- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Melek kanadını anlamaz henüz sanirimBir tatilde memleket gittiğimizde babamın eşi kızımı takip etmiş
inanmazsın bugün 8 kez üzerini değiştirdi dedi
onu giydi gezid diğerini çıkardı giydi ve her birine ayakkabı uydırdu
sıpammm böyle benimde işte
heeeçççç bana çekmemişşşş
sen tütüyü al tütüyüüüü
ayyy bi de melek kanadı allllll
Maşallah sizin kuzulara... zevkliymis kız yavrum..Çocuklar pek akıllı artık canimBir tatilde memleket gittiğimizde babamın eşi kızımı takip etmiş
inanmazsın bugün 8 kez üzerini değiştirdi dedi
onu giydi gezid diğerini çıkardı giydi ve her birine ayakkabı uydırdu
sıpammm böyle benimde işte
heeeçççç bana çekmemişşşş
sen tütüyü al tütüyüüüü
ayyy bi de melek kanadı allllll
ne edeyim ya mal mal tv bakıyom. benim koca bu sabah şehir dışına çıktı. annem de kızkardeşimin yanına kalmaya gitti 1 haftalığına. eşim cmtesi gelecek inşallah. erkek kardeşim de bende kalıyor. öyle işte bacıcımlatiyya neediyon gııııııııııııııııııııı
Allah’tan gelene hamd olsun canım benim korkum ameliyat derse kimsem yok kızım küçük bi ameliyat geçirdim neyin ne oldugunu biliyorum tek başıma nasıl başa çıkarım diye endişe ediyorum sadecehayırlısı inşallah sen içini ferah tut canım benim
Kuum bulunur mutlka bir çresiAllah’tan gelene hamd olsun canım benim korkum ameliyat derse kimsem yok kızım küçük bi ameliyat geçirdim neyin ne oldugunu biliyorum tek başıma nasıl başa çıkarım diye endişe ediyorum sadece
dinlenmeye çalışne edeyim ya mal mal tv bakıyom. benim koca bu sabah şehir dışına çıktı. annem de kızkardeşimin yanına kalmaya gitti 1 haftalığına. eşim cmtesi gelecek inşallah. erkek kardeşim de bende kalıyor. öyle işte bacıcım
İnşallah canım benim mutlaka rabbim ona göre vermiştir çaresinide biz beklemeyi bilsekKuum bulunur mutlka bir çresi
üzme kendini şimdiden
Kardeşinin tadını çıkar kız biz 3 kardeşiz hepimiz ayrı ayrı şehirlerdeyiz özlem diz boyuuu yaane edeyim ya mal mal tv bakıyom. benim koca bu sabah şehir dışına çıktı. annem de kızkardeşimin yanına kalmaya gitti 1 haftalığına. eşim cmtesi gelecek inşallah. erkek kardeşim de bende kalıyor. öyle işte bacıcım
Düşük tempolu yürüyüşler kardiyodan sayılmıyor gibi bir yazı okumuştum. Nabızla alakalı, nabzını hızlandırmazsan kardiyo sayılmaz falan yazıyordu.Canim yürümek, koşmak zaten kardiyo egzersizleridir.kardiyo egzersizlerinin en önemli ekipmanı koşu bandidirve evet kasları sisirir tatlım
Ohh mis, kurufasulyeni de yemişsin, afiyetler olsun
Kızlar benim diz kapaklarım iflas etmek üzere kemik büyümesi var doktora gidicem akşam dua edin kötü bişey çıkmasın yada ameliyat demesin lütfen
Günaydın birtanem, özledim seniiii...Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar guzelimmm...Sen nasılsın, kızlar nasıl? Keyfin yerinde mi? Çok yoruldun sen de kaç gündür, çok dikkat et kendine, hasta olma sakın..Gunaydin hayirli sabahlar cumanizda mubarek kizlar bu sabah hepinize ilk once huzur salik mutluluk diliyorum Rebbim kimin ne sikintisi varsa derdi varsa derdine derman olsun hepinizin o yuzunuzdan guluş eskik olmasin .
Hec birinizi salikla imtahan etmesin şukurler olsun sabahi bize acdiran yaradanimiza hemd olsun..
Hepinizi ozledim canlarim benim .
Mevsimlerden roma canim sanada cok cok kecmis olsun diyetdi falan derken saligindan olma canim benim.insallah tez bir zamanda kecer.
sempatik_kiz canim bende senin kimi bu hafta hic ugrayamadim ugrasamda cok yazamadim.
Insallah sikintilarin biran evvel kecer .
no_name_ bitanem sen nasilsin tatlim okudum okudum yazilariniza doyamadim ayol o canta bilerzik neydi oyle baka baka kala kaldim......superdi ben bayildimsa kim bilir cocuk nasil beyenir..@latiyya bacim sen nasilsin mercimek nasildi insallah ikinizde iyisiniz zinnia canim sen nasilsin ...
Aranizda isim yazmadigim varsa kusura bakmayin hepinizi selamliyorum .
Ve ben burdayim .
Bu sabah bir bardak kaynara yakin suya sirke limon katdim icdim.
Bugun insallah sporda yapmayi pilanliyorum insallah
Canim hayırlı cumalar sana da. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz sıkıntılarınızdan, Rabbim refaha ulastirsin insallah..Ben fırsat bulup yeni gelebildim. Ama kimsecikler yok
Muhtemelen sabah okuyacaksınız. O halde HAYIRLI CUMALAR canlarım...
Bu sıralar ailece hem sağlık problerimiz, hemde farklı sıkıntılarımız var kızlar. Bu yüzden burada çok vakit geçirebileceğimi sanmıyorum. Okulu bile sallamak durumunda kaldığım günler oluyor. İdare edin beni. Yine de halimize binlerce şükür diyorum.
Rabbim şu müberek cuma günü hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah.
Diyete devam ettiğim söylenemez. Ama canım o kadar sıkkın ki ağzıma lokma girdiğide yok diyebilirim. Diyetdende bir farkı yok benim için.
Düşük tempolu yürüyüşler kardiyodan sayılmıyor gibi bir yazı okumuştum. Nabızla alakalı, nabzını hızlandırmazsan kardiyo sayılmaz falan yazıyordu.
Sadece Tempolu yürüş ve koşunun kardiyo sayıldığından bahsediyordu. Ne kadar doğru bilemiycem tabi. Pek bir bilgim yok bu konuda.
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım.
Canim şimdiden dertlenme, inşallah ameliyatlık bir durum yoktur, ilaçlarla sağlığına kavuşursun bir an önce...Allah’tan gelene hamd olsun canım benim korkum ameliyat derse kimsem yok kızım küçük bi ameliyat geçirdim neyin ne oldugunu biliyorum tek başıma nasıl başa çıkarım diye endişe ediyorum sadece
Canim duz dedin orasini bu hafta hic bos oturmadim anca kosusdurmali hecdi hec dogru duzgun diyet de o kadar yapamadim amma simdi tam qaz devam sizinleyim kuzum benim cocuklarda iyidir canim ellerinden operler bitanel dikkatin ucun cox sagolGünaydın birtanem, özledim seniiii...Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar guzelimmm...Sen nasılsın, kızlar nasıl? Keyfin yerinde mi? Çok yoruldun sen de kaç gündür, çok dikkat et kendine, hasta olma sakın..
Insallah biran evvel saligina kovusursun canim benim hepimizde ufak tepek salik pirobleri oluyor malesef bilmiyorsun yeme icmedendi havadandi kimi dindirsen muhakak agriyan bi yeri vardi sende kendini bu kadar strese salam insallah iyilescenCanim şimdiden dertlenme, inşallah ameliyatlık bir durum yoktur, ilaçlarla sağlığına kavuşursun bir an önce...
Hayırlı cumalar canım amin güzel duaların içinBen fırsat bulup yeni gelebildim. Ama kimsecikler yok
Muhtemelen sabah okuyacaksınız. O halde HAYIRLI CUMALAR canlarım...
Bu sıralar ailece hem sağlık problerimiz, hemde farklı sıkıntılarımız var kızlar. Bu yüzden burada çok vakit geçirebileceğimi sanmıyorum. Okulu bile sallamak durumunda kaldığım günler oluyor. İdare edin beni. Yine de halimize binlerce şükür diyorum.
Rabbim şu müberek cuma günü hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah.
Diyete devam ettiğim söylenemez. Ama canım o kadar sıkkın ki ağzıma lokma girdiğide yok diyebilirim. Diyetdende bir farkı yok benim için.
Düşük tempolu yürüyüşler kardiyodan sayılmıyor gibi bir yazı okumuştum. Nabızla alakalı, nabzını hızlandırmazsan kardiyo sayılmaz falan yazıyordu.
Sadece Tempolu yürüş ve koşunun kardiyo sayıldığından bahsediyordu. Ne kadar doğru bilemiycem tabi. Pek bir bilgim yok bu konuda.
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım.
Hayırlı cunalar canım Allah razı olsun senin durumun nasıl çocuklar bittimi koşturman güzelimGunaydin hayirli sabahlar cumanizda mubarek kizlar bu sabah hepinize ilk once huzur salik mutluluk diliyorum Rebbim kimin ne sikintisi varsa derdi varsa derdine derman olsun hepinizin o yuzunuzdan guluş eskik olmasin .
Hec birinizi salikla imtahan etmesin şukurler olsun sabahi bize acdiran yaradanimiza hemd olsun..
Hepinizi ozledim canlarim benim .
Mevsimlerden roma canim sanada cok cok kecmis olsun diyetdi falan derken saligindan olma canim benim.insallah tez bir zamanda kecer.
sempatik_kiz canim bende senin kimi bu hafta hic ugrayamadim ugrasamda cok yazamadim.
Insallah sikintilarin biran evvel kecer .
no_name_ bitanem sen nasilsin tatlim okudum okudum yazilariniza doyamadim ayol o canta bilerzik neydi oyle baka baka kala kaldim......superdi ben bayildimsa kim bilir cocuk nasil beyenir..@latiyya bacim sen nasilsin mercimek nasildi insallah ikinizde iyisiniz zinnia canim sen nasilsin ...
Aranizda isim yazmadigim varsa kusura bakmayin hepinizi selamliyorum .
Ve ben burdayim .
Bu sabah bir bardak kaynara yakin suya sirke limon katdim icdim.
Bugun insallah sporda yapmayi pilanliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?