Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Derslere bir ayarlama yaptim. En gec 7de çıkmayı planlıyorum insallah çıkabilirim

Evde bulgur pilavi var. Ama benim canım deli gibi kuru fasulye istiyor. Yanindada cacik Annemi arayip şansımı deneyeyim belki yapar
Bu saatden sonra zor biraz canım yarına yapsın annecin inşallah

Bugünkü menüm
Sabah
1kupa kahve
1bardak yağsız süt
1tabak yoğurtlu karnabahar
12de 1yumurta
5çeri domates
Biraz yeşillik
8 zeytin
Akşam
Bolca yeşil salata
Közlenmiş biber 1tane
Kuşbaşılı prasa kavurması 1tabak
5ltsu
1yeşil çay
Spor sabah 4 km
Öğleden sonra 4km
Mutfak kapanır canlar

çok güzeel:)

ben evdeyim de bakıyorum arada kimse yok..
bugün sabah 2 yumurtadan omlet, zeytin peynir, yarım dilim ekmek yedim.
öğlen 1 kase tavuk çorbası
1 portakal 1 elma
saat 16 gibi yine 1 kase çorba
şimdi z.yağlı pırasa pişiriyorum eşim gelince onunla yerim.

no_name_ nerdesin bakıp bakıp çıkıyon. habersiz yok olmazdın sen?

Kız neçok yemişim liste ne uzun oldu yaa laaaa
hiç de bile hepsi gayet masum ve faydalı şeyler. ekmek de yok.
hiiiç evdeydim. 3 posta çamaşır yıkadım evi süpürdüm. saçım başım dağınık dolanıp durdum. arada uzandım. öyle bi gündü..

Afiyet olsun canım meyvede ekle bi porsiyon en az

Bu hafta kararlıyım 95leri görüncem inşallah eşin gelmeden topla saçı başı hafifbi makyaj yap fıstık

yedim ki yazmışım:) biliyomusun bu kış hiç doğru düzgün portakal ve mandalina yiyemedim. artık bunlara bile ne hile yapıyolarsa. ya içi kuru çıkıyor, ya tadı kötü..
Sizin orda kötü çıkıyosa biz burda hiç bulamıyoruz siz portakal memleketindesin benim gözler gitmiş güzelim çok yoruldum satır atlamışım

Bu hafta kararlıyım 95leri görüncem inşallah eşin gelmeden topla saçı başı hafifbi makyaj yap fıstık
inşallah görürsün inanıyorum ben. toplarım saçımı artıkın beni görünce korkmasın adam
çamaşır katlicam gel bi el at kııız:)

Sizin orda kötü çıkıyosa biz burda hiç bulamıyoruz siz portakal memleketindesin benim gözler gitmiş güzelim çok yoruldum satır atlamışım
hiç sorma aynen öyle
bi ara antalya'dayken pazara gitmiştim. king mandalinanın kokusunu taa öbür uçtan almıştım. gidip aldım 2 kilo. allahımmm nasıl bir lezzet tek başıma nerdeyse hepsini yemiştim. bir daha öylesine de hiç denk gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…