hee anladım. çok kısa değil ya şimdi belimde, omuzlarımda kestirecemYavrum östojen hormonu sebebi ile hamileliğin özellikle son aylarında dökülmüyor
eee tabii doğum sonrası hormonlar normale dönünce dökülmeyenler dökülüyor
ben 1 yıl boyunca dökülme yaşamıştım doğum sonrası
kimisi çok az yaşadı arkadaşlardan.
kısacık kestirmiştim dötüme değen saçlarımı
pirinçle yapıyordum bunu bulgurla yapayım canım4 su bardağı suya 1 su bardağına yakın bulguru koyup kaynatiyorum.baska bir kapta 2_3 su bardağı kadar yoğurt içine 1 tepeleme kaşık un koyuyorum.sonra kaynayan sudan bu yoğurt karışımına 1 kepçe su koyup karıştırıp tenceredeki bulgulara ilave ediyorum, biraz tuz ekleyip kaynamaya bırakıyorum.kaynayinca biraz tereyağında bol nane yakıp corbaya ekliyorum..Enfes oluyor vallahi...Tarifte yumurta da var ama ben yumurta koymuyorum.
Anneannen7n ekmeginden ustiyommm
4 su bardağı suya 1 su bardağına yakın bulguru koyup kaynatiyorum.baska bir kapta 2_3 su bardağı kadar yoğurt içine 1 tepeleme kaşık un koyuyorum.sonra kaynayan sudan bu yoğurt karışımına 1 kepçe su koyup karıştırıp tenceredeki bulgulara ilave ediyorum, biraz tuz ekleyip kaynamaya bırakıyorum.kaynayinca biraz tereyağında bol nane yakıp corbaya ekliyorum..Enfes oluyor vallahi...Tarifte yumurta da var ama ben yumurta koymuyorum.
Sağol güzelimAfiyet olsun yavrulara o halde
Kolay gelsin canım iyi seyirler macera filmi izle güzel olurEvi toparladım koca bi tencere bulgurlu yoğurt çorbası yapıyorum, çamaşırlar makinede ve bugunnn film günü yine.aksama kadar bissuru film izlemeyi planliyorummmm
Ayyyy çok sevimdim pıtı pıtı atıyodur mercimek doktorundan memnun kalmanada sevimdim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzelimgünaydınn:) nasılsınız.
eşim yoldan geldi evdeydi giremedim buraya. bu sabah da sağlık ocağına gittim tahlil için.
doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. dün eşimle gittik. çok memnun kaldım diğer doktordan çok farklı. veee bebeğimin kalbini dinlediiik:)) nasıl hızlı hızlı atıyodu:)
doktor ayrıca tahlillerini git sağlk ocağında yaptır dedi biz demeden.
Teşekkürler canım benimgünaydın ellerine sağlık canım en güzeli ya abur cubur yemektense. bu arada kilon için tebrikler:)
Bizde hamile kaldıktan sonra saç kesilmez. Doğum yapıp kırkın çıkana kadar sebebini bilmiyorum babaannem izin vermemişti bana kestirmem içineline sağlık canımcımm. film günü he güzell:) benim de dışarda işlerim var yürüyüş olur hem de.
kuaföre gidip saçımı kestiriyoruuum! bıktım uzun saçtan topluyon olmuyor salıyon olmuyor. omuzlarımda kestirecem. çok helecanlı:) umarım düzgün keserler
Canım seninde kutlu olsun dünya kadınlar günün. Dişin nasıl oldu geçmiş olsunGunaydin kizlar .
Hepinizin 8 mart kadinlar bayramin cani gonulden kutlarin dunyadaki tum kadinlar herseyin her zaman en iyisine laikdirler.
Bende sizin hepinizi ve sizin anne bacilarinizi tebrik edirem .
Kizlar allah hec bir evi kadinsiz etmesin kadinin elei deyen yerde gul biter sizin hepiniz gulden etirli teravetlisiniz hepinizi opuyorum kizlar 8mart kadinlar gununuz kutlu olsun
Ellerine sağlık afiyetle ye güzelim4 su bardağı suya 1 su bardağına yakın bulguru koyup kaynatiyorum.baska bir kapta 2_3 su bardağı kadar yoğurt içine 1 tepeleme kaşık un koyuyorum.sonra kaynayan sudan bu yoğurt karışımına 1 kepçe su koyup karıştırıp tenceredeki bulgulara ilave ediyorum, biraz tuz ekleyip kaynamaya bırakıyorum.kaynayinca biraz tereyağında bol nane yakıp corbaya ekliyorum..Enfes oluyor vallahi...Tarifte yumurta da var ama ben yumurta koymuyorum.
Kolay gelsin canım yorma kendini fazla canımBugun ugrayamasam benden narahat olmayin aksama dogru araniza donerim simdi evde bir suru isde beni bekliyor
ben de biliyorum onu. bebeğin ömrünü kısaltır derler. ama bana batıl inanç gibi geliyor..Bizde hamile kaldıktan sonra saç kesilmez. Doğum yapıp kırkın çıkana kadar sebebini bilmiyorum babaannem izin vermemişti bana kestirmem için
Hiç bilmiyodum araştırmadımda babaannem kesme dedi bende kesmemiştim şimdiki aklım olsa keserdim çok uzundu istanbul sıcagında yaz günü mahvolmuştum yazı düşünerek kısalt derim çok bunaltıyo bide nem oranı yüksek sizin oralarınben de biliyorum onu. bebeğin ömrünü kısaltır derler. ama bana batıl inanç gibi geliyor..
Ohhh mis gibi seyret canım ben en son ne zaman sakin seyretdim hatırlamıyorum çok yoğununHenüz bitirmedigim dizim vardı onu bitirip filme geçeceğim cnm
Ben bi kere bu stresi yaşamak isteyenlerdenim hedefime ulaşıp dikkat etmek istiyorum almamak içinKızlar ne düşündüm sabah biliyor musunuz
mesela 15 kg fazlamız var
ilk önce atıyorum 5 6 kg verip bir süre böyle devam etmek
bir kaç ay
sonra tekrar başlamak rejime
2 veya 3 bölüm halinde kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?