Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
e bıraksın nolucak.zaten genelde öyle olur yapışık ikiz değiliz sonuçta.ben ya kendim otururum ya da birileriyle sohbet ederim o sırada tanımadığım 2 dk lık muhabbetlerin içine giriceğime.
Genelde bizde tersi oluyor. O tanıdık bu bildik derken eşimi masada futbol maçı ya da özetini izlerken buluyorum. Hiç de sorun etmedi. Oturmaya mı geldik ya hu?
Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Tanidik masaya oturmusumdur muhtemelen.Milletle muhabbet etmek varken esim hazir asker gibi yaninda dikilmesine gerek yok.Boyle ortamlarda erkekler genelde salonun vs disinda takilirlar.Benimle butun dugun oturup buldumcuk gibi takip etmesin mumkunse dugunu.
Tanimadigim kisilerse beni tanistirir, tanidigim kisilerse beraber gider konusuruz. Ben de boyle ortamlarda yalniz kalmayi sevmem. Haklisiniz, konusun siz de tanismak istediginizi falan soyleyin.