iyiyim canımm, görmemişimm, kahvaltı hazırladım, çamaşır astım şimdi kahvaltı yapacağım, açımmmmno_name_ kız napıyon nerdesiniz deyon sonra msjları görmeden gideyon. nasılsın diyom nasılsııın
gece acıkırsın tatlım akşam çok hafif olmuş...Günaydın kızlar,
Dün çok halsizdim bugün iyiyim çok şükür.
Kahvaltı yapıp, evi toparlayıp, okula gitmem lazım. 14.30 - 22.30 arası dersim var
Serumlar vücudu şişirdiği için bence kilom daha da fazla çıkıyor bu sıralar.
Bugün ki menüm belli.
Sabah kahvaltısı:
Akşam yemeği:
- 2 yumurta
- yarım domates
- 1 kibrit kutusu penir
- 5-6 zeytin
- 200 ml süt
- 6-7 ceviz (Okulda olacağım için )
Ah ah böyle parkurum olsa bende yürürüm tabiki
Evet cnm iyi fikir. bir iki dilim limon atayım bari içine.Günaydın güzelim menün afiyet olsun şimdiden kolay gelsin canım
Limonlu detoxstan yapabilirsin su şilenin içine canım ödemini atar
Evde sadece beyaz ekmek var kuzum. Tam tahıllı ekmek yok. Bu sıralar dışarıdan beslenmeye arada verdiğim için mecburen süt ceviz idare edicem. Çok acıkırsam 2 süt içerim artıkmenün çok az ya derse konsantre olamazsın ki. yanına sandviç tarzı bişey alsaydın
bu saatte pek yemezdin afiyet olsun:) kahvaltı yapacak olmana sevindim:)iyiyim canımm, görmemişimm, kahvaltı hazırladım, çamaşır astım şimdi kahvaltı yapacağım, açımmmm
Mecburiyetten oldu cnm ya. Acıktığımda süt miktarını artırmayı düşünüyorumgece acıkırsın tatlım akşam çok hafif olmuş...
iyidir tatlım katılmak isteyen aktif olsun...burada o kadar yazışıyoruz sonra bi anda yok oluyorlar, merak ediyorum, neticede o kadar paylaşımda bulunuyoruz..sonra bi bakıyorum kk ya girmiş, başka topikte muhabbetin dibine vurmuş, kalkıp 2 satır bize yazmamış..öyle olunca üzülüyorum tabiki...o sebeple kural kuraldır, uyan gelsin, isterse kimse gelmesin, biz iyiyiz böyle çok şükür....günaydımn canımmm.
yeni uyandım. başım ağrıyor ya. ağzımın tadı da berbat, sen nasılsın
yeni üye alalım bence de. kurallar da iyi olmuş. ama en az 5 mesaj olmamış sanki.
süt yerine ayran içmeni öneririm, süt hiç tok tutmuyor ama ayran uzun süre tok tutuyor, tabiki sen bilirsin yinede canımMecburiyetten oldu cnm ya. Acıktığımda süt miktarını artırmayı düşünüyorum
O da olur yeterki tok tutsunsüt yerine ayran içmeni öneririm, süt hiç tok tutmuyor ama ayran uzun süre tok tutuyor, tabiki sen bilirsin yinede canım
haklısın önce bişeyler paylaşıp sonra terketmek hiç hoş olmuyor. o kadar da ilgilenmeye çalışıyoruz.iyidir tatlım katılmak isteyen aktif olsun...burada o kadar yazışıyoruz sonra bi anda yok oluyorlar, merak ediyorum, neticede o kadar paylaşımda bulunuyoruz..sonra bi bakıyorum kk ya girmiş, başka topikte muhabbetin dibine vurmuş, kalkıp 2 satır bize yazmamış..öyle olunca üzülüyorum tabiki...o sebeple kural kuraldır, uyan gelsin, isterse kimse gelmesin, biz iyiyiz böyle çok şükür....
aynen bebeğim yaaa, son derece insani bi durum olarak merak ediyoruz...endişe ediyoruz.hiç kk ya girmeseler anlarım ama girip burada o kadar etiket atılmışken tenezzül edip bir şey yazmayınca üzülüyorum...hayırlısı yaa, zaten kaldı şurada 2 ayımız Allahın izni ilehaklısın önce bişeyler paylaşıp sonra terketmek hiç hoş olmuyor. o kadar da ilgilenmeye çalışıyoruz.
tamam canım deneme yaparsın bi süt bi ayran içersin artıkO da olur yeterki tok tutsun
2 ayımız kaldı deyince sonrasında görüşemeyecekmiş gibi hissedip üzüldüm bir an nedenseaynen bebeğim yaaa, son derece insani bi durum olarak merak ediyoruz...endişe ediyoruz.hiç kk ya girmeseler anlarım ama girip burada o kadar etiket atılmışken tenezzül edip bir şey yazmayınca üzülüyorum...hayırlısı yaa, zaten kaldı şurada 2 ayımız Allahın izni ile
Oyyy kıyamam o zaman başka topik acacaz, korumaya geçecez ya, zayıflama bitmiş olacak demek istedim2 ayımız kaldı deyince sonrasında görüşemeyecekmiş gibi hissedip üzüldüm bir an nedense
tmm o zamanOyyy kıyamam o zaman başka topik acacaz, korumaya geçecez ya, zayıflama bitmiş olacak demek istedim
taşınıyosunuz he kolay gelsin bacıcımKızzzlarrr
Grup şirketlerden 2 sini taşıyacağız sonra beni,m çalıştığım taşınacak vs
anlayacağınız yeni tutulan yerlerin bakımı onarımı deli gibiyim.
bu haftayı atlatıp bizim grup için 2 3 hafta bekleyeceğiz
pc sandalyenin üzerinde şu an
Kolay gelsin tatlimmmmKızzzlarrr
Allah kolaylık versin canımKızzzlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?