Müzikli hareketli çok aldım bi de büyük oyun çadırı ile dijital konuşan oyun halısı alacağım..Bi de Teletabi bebek bakacambunlar 1,5 yaşındaki bebek için biraz büyük değil mi canım yazinnianın dediği gibi müzikli hareketli bişey alsaydın keşke. bunları çok çok ağzına götürür gibi geliyor
Canım ben gözüm dönmüş gibi yedim sabah sen hiçbirşey yememişsin cancazımBana laf edene bak, kendi çok yemiş sanki
Az bekle kocam gelsin ben sana tavuklu pilav ile z.yagli kuru fasulye anlatammm...
Acum uleynnnnn
Zorla yürüme bebisim , dinlendir azıcık kendini
İnşallah canım emar dedi bakalım ne çıkacakDualarim seninle kuzum, Rabbim şifa versin inşallah, ameliyat falan demesin doktor...
2 yaşından sonra kullanır canım bunları çok şeker çanta benim çakininde varEki Görüntüle 1961265
Kizlarrrrrrrr sizce sever mı böyle kokoş çantayı 1.5 yaşındaki bebe?
Aslında kutu şeklinde aradım ama bulamadım hiç bir yerde hep sırt çantaları vardı
Bu da bilezik hediyeli
Buyaş gurubuna çok zor canım bulmakEki Görüntüle 1961267
Bileklik ve bilezik...Hiç yok yaaa çocuklar için böyle şeyler..kro durmamış di mi kızlar yaaaa, hiç bilmiyorum böyle şeyler almayılatiyya zinnia Mevsimlerden roma
Yapma ya niye ki, benim bileziğimi taktı geçen zor çıkardık aldık elinden...Pek meraklı böyle şeylere.sapkasini takıyor aynayı gösteriyor, kaldırıyoruz aynaya bir bakışı var kendisine, anlatamam.yandan yandan profiline bakıyor süslü2 yaşından sonra kullanır canım bunları çok şeker çanta benim çakininde var
İnşallah iyi cikar sonuçlar tatlım...İnşallah canım emar dedi bakalım ne çıkacak
ayy allah bağışlasın sahibine:) ne zaman yola çıkıyorsunuz?Yapma ya niye ki, benim bileziğimi taktı geçen zor çıkardık aldık elinden...Pek meraklı böyle şeylere.sapkasini takıyor aynayı gösteriyor, kaldırıyoruz aynaya bir bakışı var kendisine, anlatamam.yandan yandan profiline bakıyor süslü
İnşallah temiz çıkar canımmİnşallah canım emar dedi bakalım ne çıkacak
Ay sonuna doğru gidecez canım, ben topluyorum şimdiden ne varsaayy allah bağışlasın sahibine:) ne zaman yola çıkıyorsunuz?
Süslü kokoş seni kolunda durmaz canım o yüzden dedim benimkikolunda düşünce zırlıyo sinirdenYapma ya niye ki, benim bileziğimi taktı geçen zor çıkardık aldık elinden...Pek meraklı böyle şeylere.sapkasini takıyor aynayı gösteriyor, kaldırıyoruz aynaya bir bakışı var kendisine, anlatamam.yandan yandan profiline bakıyor süslü
Süslü yaa, pek süslü hem de.cantacilari gezdim deri gibi baktım yoktu diğerleri hep plastikti dediğin gibi o yüzden peluş aldım ben de...saat gibi şey de tahta boncuk..Plastik ben de sevmiyorum, bi de resimli kitaplar aldım mother care den ....kitapları da pek seviyor..bidir bidir anlatıyor kitaptakileri, henüz anlamasak dano_name_ kuzum,
aldıkların gayet güzel, eğer seviyorsa takıp takıştırmayı o da sevecektir.
sadece önerim plastik şeyler almamaya çalış.
bir ara bizim sıpalar kız erkek şu küçük minnak tokalar var ya incecik onlardan bileklik yapıyorlardı,
kimi arkadaş fransa dan falan almıştı setleri vardı.
tığ gibi bir zımbırtı ve plastik minik renkli şeyler ile
çok karşı çıktım almayın yaptırmayın vs diye
bizimkine aldım almadı değilim ama diğer çocuklar 20 yaparken ona 2 yaptırdım vs
veeee ne oldu
kansorajen olduğu ortaya çıktı o zımbırtıların, haberler yasaklar vs vs
sana bir öneri kuzummm
ona süslü tütü veya tüllü elbise alllllllll
bayılacaktırrrrrr
varsa da al yine
harbi bak
bizimkine bir rkadaş almıştı çok küçüktü sonra her yıl aldım ben
giyip giyip dolanır hala evde
bildiğin tütü veya tülden elbiseler
cadı kıyafeti bile olablürrr meselaaaa
Aaa anladım canım, yok bu kokoş koli bandını geçirip koluna tüm gün onunla geziyor bilezik takmış gibi, düşürmemek için de gayret gösteriyorSüslü kokoş seni kolunda durmaz canım o yüzden dedim benimkikolunda düşünce zırlıyo sinirden
Hayırlısı Allah’tan canımMevsimlerden roma kuzumm geçmiş olsunn
bak zayıflayınca azalacak o ağrılar şikayetler emin ol
mr da bir şey çıksa da üzülme sakın
bir gün geleceğim sana kavurmalı pırasa bi de dolma yiicaaammmm
Bir tatilde memleket gittiğimizde babamın eşi kızımı takip etmişAaa anladım canım, yok bu kokoş koli bandını geçirip koluna tüm gün onunla geziyor bilezik takmış gibi, düşürmemek için de gayret gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?