- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
Kız ben seni anladım zorna öğretmeyin diyosun çocuklugunu yaşasın diyosun canımYahu anlatamıyorum
çocukları zorlamayın
aynı hatayı bende yaptım ilk başlarda
brakın çocukluğunu yaşasın diyorum
çocuk saflığını
neyse bir ara uzun konuşuruz bunu
Ben erkek çocuğu gibi top peşinde koşardım ağaç tepelerinde gezerdim kızımda malesef bana çekmiş küçügü acı gerçek can önüne tırmanıyobiz küçükken maşalarla oynardık hehey be
İyiki bi yerde bayılmadın insan yemeden çıkarmı güzelim dikkat et böyle giderse hasta olcan dikkat etmiyosun beslenmeneAy öldum ayaklarima kara sular indiii .O kadar zor buldum kı, ne zormuş.... Bileğe takılan kokoş çantalardan aldım, bi de bol bol bilezik...Eve dönüyorum artık.bugun hiç bir şey yemedim ve içmedimyoruldummmm
Allah hayırlı eylesin inşallah bebişi toparlarsın canım diyeti sağlık olsunSalam kizlar canlarim dunden hic ugrayamadim.
Canlarim dun 45 daka yuruw yapdim dunen bugune anca kosusdurmali kecdi gunum.
Komsumun cocuku olub komsularla ora hayrli olsuna kececeydik komsuma dunden buyana yardim ediyordum pastadi kurabiyedi borekdi corrkdi derken cok yoruldum araniza gelenmesemde kalbim hep sizlerledi .
Yarindan beraberiz bugun kacamak yapdim diyeti pozdum amma daha toparlancam diyetle beraber sizinle adimliycamninsallah hepinizi opuyorum kocaman kocaman
Anammmmmmmmmmmmm dolmalar nasıldı anlatsana biiiiiiiiiiiiiBugünkü menüm
Sabah bi kahve
3 dolma ile başladım sonrasını hatırlamıyorum sayısını kaç tane yedim biberler ve patlıcanlar küçüktü ama. 8tane yaprak sarma onun sayısını biliyorum saat 12de yedim başka yemedim
Gün içinde 5 lt su
2kupa yeşil çay
4.7km yürüyüş
2 kupa kahve
Bukaaaa
Hiç güzel deildi zorna yedimmmmm ben sane en güzelini yaparım sen iste yeterki ortişimm benimAnammmmmmmmmmmmm dolmalar nasıldı anlatsana biiiiiiiiiiiii
Canım şirketde çok yoruluyorsun zaten dışarı çık şöylebi kendini dinle hslin varsa uzatmadan yürü yoksa direk git yat dinlenhiççç yürüyesim yok çıkıp haaa
dışarıda hava nasıl onu bile bilmiyomm
dünde kaslar dinlensin yürümiim dedim ki merdivenleri inip çıkmak yetmişti
Bugünkü menüm
Sabah bi kahve
3 dolma ile başladım sonrasını hatırlamıyorum sayısını kaç tane yedim biberler ve patlıcanlar küçüktü ama. 8tane yaprak sarma onun sayısını biliyorum saat 12de yedim başka yemedim
Gün içinde 5 lt su
2kupa yeşil çay
4.7km yürüyüş
2 kupa kahve
Bukaaaa
Anammmmmmmmmmmmm dolmalar nasıldı anlatsana biiiiiiiiiiiii
hiççç yürüyesim yok çıkıp haaa
dışarıda hava nasıl onu bile bilmiyomm
dünde kaslar dinlensin yürümiim dedim ki merdivenleri inip çıkmak yetmişti
Dualarim seninle kuzum, Rabbim şifa versin inşallah, ameliyat falan demesin doktor...Kızlar benim diz kapaklarım iflas etmek üzere kemik büyümesi var doktora gidicem akşam dua edin kötü bişey çıkmasın yada ameliyat demesin lütfen
inşallah iyi olur haberler yarabbim inşallah ameliyata gerek kalmazKızlar benim diz kapaklarım iflas etmek üzere kemik büyümesi var doktora gidicem akşam dua edin kötü bişey çıkmasın yada ameliyat demesin lütfen
bunlar 1,5 yaşındaki bebek için biraz büyük değil mi canım yaEki Görüntüle 1961267
Bileklik ve bilezik...Hiç yok yaaa çocuklar için böyle şeyler..kro durmamış di mi kızlar yaaaa, hiç bilmiyorum böyle şeyler almayılatiyya zinnia Mevsimlerden roma
benim hiç alakam yoktu takıyla süsle püsle. hala da öyleyim. kız kardeşim benim tam tersim çok süslü. makyajını saçını bi yapar harika olur. ben hiç beceremem.Gunel huseyinli kolay gelsin tatlim, bebiş de hayırlı olsun inşallah, sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyüsün...
latiyya latisim aynen yahu ben de erkek Fatma gibiydim ama yine de kokostum..Yüzüklerim bileziklerim hep vardı
YK cnm ağzına hiç götürmüyor pek akıllı.yakindan çekince büyük gozukmustur çanta falan bi avuç bi şey...bunlar 1,5 yaşındaki bebek için biraz büyük değil mi canım yazinnianın dediği gibi müzikli hareketli bişey alsaydın keşke. bunları çok çok ağzına götürür gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?