- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.166
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelepçe takın düğüne giderken. Hatta Normalde de takın. Allah bilir tuvalete giderken de sizi bırakıp gidiyordur. Kelepçeyle tüm sorunlar biter.Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Bazı incelikleri malesef söyleye söyleye öğretmek gerekiyor. Üzgün olduğunuzu hissettirerek durumu anlatınKizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin