günaydın ellerine sağlık canım en güzeli ya abur cubur yemektense. bu arada kilon için tebrikler:)Çocukların beslenme saati için yaptım kahvaltıya limonlu meyveli kek ve demleme ıhlamur ballı öğlene ıspanaklı kıymalı börek ve süt canım okulda yemelerini istemiyorum. Abur cubur
eline sağlık canımcımm. film günü he güzell:) benim de dışarda işlerim var yürüyüş olur hem de.Evi toparladım koca bi tencere bulgurlu yoğurt çorbası yapıyorum, çamaşırlar makinede ve bugunnn film günü yine.aksama kadar bissuru film izlemeyi planliyorummmm
günaydın ciciş aminn inşallah cümlemize:)Kadinlar gunumuz mutlu huzurlu aşkla boll kilo kaybiyla geçsinn
Oy masallah mercimeğe, sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallahgünaydınn:) nasılsınız.
eşim yoldan geldi evdeydi giremedim buraya. bu sabah da sağlık ocağına gittim tahlil için.
doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. dün eşimle gittik. çok memnun kaldım diğer doktordan çok farklı. veee bebeğimin kalbini dinlediiik:)) nasıl hızlı hızlı atıyodu:)
doktor ayrıca tahlillerini git sağlk ocağında yaptır dedi biz demeden.
Ellerine sağlıkEvi toparladım koca bi tencere bulgurlu yoğurt çorbası yapıyorum, çamaşırlar makinede ve bugunnn film günü yine.aksama kadar bissuru film izlemeyi planliyorummmm
Sevindim yeni dr una canımmgünaydınn:) nasılsınız.
eşim yoldan geldi evdeydi giremedim buraya. bu sabah da sağlık ocağına gittim tahlil için.
doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. dün eşimle gittik. çok memnun kaldım diğer doktordan çok farklı. veee bebeğimin kalbini dinlediiik:)) nasıl hızlı hızlı atıyodu:)
doktor ayrıca tahlillerini git sağlk ocağında yaptır dedi biz demeden.
İyi olur tatlım ama yaz geliyor uzunlşuğunu iyi ayarlateline sağlık canımcımm. film günü he güzell:) benim de dışarda işlerim var yürüyüş olur hem de.
kuaföre gidip saçımı kestiriyoruuum! bıktım uzun saçtan topluyon olmuyor salıyon olmuyor. omuzlarımda kestirecem. çok helecanlı:) umarım düzgün keserler
Adres ver bi tencere göndereyim beybisi...Akşam yemekleri için deneyebilirsin aslında hem çok tok tutuyor hem de farklı bir şey yemiş olursun canimEllerine sağlık
bir kase de bana salla oradan yaavvv
filmler adrenalin dolu olsun oturduğun yerden kilo verdirsinnn
amin canımm sağol:)Oy masallah mercimeğe, sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah
Canimsinnnn, hepimizin günü mutlu, kutlu olsun inşallahGunaydin kizlar .
Hepinizin 8 mart kadinlar bayramin cani gonulden kutlarin dunyadaki tum kadinlar herseyin her zaman en iyisine laikdirler.
Bende sizin hepinizi ve sizin anne bacilarinizi tebrik edirem .
Kizlar allah hec bir evi kadinsiz etmesin kadinin elei deyen yerde gul biter sizin hepiniz gulden etirli teravetlisiniz hepinizi opuyorum kizlar 8mart kadinlar gununuz kutlu olsun
yapma yav niye dökülüyor kiİyi olur tatlım ama yaz geliyor uzunlşuğunu iyi ayarlat
hamileli,k sürecinde hiç dökülmeyecek bu arada saçın bunu bil
fakat sonrası çok dökülecek maaleseff
senin de kutlu olsun canım:)Gunaydin kizlar .
Hepinizin 8 mart kadinlar bayramin cani gonulden kutlarin dunyadaki tum kadinlar herseyin her zaman en iyisine laikdirler.
Bende sizin hepinizi ve sizin anne bacilarinizi tebrik edirem .
Kizlar allah hec bir evi kadinsiz etmesin kadinin elei deyen yerde gul biter sizin hepiniz gulden etirli teravetlisiniz hepinizi opuyorum kizlar 8mart kadinlar gununuz kutlu olsun
Tarif et bi canımmAdres ver bi tencere göndereyim beybisi...Akşam yemekleri için deneyebilirsin aslında hem çok tok tutuyor hem de farklı bir şey yemiş olursun canim
Yavrum östojen hormonu sebebi ile hamileliğin özellikle son aylarında dökülmüyoryapma yav niye dökülüyor ki
4 su bardağı suya 1 su bardağına yakın bulguru koyup kaynatiyorum.baska bir kapta 2_3 su bardağı kadar yoğurt içine 1 tepeleme kaşık un koyuyorum.sonra kaynayan sudan bu yoğurt karışımına 1 kepçe su koyup karıştırıp tenceredeki bulgulara ilave ediyorum, biraz tuz ekleyip kaynamaya bırakıyorum.kaynayinca biraz tereyağında bol nane yakıp corbaya ekliyorum..Enfes oluyor vallahi...Tarifte yumurta da var ama ben yumurta koymuyorum.Tarif et bi canımm
geçmiş olsun dinlen güzelce vitamin almaya çalışKizlar ben disciden cikanda vurulan iynenin etgisiyle stresdende yada iyne cok .
Etgiledi terledim baya soyuq aldi beni simdi soguk baya basdirdi kirip olmisum kizlar cok fenayim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..Kizlar ben disciden cikanda vurulan iynenin etgisiyle stresdende yada iyne cok .
Etgiledi terledim baya soyuq aldi beni simdi soguk baya basdirdi kirip olmisum kizlar cok fenayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?