- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Biz nisan sonu gibi portakal güzel oluyo burda alıp dokabın sebzelik gözünü dolduruyorum ramazanlıkta serin serin yaz sonuna kadar kalıyo güzel oluyo nisanı bekliyoz güzel portakal yiyelim diyehiç sorma aynen öyle
bi ara antalya'dayken pazara gitmiştim. king mandalinanın kokusunu taa öbür uçtan almıştım. gidip aldım 2 kilo. allahımmm nasıl bir lezzet tek başıma nerdeyse hepsini yemiştim. bir daha öylesine de hiç denk gelmedim.
canımsın:) nisan ayında mı güzel oluyo portakal bilmiyodum. biz de bekleyelim madem napalımAyıpsın tatlım gemen geleyim ne güzel olurdu aynı şehirde olsak
Bizim buraya nerden geliyo bilmiyorum antalyamı mersinmi ama dene yaz portakalı diye çıkıyo dolabına at yazın yersin serin serincanımsın:) nisan ayında mı güzel oluyo portakal bilmiyodum. biz de bekleyelim madem napalım
antalyanın portakalı ünlü oradandır belki. öyle yapayım inşallahBizim buraya nerden geliyo bilmiyorum antalyamı mersinmi ama dene yaz portakalı diye çıkıyo dolabına at yazın yersin serin serin
Canim bakıp bakıp çıkmıyorum bilgisayarda işlerim var, çalışıyorum, sayfa açık kk da, yeniledikce bakıp çıktığımı sanıyorsun sanırımben evdeyim de bakıyorum arada kimse yok..
bugün sabah 2 yumurtadan omlet, zeytin peynir, yarım dilim ekmek yedim.
öğlen 1 kase tavuk çorbası
1 portakal 1 elma
saat 16 gibi yine 1 kase çorba
şimdi z.yağlı pırasa pişiriyorum eşim gelince onunla yerim.
no_name_ nerdesin bakıp bakıp çıkıyon. habersiz yok olmazdın sen?
Menü de spor da gayet güzel canım, tebriklerrrBugünkü menüm
Sabah
1kupa kahve
1bardak yağsız süt
1tabak yoğurtlu karnabahar
12de 1yumurta
5çeri domates
Biraz yeşillik
8 zeytin
Akşam
Bolca yeşil salata
Közlenmiş biber 1tane
Kuşbaşılı prasa kavurması 1tabak
5ltsu
1yeşil çay
Spor sabah 4 km
Öğleden sonra 4km
Mutfak kapanır canlar
Teşekkürler canım azmediyorum buhafta 95leri görcem inşallahMenü de spor da gayet güzel canım, tebriklerrr
Görürsün inşallah kuzumm, ama tartidan 2 gün önce sporu bırak mutlakaTeşekkürler canım azmediyorum buhafta 95leri görcem inşallah
Görürsün inşallah kuzumm, ama tartidan 2 gün önce sporu bırak mutlaka
Canim kaslar sisiyor ve tartıda ağır çıkıyor, moral bozuyorNeden kimerak ettim şimdi
Görürsün inşallah kuzumm, ama tartidan 2 gün önce sporu bırak mut pazar ve pazartesi yapmam
Afiyet olsun canım menünBugünkü menüm:
Sabah: 2 adet yumurta,1 dilim peynir,roka salata, 1 bardak yağsız süt
Akşam: 17:30 1 tabak kapuska,1 tabak Karnabahar+1 kase yoğurt
Su:2 litre
Spor: yok ...
Görüşürüz güzellik sende kendine iyi bak Allaha emanet ol cancazımEşim geldi kızlar ben de kactimmm..Herkes kendine ve diyetine dikkat etsin, yarın görüşürüz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?