Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Merhaba Arkadaşlar, Temmuz da evleneli iki yılımız olacak, Bende nasip olur ise Bu yaza hamile girmek istiyorum, özel sigorta bekleme süresinden dolayı 11 Hazirandan sonra hamile kalmam gerekli heyecan ile tarihi bekliyorum, beni de listenize eklerseniz beklemede olarak çok sevineceğim. Bu arada Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Sevilaycim geliyor adetten önce kahve akıntı ama bi hafta öncesinden pek gelmezdi.. Belki de soğan suyu yaptığımdan erken olacaktır(
Rüyamda da zaten test yaptırıyordum değer 5 çıkıyordu. Herhalde daha yeni diye düşündüm ama o bile güzeldi
Morbaslikli tamam canım duzeltirim pc ye geçince

hyrlısı olsun canım ya herseyın zamanı vardır muhakkak bnmde dun gece ruyamda test yapıorum 3 çizgi cıkıyor bnde dıorum kı bhcg degerım demekkı cok yüksek 3 çizgi cıkıyor diyorum test bozuk demıyorum da yenı gebelik testi ürettim yanı rüyamda

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]hamile Adayı[/TD]
[TD]Beklenen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç/Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]1 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 13. Gün adet olmak ne demek unuttum sanki olsam yeni adet olan ergenler gibi hissedicem kendimi.

Duygucum söktürücü falan kullan baari ya niye olmadı hala test yaptır ya da kanda baktır

Canim bekliyorum ama neyi beklediğimi hala bilmiyorum dün sabah test yaptım negatif çıktı. Kolum biraz iyilessin diyorum yirtildi ya damarim tekrar yaptırırım o zaman belki

benim kırmızılar bugün geldi malesef neyse kısmet bir dahaki aya. benim yeni batı güncelleyebilir misiniz acaba 10 mayıs olacak.
Üzülme canım artık önümüzdeki ay çalışmalara devam Tavsiye ederim soğan suyu kullanın gerçekten çok işe yarıyor

Yazmıştım ama listede yokum bat 26 nisan
Ekledim Hicran kusura bakma görmemişim ya da eklerken kafam karışmış

peşindeyim.

topik ahalisi selamlar
Selam speedy seni de ekleyelim mi listemizeeee

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]hamile Adayı
[/TD]
[TD]Beklenen Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Sonuç/Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu
[/TD]
[TD]1 Mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ekledim canım hoşgeldin şu ara yumurtlama döneminde olmalısın bol bol çalış

Canim bekliyorum ama neyi beklediğimi hala bilmiyorum dün sabah test yaptım negatif çıktı. Kolum biraz iyilessin diyorum yirtildi ya damarim tekrar yaptırırım o zaman belki
Diğerinden aldır bari Hayırlısı olsun inşallahh havalardan da olabilir mevsim geçişlerinde gecikmeler normal diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…