Tüp müp uğraşma boş verBende düşündüm bunları özellikle salatayı çok severim bol bol salata yaparım çorbayıda sıcak bişeyler olsun die bardak çorba şeklinde düşünmüştüm :)
Ama şimdi arkadaşımdan bir fikir daha aldım. Burası ofis ve depomuz var depoya küçük tüp getirip orda yemeklerimi ısıtabileceğimi söyledi bana da mantıklıymış gibi geldi en azından çorba falan koyduğumda sıcak olur :) Gerçi döner yediğimizde ne kadar sıcak oluyor o ayrı konu ama
afiyet olsunn. şöyle yarım yarım yiyon ya bravo yaMenüm
09.00 1/2 beyaz peynir+domates ve salatalıklı sandviç
12.00 1/2 tavuk budu+1 kaşık sebzeli makarna+1/2 kase kremasız mantar çorbası
15,30 1/2 kalan sandviç
19,45 gi iyoğurt+süt+yulaf çörek otu yiicaamm
su şu an 4 küsür lt evde deavm eder
spor: 6 km akşam tempolu yürüyüş
spor ve akşam yemeği plan dahilinde değişiklik olursa düzeltirim
Afiyet olsun canımMenüm
09.00 1/2 beyaz peynir+domates ve salatalıklı sandviç
12.00 1/2 tavuk budu+1 kaşık sebzeli makarna+1/2 kase kremasız mantar çorbası
15,30 1/2 kalan sandviç
19,45 gi iyoğurt+süt+yulaf çörek otu yiicaamm
su şu an 4 küsür lt evde deavm eder
spor: 6 km akşam tempolu yürüyüş
spor ve akşam yemeği plan dahilinde değişiklik olursa düzeltirim
Ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun canım bırak tadını çıkarsın odakocişimin canı kek çekmiş kalkayım yapayım baree:) bana seslenirken "kız hamile" diyorkız hamile baksana, kız hamile gelsene..:)) bazen ona bak giderim diyorum, o da tamam çocuğu bırak git diyor
yürüyüş yapınca da sıkıntı oluyor mu?Afiyet olsun canım
Ben spor yapamıyorum canım çok sıkılıyo yarın tekrar ortopediye gidicem bböyle giderse veremicem sadece yeme kontrolüyle
sağol bebeğim psikolojim çok bozulmuştuda suan toparlandım çok şükür.Canim cok kecmis olsun elleri kirilsin o hirsizlarin canim kecmis olsun bacim
Oluyo güzelim bi müddet sonra kendinden bagımsız hareket ediyo diz kapagının altındaki kemik hem çok agrıyo büyüme var menisküs ve çapraz baglar kopmuş kısaca. Kendine göre takılıyo bacagımyürüyüş yapınca da sıkıntı oluyor mu?
okudum cnm salı günü kilomu yazarım sana. şu protein ekmeğinin tarifini hala vermedin bana bu arada.Cok Geçmiş olsun canım, sizde bir şey yoktur umarim....gel tabi, ama 3 gün mazeretsiz paylaşım olmazsa gruptan atilirsin ona göreyeni kurallar için ilk sayfadaki ilk mesajı okur musun lütfen...
Ah ah o dizden ne cektigimi bir ben biliyorum bi Allah biliyor. Bendede menisküs var Doktor ameliyat olsanda agrın gecmeyecek ama rahat hareket edeceksin dedi. Basta istemiyordum ama suan ameliyat olmayı düşünüyorum . Cünkü yürürken yada merdiven inip cikarken ayagım bir kitleniyor açılmıyor. Bu seferde merdivenden düşüyorumOluyo güzelim bi müddet sonra kendinden bagımsız hareket ediyo diz kapagının altındaki kemik hem çok agrıyo büyüme var menisküs ve çapraz baglar kopmuş kısaca. Kendine göre takılıyo bacagım
saol cnm gebelik nasıl gidiyor?çok geçmiş olsun hoşgeldin
amin cnm benim çok saol.Çok geçmiş olsun
zor durum bu Allah başa vermesin bir daha canım
inş cnm çok tşk ederim.Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Canım kitlenme bende de var seni çok iyi anlıyorum benim çapraz baglar zorluyo menisküs için kemik iliği çok iyi geliyo ordaki yırtık dokuyu tedavi ediyo kasaptan ilikli kemik al kaynat yemeklerini osuyla yap ameliyat olsanda tekrarlıyo menisküsAh ah o dizden ne cektigimi bir ben biliyorum bi Allah biliyor. Bendede menisküs var Doktor ameliyat olsanda agrın gecmeyecek ama rahat hareket edeceksin dedi. Basta istemiyordum ama suan ameliyat olmayı düşünüyorum . Cünkü yürürken yada merdiven inip cikarken ayagım bir kitleniyor açılmıyor. Bu seferde merdivenden düşüyorum
Afiyet olsun canımBugünki menüm
10.00 1 tane havuç
12.30 1 kaşık taze fasulye, 1 kaşık yogurt, 3 kaşık pirinc pilavı
15.30 1 su bardagi portakal suyu
Suan otobusteyim. Gidince aksam yemegi olarak yine taze fasulye yiyecegim
çok şükür şimdilik iyi 2 ay bitti bile iştesaol cnm gebelik nasıl gidiyor?
allah yardımcınız olsun canım ya çok zorOluyo güzelim bi müddet sonra kendinden bagımsız hareket ediyo diz kapagının altındaki kemik hem çok agrıyo büyüme var menisküs ve çapraz baglar kopmuş kısaca. Kendine göre takılıyo bacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?