Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bunlar 1,5 yaşındaki bebek için biraz büyük değil mi canım ya zinnianın dediği gibi müzikli hareketli bişey alsaydın keşke. bunları çok çok ağzına götürür gibi geliyor
Müzikli hareketli çok aldım bi de büyük oyun çadırı ile dijital konuşan oyun halısı alacağım..Bi de Teletabi bebek bakacam

2 yaşından sonra kullanır canım bunları çok şeker çanta benim çakininde var
Yapma ya niye ki, benim bileziğimi taktı geçen zor çıkardık aldık elinden...Pek meraklı böyle şeylere.sapkasini takıyor aynayı gösteriyor, kaldırıyoruz aynaya bir bakışı var kendisine, anlatamam.yandan yandan profiline bakıyor süslü

ayy allah bağışlasın sahibine:) ne zaman yola çıkıyorsunuz?

menümmmmmm
08.00 1 haşlanmış yımırta+ 1 çeri tomtis+15 ziytinn+2 kk piinirrr

12.00 1 kepçe kıymalı karnabahar karıştırılmış salata

15.30 1 ad hazır ayran

20.30 3 bardak ayran+1 susamsız simit

su 5 küsür lt

zipporrr 6 km don terlemeli yürüyüş

no_name_ kuzum,
aldıkların gayet güzel, eğer seviyorsa takıp takıştırmayı o da sevecektir.
sadece önerim plastik şeyler almamaya çalış.
bir ara bizim sıpalar kız erkek şu küçük minnak tokalar var ya incecik onlardan bileklik yapıyorlardı,
kimi arkadaş fransa dan falan almıştı setleri vardı.
tığ gibi bir zımbırtı ve plastik minik renkli şeyler ile
çok karşı çıktım almayın yaptırmayın vs diye
bizimkine aldım almadı değilim ama diğer çocuklar 20 yaparken ona 2 yaptırdım vs
veeee ne oldu
kansorajen olduğu ortaya çıktı o zımbırtıların, haberler yasaklar vs vs

sana bir öneri kuzummm
ona süslü tütü veya tüllü elbise alllllllll
bayılacaktırrrrrr
varsa da al yine
harbi bak
bizimkine bir rkadaş almıştı çok küçüktü sonra her yıl aldım ben
giyip giyip dolanır hala evde
bildiğin tütü veya tülden elbiseler
cadı kıyafeti bile olablürrr meselaaaa

Süslü kokoş seni kolunda durmaz canım o yüzden dedim benimkikolunda düşünce zırlıyo sinirden

Süslü yaa, pek süslü hem de.cantacilari gezdim deri gibi baktım yoktu diğerleri hep plastikti dediğin gibi o yüzden peluş aldım ben de...saat gibi şey de tahta boncuk..Plastik ben de sevmiyorum, bi de resimli kitaplar aldım mother care den ....kitapları da pek seviyor..bidir bidir anlatıyor kitaptakileri, henüz anlamasak da tutuye bakayım..

Süslü kokoş seni kolunda durmaz canım o yüzden dedim benimkikolunda düşünce zırlıyo sinirden
Aaa anladım canım, yok bu kokoş koli bandını geçirip koluna tüm gün onunla geziyor bilezik takmış gibi, düşürmemek için de gayret gösteriyor

Hayırlısı Allah’tan canım
İnşallah rabbim bana nasip eder gelmeni ben sana neler yaparım dolmalar sarmalar içli köfteler ne istersen kuzum yeter ki gelin siz

Aaa anladım canım, yok bu kokoş koli bandını geçirip koluna tüm gün onunla geziyor bilezik takmış gibi, düşürmemek için de gayret gösteriyor
Bir tatilde memleket gittiğimizde babamın eşi kızımı takip etmiş
inanmazsın bugün 8 kez üzerini değiştirdi dedi
onu giydi gezid diğerini çıkardı giydi ve her birine ayakkabı uydırdu
sıpammm böyle benimde işte
heeeçççç bana çekmemişşşş

sen tütüyü al tütüyüüüü
ayyy bi de melek kanadı allllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…