- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Neyin var canım bünyen yorgunmu düştü işmi yorucuyduKendimi çok halsiz hissediyorum yemek yapmk çok zor geliyor ;/
Canım saat 4.30 gibi anca ewe geldim eşimi yolcu ettim işyerine çocuklara yemek yap yedir derslerini yaptır derken bu saat oldu güzelim
canım istiyorAfiyet olsun canım çorbadan başka biley yememişsin fıstık
sevindim canımmCanım saat 4.30 gibi anca ewe geldim eşimi yolcu ettim işyerine çocuklara yemek yap yedir derslerini yaptır derken bu saat oldu güzelim
So uçlar gayet iyi şükür troitlerim hızlı çalışmaya başlamış ilacın dozunu düşürdü şeker ilacını 1 ay daha devam et dedi onunda dozunu düşürdü kilo verdikce kavuşuyorum sağlığıma
Aynen canım benim şeker 210dan 96 ya düşmüş düşüne biliyomusun farka bak aradakisevindim canımm
dozun azalması ne güzel haber
kilo nasıl bir bela iste görüyoruz
Benimde buğdayım bitdi yarın alıp yapıcam yine geçekten hafif ve doyurucu oluyorcanım istiyor
akşam spordn sonra özellikle
dün tavuklu salata sonra kabk yemeği çok geldi
yoğurtlu çorba hafif oluyor akşamları
offff çok güzel bir fark buAynen canım benim şeker 210dan 96 ya düşmüş düşüne biliyomusun farka bak aradaki
İnşallah canım doktor görünce direk sen ne yaptın kendine çok iyi olmuşsun dedi fark etmesine hatırlamasına çok şaşırdımoffff çok güzel bir fark bu
şeker ilacını tamamen bırakacaksın bak sonunda
sen hatırlanmayacak kadın mısın kuzummmmİnşallah canım doktor görünce direk sen ne yaptın kendine çok iyi olmuşsun dedi fark etmesine hatırlamasına çok şaşırdım
Ayyy çok utandım şuan inan yanaklarım kızardı canımsen hatırlanmayacak kadın mısın kuzummmm
ya canım ne soracağımBenimde buğdayım bitdi yarın alıp yapıcam yine geçekten hafif ve doyurucu oluyor
Dolapta bir hafta dayanıyo canım ben saklama kaplarına yada buzdolabı pöşetlerine bir günlük koyup atıyorum buzluga akşamdan çıkartıyorum sabaha hazır oluyo ama yogurda katmadan katıp atınca yogurt çözülünce pütürleşiyo hafifya canım ne soracağım
koca tencere haşladım buğdayı
karıştırıp çorba yapıyorum
kaç gün dayanır ekşimeden acaba buğdayın kendisi
acaba buzluğa mı atsam
daha da güzelleştim diyorsun yaniAyyy çok utandım şuan inan yanaklarım kızardı canım
yoğurtlayıp buzluğa attığım çok olduDolapta bir hafta dayanıyo canım ben saklama kaplarına yada buzdolabı pöşetlerine bir günlük koyup atıyorum buzluga akşamdan çıkartıyorum sabaha hazır oluyo ama yogurda katmadan katıp atınca yogurt çözülünce pütürleşiyo hafif
Ayyy deme öyle okuyan da güzel sanacak senin eline su dökemem bile fıstığımdaha da güzelleştim diyorsun yani
At canım iyi olur geçen arkadaş yapmıştı onu yicem diye ne kahvaltı ne akşam yemegi yemedimyoğurtlayıp buzluğa attığım çok oldu
ben ekşitmeden buzluğa atayım en iyisi
biraz tavuklu keşke yaparım belki
hadi ordanAyyy deme öyle okuyan da güzel sanacak senin eline su dökemem bile fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?