Yaz geldi düğünler kapıda

Ben dugunlerde ha bire oynadigim icin asil ben yalniz birakiyomusum gibi oluyor, bu yuzden bilemedim nasil bir his :/

e bıraksın nolucak.zaten genelde öyle olur yapışık ikiz değiliz sonuçta.ben ya kendim otururum ya da birileriyle sohbet ederim o sırada tanımadığım 2 dk lık muhabbetlerin içine giriceğime.

Problem değil.
Kalabalığın yakın insanların olduğu bir ortam.
Kafasına göre takılabilir.
Bende öyle yapıyorum :D

Genelde bizde tersi oluyor. O tanıdık bu bildik derken eşimi masada futbol maçı ya da özetini izlerken buluyorum. Hiç de sorun etmedi. Oturmaya mı geldik ya hu?

Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Kelepçe takın düğüne giderken. Hatta Normalde de takın. Allah bilir tuvalete giderken de sizi bırakıp gidiyordur. Kelepçeyle tüm sorunlar biter.

Kizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Bazı incelikleri malesef söyleye söyleye öğretmek gerekiyor. Üzgün olduğunuzu hissettirerek durumu anlatın

Bilmiyorum eşlerimize de alan bırakmalıyız diye düşünüyorum
Bir de ben yalnız kalmam hiç etrafım hep doludur
O yüzden bunu sorun etmezdim

Tanidik masaya oturmusumdur muhtemelen.Milletle muhabbet etmek varken esim hazir asker gibi yaninda dikilmesine gerek yok.Boyle ortamlarda erkekler genelde salonun vs disinda takilirlar.Benimle butun dugun oturup buldumcuk gibi takip etmesin mumkunse dugunu.

Tanimadigim kisilerse beni tanistirir, tanidigim kisilerse beraber gider konusuruz. Ben de boyle ortamlarda yalniz kalmayi sevmem. Haklisiniz, konusun siz de tanismak istediginizi falan soyleyin.

Surat asıp beklemeyecegim kesindir ...

Düğün sonuçta kocanla oturmaya değil düğün seyretmeye gidiyorsun.. oynayanlara bakarım, telefonumla ilgilenirim...
Lavaboya gider üstüme başıma bakarım.
Bulurum kendimi oyalayacak bir şey...

Yüzümde de gülücük olur..

Back
X