Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Melek kanadını anlamaz henüz sanirim

Maşallah sizin kuzulara... zevkliymis kız yavrum..Çocuklar pek akıllı artık canim

latiyya neediyon gııııııııııııııııııııı
ne edeyim ya mal mal tv bakıyom. benim koca bu sabah şehir dışına çıktı. annem de kızkardeşimin yanına kalmaya gitti 1 haftalığına. eşim cmtesi gelecek inşallah. erkek kardeşim de bende kalıyor. öyle işte bacıcım

Allah’tan gelene hamd olsun canım benim korkum ameliyat derse kimsem yok kızım küçük bi ameliyat geçirdim neyin ne oldugunu biliyorum tek başıma nasıl başa çıkarım diye endişe ediyorum sadece
Kuum bulunur mutlka bir çresi
üzme kendini şimdiden

dinlenmeye çalış
özlem yükleme kalbine canımmmm

Kardeşinin tadını çıkar kız biz 3 kardeşiz hepimiz ayrı ayrı şehirlerdeyiz özlem diz boyuuu yaa

Ben fırsat bulup yeni gelebildim. Ama kimsecikler yok
Muhtemelen sabah okuyacaksınız. O halde HAYIRLI CUMALAR canlarım...

Bu sıralar ailece hem sağlık problerimiz, hemde farklı sıkıntılarımız var kızlar. Bu yüzden burada çok vakit geçirebileceğimi sanmıyorum. Okulu bile sallamak durumunda kaldığım günler oluyor. İdare edin beni. Yine de halimize binlerce şükür diyorum.

Rabbim şu müberek cuma günü hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah.

Diyete devam ettiğim söylenemez. Ama canım o kadar sıkkın ki ağzıma lokma girdiğide yok diyebilirim. Diyetdende bir farkı yok benim için.

Canim yürümek, koşmak zaten kardiyo egzersizleridir.kardiyo egzersizlerinin en önemli ekipmanı koşu bandidir ve evet kasları sisirir tatlım

Ohh mis, kurufasulyeni de yemişsin, afiyetler olsun
Düşük tempolu yürüyüşler kardiyodan sayılmıyor gibi bir yazı okumuştum. Nabızla alakalı, nabzını hızlandırmazsan kardiyo sayılmaz falan yazıyordu.
Sadece Tempolu yürüş ve koşunun kardiyo sayıldığından bahsediyordu. Ne kadar doğru bilemiycem tabi. Pek bir bilgim yok bu konuda.

Kızlar benim diz kapaklarım iflas etmek üzere kemik büyümesi var doktora gidicem akşam dua edin kötü bişey çıkmasın yada ameliyat demesin lütfen

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım.

Gunaydin hayirli sabahlar cumanizda mubarek kizlar bu sabah hepinize ilk once huzur salik mutluluk diliyorum Rebbim kimin ne sikintisi varsa derdi varsa derdine derman olsun hepinizin o yuzunuzdan guluş eskik olmasin .
Hec birinizi salikla imtahan etmesin şukurler olsun sabahi bize acdiran yaradanimiza hemd olsun..
Hepinizi ozledim canlarim benim .

Mevsimlerden roma canim sanada cok cok kecmis olsun diyetdi falan derken saligindan olma canim benim.insallah tez bir zamanda kecer.
sempatik_kiz canim bende senin kimi bu hafta hic ugrayamadim ugrasamda cok yazamadim.
Insallah sikintilarin biran evvel kecer .
no_name_ bitanem sen nasilsin tatlim okudum okudum yazilariniza doyamadim ayol o canta bilerzik neydi oyle baka baka kala kaldim......superdi ben bayildimsa kim bilir cocuk nasil beyenir..@latiyya bacim sen nasilsin mercimek nasildi insallah ikinizde iyisiniz zinnia canim sen nasilsin ...
Aranizda isim yazmadigim varsa kusura bakmayin hepinizi selamliyorum .
Ve ben burdayim .
Bu sabah bir bardak kaynara yakin suya sirke limon katdim icdim.
Bugun insallah sporda yapmayi pilanliyorum insallah

Günaydın birtanem, özledim seniiii...Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar guzelimmm...Sen nasılsın, kızlar nasıl? Keyfin yerinde mi? Çok yoruldun sen de kaç gündür, çok dikkat et kendine, hasta olma sakın..

Canim hayırlı cumalar sana da. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz sıkıntılarınızdan, Rabbim refaha ulastirsin insallah..

Allah’tan gelene hamd olsun canım benim korkum ameliyat derse kimsem yok kızım küçük bi ameliyat geçirdim neyin ne oldugunu biliyorum tek başıma nasıl başa çıkarım diye endişe ediyorum sadece
Canim şimdiden dertlenme, inşallah ameliyatlık bir durum yoktur, ilaçlarla sağlığına kavuşursun bir an önce...

Canim duz dedin orasini bu hafta hic bos oturmadim anca kosusdurmali hecdi hec dogru duzgun diyet de o kadar yapamadim amma simdi tam qaz devam sizinleyim kuzum benim cocuklarda iyidir canim ellerinden operler bitanel dikkatin ucun cox sagol

Canim şimdiden dertlenme, inşallah ameliyatlık bir durum yoktur, ilaçlarla sağlığına kavuşursun bir an önce...
Insallah biran evvel saligina kovusursun canim benim hepimizde ufak tepek salik pirobleri oluyor malesef bilmiyorsun yeme icmedendi havadandi kimi dindirsen muhakak agriyan bi yeri vardi sende kendini bu kadar strese salam insallah iyilescen

Hayırlı cumalar canım amin güzel duaların için
Rabbim biran önce sizinde olan sıkıntılarınızı gidersin güzelim inşallah
Hastalık ve sıkıntı anında şükür etme canım hamd et hastalıga sıkıntıya şükür edilmez rabbim vermesin çogalır sıkıntılar hamd etmek gerekir buna hamd olsun beterini vermesin hem size hem bizlere canım

Hayırlı cunalar canım Allah razı olsun senin durumun nasıl çocuklar bittimi koşturman güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…