- 24 Kasım 2023
- 1.586
- 471
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Önümüzdeki hafta tüp bebek için ilk randevumuzu aldık.Hayırlısıyla döndükten sonra başlıycam.İl dışına çıkıcaz çünkü.Temizikçi gelip camları silerse gerisi kolayHem calısmak hem evhanımı olmak cok zor :) Yaz temizligine baslayacagım haftaya 19 mayıs pzt ye denk geliyor 3 gün tatil olmus oluyor, bende fırsat bu fırsat detaylı temizlige giriseyim diyorum, sizler basladınızmı? sizce üc günde biitirebilir miyim? gözümde cok büyüyor ya
evet büyük değil, 1,5 senelik evliyim ilk kez bu kadar detaylı temizliğe girişicem. ondan gözümde büyüyorGözün de büyütme içine girdin mi biter inşallah.Bende şunu yapayım,birazdan yaparım,yarın yaparım dedim mi o iş kalıyor,hemen girişmek lazım. Eviniz çok büyük değil çok eşyanız yoksa çabuk biter
ne güzel keske benim eşimde gezenti olsaÖnümüzdeki hafta tüp bebek için ilk randevumuzu aldık.Hayırlısıyla döndükten sonra başlıycam.İl dışına çıkıcaz çünkü.Temizikçi gelip camları silerse gerisi kolay3 günde biter tabi.Eşim tam bir gezenti ve gittiği her yere beni de götürüyor bu yüzden evde çok kalamıyorum.Yoksa 3 günde biter kesinlikle.
Ah canım gezilirde bu kadar değil.Ben yoruluyorum valla.En ufak bir fırsatta yollara düşüyoruz.Kahvaltı yapıcaz diye çıkarıyor evden bir de bakıyorum il dışına doğru yol almışız.Yorulduğumu söylediğim için bazen de gideceğimiz yeri söylemiyor.Söylese evden çıkmayacağımı biliyor.ne güzel keske benim eşimde gezenti olsa
İnce işin çokmuş canım.Ben dolap içi temizlemiycem yeni temizledim çünkü.evet büyük değil, 1,5 senelik evliyim ilk kez bu kadar detaylı temizliğe girişicem. ondan gözümde büyüyorçok eşyam yok evimde kücük 3 güne bitirirrim inşallah, zorlayacak olan mutfak, çok eşyam var ve dolaplarımın içlerini epeydir silmiyorum, baharatlıklar erzaklar falan boşaltıp kaplarını falan temizlemek istiyorum fırın buzdolabı vs. çok iş var o bir günümü alır
Kadın çağırıcam ben de.Ağır işleri yapsınlat gerisi kolay.Çağırın şirketten iki kadın akşama bitirir giderler büyüyüp işleri sizde kalana dönersiniz
Yaz temizliği de mi var
Aynen kendını ne yorcan dimiKadın çağırıcam ben de.Ağır işleri yapsınlat gerisi kolay.
Aslında hiç kendine acımayan biriyim.Bana kalsa kendim yaparım ev temizliğini .Eşim bırakmıyor.Kadın çağıralım gelsin yapsın diyor.Ben de çalışan biriyim zor oluyor gerçekten.Annem hayatı boyunca eve temizlikçi sokmadı biz de ondan öyle gördük kendimiz yapmaya çalışıyoruz.Temizlikçi olayına eşim alıştırdı beni.Temiz yapan olursa rahatlık oluyor gerçekten.Aynen kendını ne yorcan dimi
Bide konu sahibi çalışıyormuş ben olsam tövbe de iznimin 3 gününü duvar camda elimde bezle gecırmezdim
Deng getırırsenız efsane olur Benım bi ablam var 5 senedir ayda gelirdi gebelik sonrası 15 günde 1 kez gelmeye başladı yapma yorma dediğim halde kaldırıp konduruyor ve dip temizlik çok belli ediyor kendını resmen ev o gelene kadar kendını temiz tutuyorAslında hiç kendine acımayan biriyim.Bana kalsa kendim yaparım ev temizliğini .Eşim bırakmıyor.Kadın çağıralım gelsin yapsın diyor.Ben de çalışan biriyim zor oluyor gerçekten.Annem hayatı boyunca eve temizlikçi sokmadı biz de ondan öyle gördük kendimiz yapmaya çalışıyoruz.Temizlikçi olayına eşim alıştırdı beni.Temiz yapan olursa rahatlık oluyor gerçekten.
Aynen canımcım denk gelirse çok güzel oluyor.Sen anlattıkça kadının temizliğini içim ferahladı yemin ederimDeng getırırsenız efsane olur Benım bi ablam var 5 senedir ayda gelirdi gebelik sonrası 15 günde 1 kez gelmeye başladı yapma yorma dediğim halde kaldırıp konduruyor ve dip temizlik çok belli ediyor kendını resmen ev o gelene kadar kendını temiz tutuyor
sana da Deng gelsin inşAllah canımsAynen canımcım denk gelirse çok güzel oluyor.Sen anlattıkça kadının temizliğini içim ferahladı yemin ederimMiss Çocuk olunca daha zor olur tabi.İyi yapıyorsun
Sağol kuzucumsana da Deng gelsin inşAllah canıms
Tabii çalışanların kolay olmaz yaz temizliği diye ayırmak lazım biz ev hanımlarına her gün temizlikher temizliği yaz temizliği gibi olanlar
Ama çalışan kişi konu sahibi anca olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?