Yaaa ilgisini çeker mı? Sanki ilgilenmez gibi gelmişti, alayım o zaman, 10 TL idi gördüm az önceAhşap pazıllar çok iyi onunla sıkılmadan oynayıp öğreniyor renkler şekiller var bizde çok iyi fiyat olarakta uygun
Canım onlar çok güzel agzını burnunu yerini deiştiriyolar ama 3 yaş üzeri diye biliyorum onları bu yaşlarda her şeyi ağızlarına alıyolar küçük parçaları yutabilir kitap olarak tııtıl müzikli kitep var normal kitapları yiyolar canım yada benimki yiyoBi de patates Kafa var, o nasıl kızlar biliyor musunuz?
Canım öğrenmeye meraklılar. Biz beraber oynuyoruz ben söylüyordum o tekrarlıyo şimdi renkleri şekilleri tanıyo üstelik konuşmasınada yardımcıYaaa ilgisini çeker mı? Sanki ilgilenmez gibi gelmişti, alayım o zaman, 10 TL idi gördüm az önce
burdayım canım uyumuşum birazlatiyya nerelerdesin canım bugün bi görüldün kayboldun
Minibüsteyim gidiyorum bakalım ne bulacağımKokoşsa bilezikler var boncuksuz xsüzlü tokalar bandanalar olabilir canım
Bizimki 1.5 yaşında henüz canım...bir bakayım bakalım.Canım öğrenmeye meraklılar. Biz beraber oynuyoruz ben söylüyordum o tekrarlıyo şimdi renkleri şekilleri tanıyo üstelik konuşmasınada yardımcı
hee telepatiYahu kedi neyyyy, anasına vurdurtcak benizinnia
Bu bebe Teletabi miiiiipek sirinmisss
Gideceğim bebek benim yeğen, oyun çadırı alacam, oyun halısı gördüm netten halı alacam, bissuru kitap aldım resimli, çok süslü bana çekmiş, çanta,bilezik falan alacam, su Teletabi bebeğe bakayım.egitici ne olabilir başka.....
Tabak bardak alabilirim, ama sesli ve renkli şeylere ilgisi yüksek.tahta oyuncak bilemedim...
Öyle de meraklı düdükler, tek istekleri öğrenmek, saf saf oynamak istemiyorlarhee telepati
kızım çok severek oyandı
sonra eşimin yeğenine de almıştım
eğitici şeylere takılma şu an
ulan zaten eğitecekler çocuuuu
bırak saf saf oyun oynasınlar bu yaşta
kolay gelsin canımMinibüsteyim gidiyorum bakalım ne bulacağım
ÖZdilek te var benim dediğimMinibüsteyim gidiyorum bakalım ne bulacağım
SAf işte bu oyunlarÖyle de meraklı düdükler, tek istekleri öğrenmek, saf saf oynamak istemiyorlar
Ne güzel iyi yapmışsın canım dinlenmene bakburdayım canım uyumuşum biraz
Kız şimdiki sıpalar meraklı normal oyun senin benim zamanımdaymış safmışız biz canımSAf işte bu oyunlar
zorla önüne bir şeyler koyup anamm sööyle bakiim bu ne şu ne o ne diye sorgulamayın çocuğu beaaaa
Yahu anlatamıyorumKız şimdiki sıpalar meraklı normal oyun senin benim zamanımdaymış safmışız biz canım
biz küçükken maşalarla oynardık hehey beKız şimdiki sıpalar meraklı normal oyun senin benim zamanımdaymış safmışız biz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?