- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menünBugünkü menüm:
Saat 12:30 1 kase mercimek çorbası+ 1 tabak sinitzelli salata
Saat 17:30 1 büyük tabak salata + 1 kase cacık (salata çok sisiriyor-catlamak üzereyim)
Su:2 litre
Yeşil çay :2 fincan
Afiyet olsun canımMEnüm08.00 1,5 hşlanmış yumurta+2 kk peynir+4 çeri
13.00 1 yk nohut karştırılmış salata
16.00 1/2 kepek ekmeği
19.30 yoğurt+süt+yulaf+1/4 susamsız simit
su 5 küsür lt
spor yok
Kahvenin yanında birer parça ben iki günde bir regli dönemi ilk üç gün bidekim yiyor bunları
MEnüm08.00 1,5 hşlanmış yumurta+2 kk peynir+4 çeri
13.00 1 yk nohut karştırılmış salata
16.00 1/2 kepek ekmeği
19.30 yoğurt+süt+yulaf+1/4 susamsız simit
su 5 küsür lt
spor yok
kim yiyor bunları
Menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim haşlanmış patates
1kk peynir 5 zeytin
Akşam
1 kase kısır 3 yk yoğurt
Gün içinde
2 kupa kahve
1 bardak kefir
4lt su
Spor olarak 2 saat alış veriş merkezi gezmece
Sağol tatlım Ben yemeksiz yaparım ama hayatımda olmazsa olmaz 3lüm vardir 1su 2kahve 3 çuklattt bunlarsız yapamam çuklatı 2 .3günde bir küçücük bir parçada olsa yerim kahve hetgün mutlaka 1 sabah namazı vaktinde herkes uyuyor ev sessiz sadece gün doğumu ve güne uyanan kuş sesleri bide akşan yada öğleden sonra mutkçlaka vardırAylardır cuklat yemedim vallahi
Menüler supper, afiyet ola
Fiyatıda uygunmuş. Desene bana yarın migros yolları göründüKaramlar 1.95 Ülker ler 2.10du. Yanlış hatırlamıyorsam
Cuklat yemedin ama onun haricinde her şeyi götürdünAylardır cuklat yemedim vallahi
Menüler supper, afiyet ola
Anneannen7n ekmeginden ustiyommmBugün ki menüm;
KAHVALTI
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim pide
1 domates
AKŞAM YEMEĞİ
1 tabak barbunya,
1 tabak salata,
1 parça ekmek (anneannem yapmış her zaman denk gelmiyor kaçırmak olmazdı)
Su tüketimim yarım litre ile sınırlı kaldı
Günaydın maşallah canım sen hareket ediyosun ne güzel ben börek kek yaptım saat 6 dan beri mutfaktayımBisiklet tepesinden gunaydinn
Oyyyy ev miss gibi kek kokmuşturrrrGünaydın maşallah canım sen hareket ediyosun ne güzel ben börek kek yaptım saat 6 dan beri mutfaktayım
Suppersin canmmm, gunaydinnnBisiklet tepesinden gunaydinn
Ne keki böreği canım yaaaa, sabah sabah bayilcam açlıktan zatennnnGünaydın mis gibi börek kek kokuları arasındsn kucak dolusu günaydınlar güzeller
Çocukların beslenme saati için yaptım kahvaltıya limonlu meyveli kek ve demleme ıhlamur ballı öğlene ıspanaklı kıymalı börek ve süt canım okulda yemelerini istemiyorum. Abur cuburNe keki böreği canım yaaaa, sabah sabah bayilcam açlıktan zatennnn
Canımcımmm SenindeKadinlar gunumuz mutlu huzurlu aşkla boll kilo kaybiyla geçsinn
Afiyet olsun yavrulara o haldeÇocukların beslenme saati için yaptım kahvaltıya limonlu meyveli kek ve demleme ıhlamur ballı öğlene ıspanaklı kıymalı börek ve süt canım okulda yemelerini istemiyorum. Abur cubur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?