Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kizlaarrr ben geldim.soyle bir okudumda hepiniz baska sayfalara kacmissiniz terkmi ettiniz burayi yahu.hadi can gelsin kan gelsin biraz artik buraya.ben bu ay yumurtlamayi yüzde yüz yakaladim.yumurtlama akintimin icinde kan vardi çünkü. Kv.lerde de olsam bi yolunu bulup yaptik çalışmayı.yumurtlamamI bildigim icin tam 14 sonrasi olmasi gereken adet tarihim olan ddünü iple cektim.gelmeseydi kesin hamileyim diyecektim ama maalesef tam gününde geldi kirmizilar.yumurtlamayi yakaladigimiz halde olmayinca hemen doktora gitme karari aldik esimle.bugun doktora gittik. ben hormon testi icin kan verdim ilk kez.esimde sperm testi.sonuclar pazartesiye kaldi.
Hani ben dönene kadar bisürü hamis haberi olacakti burda
Sanki sentimental bu ay güzel haberi verecek gibi geliyor bana

Senin parmakların ne güzel şeyler yazıyor öyle batdaşımdın ama 31ini beklemeden geldi demek... bişey sorucam sana yumurtlama gününü de sayınca mı 14.gün adet oldun yoksa yumurtlama gününün üstüne 14 ekleyince mi adet oldun? Benim kafam biraz karıştı o konuda doktorum yüzünden nette her yerde olunacak tarihten 14 gün geri gidiliyor ama yumurtlama gününü de sayınca aslında 15.gün adet olunuyor o hesapla senin nasıl oldu?

Ben de bu ayki ovulasyon tarihimi biliyorum ayın 17si. Ama 17+14 yapınca=31 olurkenb 17 yi de sayarsam 30u oluyo regl günüm o yüzden gecikme mi yoksa normal adet günüm mü oluyor tam emin olamıyorum

Canim bu konuda benimde kafam karışıkti.ben 14unde yumurtladim. 28inde kirmizilar geldi.buna göre 14+14 28inde gelmis oldu.yani yeni adet döngüsünun basladigi gün 15. gün oluyor.14 gün sonra 15. Günde adetin baslamis oluyor. Yumurtlamayla saydiginda 15. Gunde saymazsan 14. Günde geliyor.bende yaşayarak öğrenmiş oldum. Biraz karışık anlattim galiba ama anlayabilmissindir umarim.neyse senin zaten inşallah hesabin 9 ay sonrasina kalir hayirlisiyla

canım eve yeni geldim olmadım hala 35. gün bir oluyordum bugün 36.günü doldurdum yarın sabahtan okula başlıyorum zaten dönüşte hala olmamışsam test alıcam acaba geç mi yumurtladım sıkıntı mı var arada kaldım hamilelilk de olabilir gecikme de bilemedim ama stres bastı bile yarın 37.günüm

Canım daha neyi bekliyorsun yaa yarın yap ilk idrarla evde varsa testin. Hadi inşallah güzel haber verirsin..

Insallah hamilesindir cnm.test yapsan cikar belki.
Varmi baska bati gelen ne durumdasiniz kizlar.ovulasyon testi yapiyormusunuz
Ben 31 agustosta ovulasyon testimi yaptim pozitif cikti degerlendirdik
Baska testim kalmadigi icin de devam edemedim.sanirim bitti ovulasyon donemim akintim felanda gecti

Malesef bu ay 2 gün gecikmeli olarak 37.gün regl oldum 2 gün geç yumurtlama olmuş demekki.Tatile çıktım ya belki de hava değişimi oldu ovulasyon gecikti ama farketmez zaten denk gelecek her günü değerlendirmiştik kısmet değilmiş vardır bir hayır napayım inşallah sizden iyi haber gelir ben bu ayı dikkate alırsam yeni bat tarihim 8 ekim

ben biyinci sınıff oldum ssuuuuuuu 60 öğrencim var kafamı kaşıyamıyorum bugün de çocuklara hediye almaya gidicem belki bilirsin istanbul eminönü tarafını.kalem çikolata vs. alcam. adetim de dün bitti daha bu sefer kendimi 35 günde birim gibi saymıycam 37 miş gibi düşüncem zaten genç kızken de her ay 5-6 gün ertelenerek geliyodu adetim doktor sorun yok demmişti az daha bekleyeyim kasıma kadar dayanabilirsem sabır göstericem sen nasılsın?

Aahhhh canımmmm 60 tane 1. sınıfla kafayı yersin kız sen
Haftaya başlıyorlar sanırım onlar bir hafta önce oluyor onlarda.
Ben de 1 gün gittim seminere 4 gündür raporluydum haftaya başlayacağım bakalım. Ortaokul benim ingilizce olunca rahatım şükür seninki gibi zor değil 37 de çok be canım niye öyle ki acabaa??

sen ameliyat olucaktın galiba cnm .
oldun mu

Evet tatlım oldum çok şükür Rabbime.. Çarşamba oldum işte az az kanamam vardı lekelenmeye dönüştü. Aldılar bütün poliplerimi. Doktorum çok iyi geçti temizlendi dedi. 1 ay sonra hem kontrol hem patoloji sonuçlarım var.. İnşallah onlar da temiz çıkar.. Rabbim daha fazla bekletmeden gönderir meleğimi, meleklerimizi inşallahhhh

ben burdayim sizler neredesiniz. newar neyok canım gecmıs olsun amelıyatını olmussun cok ta iyi gecmis masallah sana ıns. sonuclarda iyi cıkar guzel haberlerını beklıyoruzz

Sağol canım inşallahhhhh
Sen nasılsın geldi mi kocişin sonunda Bebişin cinsiyet belli oldu mu??

geçmiş olsun su iyi geçtiğine sevindim. ben de bilmiyorum niye 36-37 günde bir oluyorum kesin ben de pkos var diye gittim doktora 3 ay önce adam yok demekten helak oldu çıldırttım adamı :) hormon da normal çıkıyo yumurtlama takibi de yaptı yumurtam 22.gün gelişip çatlıyo pkosta ilaçsız yumurtlama olmuyomuş ya da 3-4 ay adet görmedikleri oluyomuş bendeki öyle değil her ay 5-6 gün ertelenerek oluyo yani 36 ya da 37.gün ne bileyim teyzem de benim gibi onun 3 çocuğu oldu bir oğlu vardı 2.yi istedi ikizleri oldu şimdi 3 oğlu var :) o da benim gibi adet oluyo genetik mi acaba ama annem de maşallah 45 yaşında hala takır takır 28 günde bir oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:

sevindim cnm . inşallah bebeklerimiz gelir artıkk .
benim adetime 1 hafta felan var ama olmadı sanırım yine ,hiçbir değişiklik yok ...((((((hicbişey hissetmiyorum
napsam bilmiyorum artıkk. rahim filmi de cektirdimmm , başka yapcak bişi kalmadıı beklemekten baskkaaa

doktor problem yok demiş canım takma kafana.
tek sıkıntı bekleme süresi uzun iştee.
benimde 30 günde bir oluyor , yazın biraz şaştı , gecen ay 33 ü buldu. yumurtlamaydı , bat tı derken ömrümüzden çalıyor
beklemek cok ama cok zorrrrrrrrrrrrrrr(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…