Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
hee anladım. çok kısa değil ya şimdi belimde, omuzlarımda kestirecem

pirinçle yapıyordum bunu bulgurla yapayım canım
akşama yapiiiim

Günaydın kızlar,
Şimdi kendime bir yeşil çay yapıp güne onunla başlayacağım. Kahvaltıda yiyebileceğim peynir, zeytin, yumurta vs. hiçbir şey yok evde Türküm ben. Dönerle ayranı nasıl aynı anda bitiriyorsam, kahvaltılıklarıda aynı gün bitiriyorum
Üşenmeyip ev alışverişi yapsam iyi çok olacak.

Anneannen7n ekmeginden ustiyommm

Adres yaz hemen gönderiyorum

Bende bulgurlu, yeşil mercimekli yapıyorum. O da çok güzel oluyor.
1 çay tabağı bulgur, 1 çay tabağı mercimeği içine et bulyon(et uyu) atıp yaklaşıp 1 litre suda bulgurlar yumuşayana kadar pişiriyorum. Daha sonra ayrı bir tavada minik minik doğranmış 1 soğanı yağda kavrupup, sonra bolca kuru nane ekleyip çorbaya karıştırıyorum. İsteyen çorbayı içerken kaseye bir tatlı kaşığı kadar yoğurt karıştırıp içiyor.

Tadı mükemmel oluyor. Benim en sevdiğim çorbadır. Anlatırken bile canım istedi. Akşama menüm belli oldu

Ayyyy çok sevimdim pıtı pıtı atıyodur mercimek doktorundan memnun kalmanada sevimdim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzelim

Bizde hamile kaldıktan sonra saç kesilmez. Doğum yapıp kırkın çıkana kadar sebebini bilmiyorum babaannem izin vermemişti bana kestirmem için

Canım seninde kutlu olsun dünya kadınlar günün. Dişin nasıl oldu geçmiş olsun

Ellerine sağlık afiyetle ye güzelim

Kızlar cuma günü diyetisyene gidip ölçüm yaptıracagım bakalım giden nerden gidiyo bide benim tartıyla aynımı yağ kas oranı ölçüsü diye merak ettim uzun zamandır görmeye ler şaşırıyo buda beni gaza getirdi yemekten soğudum resmen

ben de biliyorum onu. bebeğin ömrünü kısaltır derler. ama bana batıl inanç gibi geliyor..
Hiç bilmiyodum araştırmadımda babaannem kesme dedi bende kesmemiştim şimdiki aklım olsa keserdim çok uzundu istanbul sıcagında yaz günü mahvolmuştum yazı düşünerek kısalt derim çok bunaltıyo bide nem oranı yüksek sizin oraların

Kızlar ne düşündüm sabah biliyor musunuz
mesela 15 kg fazlamız var
ilk önce atıyorum 5 6 kg verip bir süre böyle devam etmek
bir kaç ay
sonra tekrar başlamak rejime
2 veya 3 bölüm halinde kilo vermek
Ben bi kere bu stresi yaşamak isteyenlerdenim hedefime ulaşıp dikkat etmek istiyorum almamak için
Kendime ramazan sonuna kadar hedef belirdedim o zaman inşallah ulaşıcam hedefime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…