Yaz geldi düğünler kapıda

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin

Gitmem o düğüne..
Beni götüren adam yanımda duracak bitti.
Onu görmek isteyen masaya gelsin.

Genelde öyle yapıyor benimki 🙄🙄 kendi kinamizda dans ederken arkadaşlarım geliyor diye beni dansın ortasında bırakıp gitmişti. O an onu arkadaşlarıyla beraber nasıl gömmedim de sağ kaldılar hatırlamıyorum... Neyse ki normal şartlarda öküz bir adam değildir. Olabilir deyip telefonla falan oynuyorum öyle bir durum olursa. Bir insanı tek davranisiyla değil de bütün olarak değerlendirmek lazım. Yukarıdaki animla o zaman konu acsaydim boşan denirdi mesela 😂

Ben kendi tarafimin dugunlerine yalniz giderim,esime cocugu birakirim.
Esimin tarafindaki dugunlerde de esim genelde gezer zaten o arkadas bu akraba diye,ben de masada tanidiklarla otururum hic bundan rahatsiz olmak aklima gelmemisti valla limoncum

Ben hiç yanlız kalmam kalabalıkta illa konuşacak muhabbet edecek birini bulurum
Yanlız bırakırsa fark etmem bile heralde
Limoncu hiç mağduru oynama biliyorum seni:KK19:
Masada yanlız değildik zaten annem akrabalar vs vardı ama es dedigin karısının yanında durur yani telle oynamak degil o 15 dakka bana zarar yani

Masada yanlız değildik zaten annem akrabalar vs vardı ama es dedigin karısının yanında durur yani telle oynamak degil o 15 dakka bana zarar yani
Ya boşver o zaman takıl sende
Herkes aynı kalıpta disiplinde olmak zorunda mi
Düğün yeri ver coşkuyu :halay:

Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Ay yarın iki düğün var napcaz bakalım ben sabredemem kızımı alır düğünden çıkarım galiba eğer öyle yaparsa 🙄

1 saatte ıdare edın ya benım esımde gıder oynar bırakında barı dugunlerde stres atsın. Yanı esın mutlu olması neden sızı mutsuz edıyor. Bende baska memlekete gıttım bol dugunlu hıc sorun etmedım. Hatta ben derım kalk oyna arkadasların yanına gıt benı merak etme. Esım yogun calısıyor ve dugunlerı sever orda barı stres atsın.cok ılgınc😁

Başlığı görünce aklıma geldi.Lütfen düğünlerinizi sokakta yapmayın.Mahallede hasta olan,ders çalışan,yarın işe gidecek olduğu için erken uyumak zorunda olan insanlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı görünce konuda çeyrek altın aradım yok :/

Aman gitsin görsün konuşsun ne var bunda zaten yüksek ses müzikle ne konuşacaklar ki ancak işaret dili olur :KK47:

Limoncu en son konunda bu adamı boşayacağını işe girmek çalışmak istediğini yazmamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum ne ara barıştın :KK45:

Başlığı görünce konuda çeyrek altın aradım yok : /

Aman gitsin görsün konuşsun ne var bunda zaten yüksek ses müzikle ne konuşacaklar ki ancak işaret dili olur :KK47:

Limoncu en son konunda bu adamı boşayacağını işe girmek çalışmak istediğini yazmamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum ne ara barıştın :KK45:
Ayrilmadimki daha barışıyım iş bulmadan o dedigin olmuyo

Ben de yalnız bırakıyor sandım. Yanında birileri varsa insan 5-10 dakikalığına gider, gidebilir yahu. İlla o kadar yapişik durmaya gerek yok eşsiniz diye. :D

Back
X