Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Menüm
09.00 1/2 beyaz peynir+domates ve salatalıklı sandviç
12.00 1/2 tavuk budu+1 kaşık sebzeli makarna+1/2 kase kremasız mantar çorbası
15,30 1/2 kalan sandviç
19,45 gi iyoğurt+süt+yulaf çörek otu yiicaamm
su şu an 4 küsür lt evde deavm eder
spor: 6 km akşam tempolu yürüyüş

spor ve akşam yemeği plan dahilinde değişiklik olursa düzeltirim

Tüp müp uğraşma boş ver
tehlike arz etmesin
yaz geliyor zaten çorbayı akşam içersin

afiyet olsunn. şöyle yarım yarım yiyon ya bravo ya

kocişimin canı kek çekmiş kalkayım yapayım baree:) bana seslenirken "kız hamile" diyor kız hamile baksana, kız hamile gelsene..:)) bazen ona bak giderim diyorum, o da tamam çocuğu bırak git diyor

Afiyet olsun canım
Ben spor yapamıyorum canım çok sıkılıyo yarın tekrar ortopediye gidicem bböyle giderse veremicem sadece yeme kontrolüyle

kocişimin canı kek çekmiş kalkayım yapayım baree:) bana seslenirken "kız hamile" diyor kız hamile baksana, kız hamile gelsene..:)) bazen ona bak giderim diyorum, o da tamam çocuğu bırak git diyor
Ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun canım bırak tadını çıkarsın oda

Cok Geçmiş olsun canım, sizde bir şey yoktur umarim....gel tabi, ama 3 gün mazeretsiz paylaşım olmazsa gruptan atilirsin ona göre yeni kurallar için ilk sayfadaki ilk mesajı okur musun lütfen...
okudum cnm salı günü kilomu yazarım sana. şu protein ekmeğinin tarifini hala vermedin bana bu arada.

Oluyo güzelim bi müddet sonra kendinden bagımsız hareket ediyo diz kapagının altındaki kemik hem çok agrıyo büyüme var menisküs ve çapraz baglar kopmuş kısaca. Kendine göre takılıyo bacagım
Ah ah o dizden ne cektigimi bir ben biliyorum bi Allah biliyor. Bendede menisküs var Doktor ameliyat olsanda agrın gecmeyecek ama rahat hareket edeceksin dedi. Basta istemiyordum ama suan ameliyat olmayı düşünüyorum . Cünkü yürürken yada merdiven inip cikarken ayagım bir kitleniyor açılmıyor. Bu seferde merdivenden düşüyorum

Bugünki menüm
10.00 1 tane havuç
12.30 1 kaşık taze fasulye, 1 kaşık yogurt, 3 kaşık pirinc pilavı

15.30 1 su bardagi portakal suyu

Suan otobusteyim. Gidince aksam yemegi olarak yine taze fasulye yiyecegim

Canım kitlenme bende de var seni çok iyi anlıyorum benim çapraz baglar zorluyo menisküs için kemik iliği çok iyi geliyo ordaki yırtık dokuyu tedavi ediyo kasaptan ilikli kemik al kaynat yemeklerini osuyla yap ameliyat olsanda tekrarlıyo menisküs

Oluyo güzelim bi müddet sonra kendinden bagımsız hareket ediyo diz kapagının altındaki kemik hem çok agrıyo büyüme var menisküs ve çapraz baglar kopmuş kısaca. Kendine göre takılıyo bacagım
allah yardımcınız olsun canım ya çok zor sempatik_kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…