- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Gel güzelim yorgunsun haxırlayayım yanına yoğurtla ye tatlım
Afiyet olsun canım daha ne spor yapıcan 5 kat diyosun kız ben olsam dizler ferç olurdu zaten rahatsız ruhumu teslim ederdim üçüncü çıkmamaMEnüm
08.00 1 yumurta+1 kk peynir+8 zeytin+2 çeri domates+ 1 susamsız simit
13.00 tavuklu salata+1 kase sebze çorbası
19.00 yoğurt+süt 1 susamsız simit ( 1,5 dilim ekmek gibi )
spor yok
su 6 lt
Dizmi dayanır kuzum ona ewe git duş al bi yorgunluk kahvesi içip kendine gel yat uyuu canımÇok yorgunum
şirket 5 katlı
in çık in çık dizlerim ağrıyor
belki bir gün gelirim sanaGel güzelim yorgunsun haxırlayayım yanına yoğurtla ye tatlım
ağrıyor zatenAfiyet olsun canım daha ne spor yapıcan 5 kat diyosun kız ben olsam dizler ferç olurdu zaten rahatsız ruhumu teslim ederdim üçüncü çıkmama
Aaa mantıklı aslında, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ama sanırım sadece kardiyo için geçerli. Yürüyüş kaslara pek etki etmez.Canim kaslar sisiyor ve tartıda ağır çıkıyor, moral bozuyor
İnşallah canım birgün olur sen beni bide çocuklar ewde ben mutfakta yemek yspmakbelki bir gün gelirim sana
sakinliğin mest ediyor beni inan
Rabbim annenin eksikliğini göstermesin kuzum afiyet bal olsunAaa mantıklı aslında, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ama sanırım sadece kardiyo için geçerli. Yürüyüş kaslara pek etki etmez.
zinnia erkenden tüydüm
Mevsimlerden roma Anne gibisi yok annem yapmış kuru fasulyeyi
amin cnm çok teşekkür ederimmRabbim annenin eksikliğini göstermesin kuzum afiyet bal olsun
Canim yürümek, koşmak zaten kardiyo egzersizleridir.kardiyo egzersizlerinin en önemli ekipmanı koşu bandidirAaa mantıklı aslında, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ama sanırım sadece kardiyo için geçerli. Yürüyüş kaslara pek etki etmez.
zinnia erkenden tüydüm
Mevsimlerden roma Anne gibisi yok annem yapmış kuru fasulyeyi
Günaydınlar canım afiyet olsun olur arada tatlım bugün çarşıda telafi edersin yürürkenGünaydın kızlar
Herkes iyidir umarım....Sabah sabah bissuru iş , koşturma,fırsat bulamadım mesaj yazmaya...
Akşam eşim gelirken katmer getirmiş,elemanlarından birinin annesi yollamış,saolsun...Tabiki yedikmaalesef...
Bugün çarşıya çıkacağım, şimdi biraz evi toparlar, saat 10-11 gibi de düşerim yollara.. gelirim yine, öptüm hepinizi
Olar canım olar, miss gibi olarrrYağmurlu bir günde günaydınlar kızlarr
Bugün öğlen tamirci gelcek makinaya akşam yemeğini geceden hazırladım kızlar gece kuru biber patlıcan dolması ve biraz yaprak sardım üzerine bıraktım pişiyo akşam benim pırasam var o yüzden kahvaltıya dolma yiyecegim olarmıııı
İnşallah tatlım, hazirlaniyorum bakalımGünaydınlar canım afiyet olsun olur arada tatlım bugün çarşıda telafi edersin yürürken
Git çarşının tozunu atdır fıstık güzel görsünlerİnşallah tatlım, hazirlaniyorum bakalım
Günaydın beybisi, kolaylıklar dilerim,öptüm kocamannnnGünaydın Kızlar
Yoğun bir güne daha selam vererek öperim hepinizi
Günaydın canım Rabbim yardımcın Allak kolaylık versin güzelimGünaydın Kızlar
Yoğun bir güne daha selam vererek öperim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?