaç tane bol bol iş görüyor. İsilik filan olursa da soğuk suyla kompres yaparsın. Eldivendi şapkaydı hiç gerek yok öyle şeylere.

Öncelikle hayırlı olsun canım. Benim bebeğim ağustosta doğdu. Bol bol çıtçıtlı badi aldım. Doktorumuz yazın sizden bir kat ince kışın sizden bir kat kalın giydirin diye söylemişti. Penye battaniye al birkaç tane bol bol iş görüyor. İsilik filan olursa da soğuk suyla kompres yaparsın. Eldivendi şapkaydı hiç gerek yok öyle şeylere.
cnm bizmde hazirn basında olcgı için sadece bi takım 10 lu hastane cıksı almayı düsnyrm.hiç ama hiç bilgim yok gecen yıl bi komsumuzn olmştu haziranda gormeye gttgmzde sort ve askılı badi vardı bebegn üzernde ordan aklımda kalmış uzun kollu tulumlar alsam olmaz kısa kollu tulum varmı hiç bakmadım off yaz bebegi ne kdar zorrr

cnm bizmde hazirn basında olcgı için sadece bi takım 10 lu hastane cıksı almayı düsnyrm.hiç ama hiç bilgim yok gecen yıl bi komsumuzn olmştu haziranda gormeye gttgmzde sort ve askılı badi vardı bebegn üzernde ordan aklımda kalmış uzun kollu tulumlar alsam olmaz kısa kollu tulum varmı hiç bakmadım off yaz bebegi ne kdar zorrr
kısa kollu badi alabilirsin. Bi de kısa kollu şortlu badiler var. Zaten ayağına kadar geliyor onlar. Takım hastane çıkışı yeter evet. Zaten çok fazla yeni doğan alma çabuk büyüyorlar. 3-6 ay al derim ben

merhaba hanımlar benimde tahminen 22 mayıs doğum tarihi allah hepimizin sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etisn

Back
X