Bana mı sordun canım?? duygunun henüz olmadı beklemede ama negatif sonuçları da. Benim de zaten haftaya bat
EWET CANIM SANA VE DUYGUYA YAZDIM MERAK ETTIM WALLA İNŞALLAH GELMEZ KIRMIZILARINIZ YAA
İnşallah gelmez canım yaa valla bilmiyorum artık bu ay da olmaz sanırım benim kahve akıntım gelmeye başladıBana mı sordun canım?? duygunun henüz olmadı beklemede ama negatif sonuçları da. Benim de zaten haftaya bat
EWET CANIM SANA VE DUYGUYA YAZDIM MERAK ETTIM WALLA İNŞALLAH GELMEZ KIRMIZILARINIZ YAA
İnşallah gelmez canım yaa valla bilmiyorum artık bu ay da olmaz sanırım benim kahve akıntım gelmeye başladı
ciddi olamazsınnnöncedende hep kahve şeklindemi geliyor adetinn?
Sevilaycim geliyor adetten önce kahve akıntı ama bi hafta öncesinden pek gelmezdi.. Belki de soğan suyu yaptığımdan erken olacaktır(
Rüyamda da zaten test yaptırıyordum değer 5 çıkıyordu. Herhalde daha yeni diye düşündüm ama o bile güzeldi
Morbaslikli tamam canım duzeltirim pc ye geçince
Artık rüyada bile test görüyoruz yaa kafayı yiyoruz sanırım:)))))
Canım bat soylersen eklerim listeye. Inşallah çok bekletmez bebeginiz sizi:)
Canım bat soylersen eklerim listeye. Inşallah çok bekletmez bebeginiz sizi:)
merhaba bayanlar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
bizimde beşinci denememiz bekliyoruz bebeğimizii
peşindeyim.
topik ahalisi selamlar
Duygucum söktürücü falan kullan baari ya niye olmadı hala test yaptır ya da kanda baktırBugün 13. Gün adet olmak ne demek unuttum sanki olsam yeni adet olan ergenler gibi hissedicem kendimi.
Duygucum söktürücü falan kullan baari ya niye olmadı hala test yaptır ya da kanda baktır
Üzülme canım artık önümüzdeki ay çalışmalara devambenim kırmızılar bugün geldi malesefneyse kısmet bir dahaki aya. benim yeni batı güncelleyebilir misiniz acaba 10 mayıs olacak.
Ekledim Hicran kusura bakma görmemişim ya da eklerken kafam karışmışYazmıştım ama listede yokum bat 26 nisan
Selam speedy seni de ekleyelim mi listemizeeeepeşindeyim.
topik ahalisi selamlar
Ekledim canım hoşgeldin şu ara yumurtlama döneminde olmalısın bol bol çalış[TABLE="class: cms_table_grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]hamile Adayı
[/TD]
[TD]Beklenen Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Sonuç/Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu
[/TD]
[TD]1 Mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Diğerinden aldır bariCanim bekliyorum ama neyi beklediğimi hala bilmiyorum dün sabah test yaptım negatif çıktı. Kolum biraz iyilessin diyorum yirtildi ya damarim tekrar yaptırırım o zaman belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?