- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Ip atlamak vücudu orantili sekle sokuyor, bide sabahlari yürüyüş, leslie diye bir abla var google a yazin evde yuruyus yaptiriyor cok etkili.. ben 24 kilo verdim yazin spor yapicam kalcalarim istediğim gibi değil
Peki ne yediniz ne içtiniz kaç ayda verdiniz o kiloyu 15 kilo fazlam var benimde maalesef...
Valla toplasam 8-9 ay diyetteydim ama yaptim biraktim falan 1.5-2 seneyi buldu. Klasik olacak ama diyetisyende verilen listeler gibi genel olarak derler ya kahvaltida zengin, öğlen orta halli, aksam fakir gibi ye diye :) ben 6 dan sonra genellikle hic bisey yemedim bazen sadece meyve yedim veya yesilcay süt falan ictim cokta ozel bisey yapmadim onceden cok abur cubur la beslenirdim onlari biraktim. Disarda bile yedim cogu kez okula gidiyordum o zamanlar pizzada yedigim oldu hamburgerde ama oglen yediysem aksam azalttim sporu arttirdim
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yapıp daha sonra hi bişey yemeden sadece yeşil elma yiyerek baya kilo verenler varmış hatta burda 2011 konusuydu gördüm
benimde 20-25 kg vermem lazım kesin vericem bu kez azimliyim bu diyeti uygulıycam
Öylesi sağlıklı mı bilemedim canım ya dayanamam bide ben herhalde ağzı sürekli bişeyler yemeye alışmış bı ınsanım maalesef
Ben bir pantolon almıştım. Bedeni psikolojimi bozacak kadar büyüktü. O pantolona sığamadim. Tabi önce delirdim sonra inceldim.
Illa seni motive edecek bir şey olmalı. En zor zamanlarda, artık dayanamıyorum diyeti falan bırakıyorum dediğin zamanlarda bile aklına geldiği anda, seni ilk gün gibi azimli tutacak birşeye ihtiyacın var.
Birde ben peygamber Efendimiz nasıl yemek yiyorsa, öyle yemeye çalıştım. Midenin 3de 1ini yemekle, 3de 1ini suyla dolduracaksin ve kalan 3de birini nefes almak için boş birakacaksin.
Ben Önce yemek tabağı yerine pasta tabağı(küçük tabak) kullandımki daha az yediğimi görmeyim diye.
Ve miden 20 dakika sonra doyduğunu algılarmış. O yüzden ilk 20 dakika çok yavaş ve az yedim. Zaten 20 dakika kadar yemeği uzatınca, insanın iştahı kaçıyor.
Böyle zayiflamistim. Zaten bir zaman sonra miden küçülüyor daha rahat oluyorsun.
Ve unutma bol bol su iç. Hem cildi güzelleştiriyor hemde zayiflatiyor.
Biraz uzun oldu ama bir şey daha yazmak istiyorum. Annem bir doktoru dinlemiş ve doktorun anlattığı şöyleymis: bir yer kirlendigini düşünün. Orayı temizlemek için az su döksen temizlenmez. Ama bir kova su dökünce tertemiz kalır. O gibi insan vücudu kendini yenilemesi ve temizlemesi için bol suya ihtiyaç duyar.
İnşallah yardımcı olabilmisimdir. Bunlar benim diyetimdi.
Şimdiye kadar bütün gündemdeki protein diyetiydi, o diyet bu diyet çok denedim ama en etkili bu oldu :)
Sakın o abuk diyetleri yapmayın tüm gün yeşil elma olur mu
Sabah iki dilim ekmekle haşlanmış yumurta (feci tok tutuyo) peynir, zeytin, domates, salatalık ve maydanoz ye (adet bile söktürüyor mucize bi'ot bence)
İki litre su içmeye çalış başta sürekli tuvaletin gelir, karnın şiş olur ama sonra alışıyosun tabii ben gibi su içmeyengillerdensen.
Öğlen çorba falan iç.
Ama akşam oldu mu hiç ekmek yeme. Ben akşamları bir lokma ekmek sokmam ağzıma tek yediğim kahvaltıdaki bir en fazla iki dilim ekmektir.
Her yemekten ye ama porsiyonun küçük olsun.
Salata ye bol bol limonlu.
Bi'de yavaş yerim ben, yavaş yediğim zaman sıkılıyorum mu nedir bi'tıkanma hissi gelir hep.
Yeşil çay da sindirim sistemini düzenler, ödemi attırır.
Haftanın üç günü de Leslie Sansone ile yürüyorum evdeSonra Ebru Şallı videosuyla devam ediyorum.
İp alacağım yakında, ip atlayarak çok güzel kilo veren arkadaşlarım var
google a yeşil elma ile 2 haftada 10 kg yazın bakın burdaki bi konu çıkıyor ve sayfalar dolusu herkes yapmış kimse bir zararını görmemiş
ben zaten akşama kadar doğru düzgün bişey yemiyorum yemek konusunda iştahım yok abur cubur çok tüketiyorum ama
abur cuburu tamamen kesp platese başlıcam ve mekik çekicem
spor salonuna falan gidemiyorum çünkü hiç vaktim yok ancak geceleri yatmadan önce plates yaparım
kesin kararlıyım bu kez bıktım artık bu kilolardan
Bende bıktım canım yaaa dünya gözüyle sevgilim beni zayıf görsün istiyorum...küçüklükten beri kilo alıp vermekle birlikte hep balık et modundayım...bu balığın cinsi zaman zaman balinada oluyo palamuttaartık hamisi gibi olmanın zamanı geldi
Yaptığın diyetten olumlu sonuç alırsan mutlaka yaz olur mu fınallerden sonra bende yapıyım o zamana kadar modem küçülür zorlanmam herhalde...
Kesinlikle isveç diyeti ( protrin dieti) üstüne diyet tanımıyorum. Ben 1,5 ay önce başladım 13 günde 11 kilo verdim şuanda 2. 13 güne baśladim 4 kilo daha gitti. Düzenli Hergün tempolu yürüyüş,yeşil kahve ve sirkeli su hayatımın bir parçası oldu diyebilirim. İnş. Kısa zmnda hepimiz formumuzda gireriz yaza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah sonuç alırım canım yaa almalıyım artık bu psikolojiyle yaşamaktan bıktım
Süper bi rakam ben bilmiyorum bu diyeti bi link veya vaktiniz varsa siz anlatabilir misiniz neler yapılıyor bu diyette çok istedim yapmak..
Liste günlük 500 kalorilik yumurta,et ağırlıkli. 13 gün yapiliyo. Komple listeyi google dan çıkarabilirsin. Gün icinde öğle akşam yemeklerin yerlerini değiştirebiliyosun. Arti yaptiklarim yukarda yazdigim gibi. Hizli kilo vermek icin tavsiye ederim. İlk 3 gun zorluyo ama inan 4. Güne alısmis olarak uyaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?