Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
gece acıkırsın tatlım akşam çok hafif olmuş...

Günaydın güzelim menün afiyet olsun şimdiden kolay gelsin canım
Limonlu detoxstan yapabilirsin su şilenin içine canım ödemini atar
Evet cnm iyi fikir. bir iki dilim limon atayım bari içine.

menün çok az ya derse konsantre olamazsın ki. yanına sandviç tarzı bişey alsaydın
Evde sadece beyaz ekmek var kuzum. Tam tahıllı ekmek yok. Bu sıralar dışarıdan beslenmeye arada verdiğim için mecburen süt ceviz idare edicem. Çok acıkırsam 2 süt içerim artık

günaydımn canımmm.
yeni uyandım. başım ağrıyor ya. ağzımın tadı da berbat, sen nasılsın
yeni üye alalım bence de. kurallar da iyi olmuş. ama en az 5 mesaj olmamış sanki.
iyidir tatlım katılmak isteyen aktif olsun...burada o kadar yazışıyoruz sonra bi anda yok oluyorlar, merak ediyorum, neticede o kadar paylaşımda bulunuyoruz..sonra bi bakıyorum kk ya girmiş, başka topikte muhabbetin dibine vurmuş, kalkıp 2 satır bize yazmamış..öyle olunca üzülüyorum tabiki...o sebeple kural kuraldır, uyan gelsin, isterse kimse gelmesin, biz iyiyiz böyle çok şükür....

haklısın önce bişeyler paylaşıp sonra terketmek hiç hoş olmuyor. o kadar da ilgilenmeye çalışıyoruz.

haklısın önce bişeyler paylaşıp sonra terketmek hiç hoş olmuyor. o kadar da ilgilenmeye çalışıyoruz.
aynen bebeğim yaaa, son derece insani bi durum olarak merak ediyoruz...endişe ediyoruz.hiç kk ya girmeseler anlarım ama girip burada o kadar etiket atılmışken tenezzül edip bir şey yazmayınca üzülüyorum...hayırlısı yaa, zaten kaldı şurada 2 ayımız Allahın izni ile

2 ayımız kaldı deyince sonrasında görüşemeyecekmiş gibi hissedip üzüldüm bir an nedense

taşınıyosunuz he kolay gelsin bacıcım

Kolay gelsin tatlimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…