Evet yaa nasıl güzel oluyor değil mi zinde olduğunu farkedince.Bende inanıyorum canım pazartesi çorba içicem bol sıvı alıcam :)
Hergün yürüdüğüm içinmidir nedir merdivenleri daha kolay çıkıyorum 6 katlı ve çok dik merdivenlerimiz eskiden 3. katta bi soluklanırdım. dün patır patır çıkıverdim. Yine soluk soluğa kaldım ama olsun onu 3. katta yapıyordum normalde
100 altına ineceğim diye odaklan şidilikGörebilir miyim bilmiyorum ki ama isteğim o yönde :)
İnşallah diyelim göremezsem üzülürüm
Canımm yeşil çayı kendin mi demliyorsun yoksa sallama çay mı içiyorsunCanım sade kahve ve yeşilçay iç günde 2 kupa yeşil çay içiyorum mutlaka ben
kuzum sende sende 38 giyeceksinYeşilçay içiyorum işyerinde ama sallama evde kendim demleyip içiyorum canım.
Ayy bende şimdi 50 bedenim 46yı duymak bile güzel. Tekrardan tebrik ederim seniii
Evet yaa nasıl güzel oluyor değil mi zinde olduğunu farkedince.
SAdece bazen bir yorgunluk olacak kilo verdikçe ama o da geçici olacak vücut yeni kiloya alışnca dinç olacaksın tamamen.
100 altına ineceğim diye odaklan şidilik
giden ekisilerde kabulümüzdür.
ben ilk 2 hafta çok hızlı sonra gıdım gdım verdim veriyorum.
Sakin ol o yüzden düşünme ve kaybetme inancını düzenini bozma
Devammmmmmm
Hadi inşallaahhh hepimiz giyelim .)kuzum sende sende 38 giyeceksin
38 bol gelecek
emin ol
benim 3 ayım var 68 için sonra belki biraz dahaOlsun o yorgunluğa razıyım ben kuzum
Daha öncede diyet deneyimlerim çok oldu ama hep bıraktım ilk kez bu kadar kararlıyım kendimde görüyorum bunu.
O yüzden gram gramda gitse bırakmıycam canım
Evet canım, birlikte olunca gücümüz artıyorHadi inşallaahhh hepimiz giyelim .)
Nasıl gaza geliyorum hevesim artıyor bi bilseniz iyi ki gelmişim foruma, konuya
Ne kadar az geliyor kulağa, zaman dediğin geçiyor zaten.benim 3 ayım var 68 için sonra belki biraz daha
seninde eylüle 5 ayın var kuzummm
neler neler gider bu kadar zamandaaaaaa
mesela şu 3 ayda 10 kg versen en az düşünsene 46 bedensin rahat sonra 44, 42,40,38
Oyyy evet
Vallaha mıııNe kadar az geliyor kulağa, zaman dediğin geçiyor zaten.
Seneye bu zamanlar incecik olup sohbet etsek meselaaa
Yazın kardeşim evleniyor 44-46 beden görümce olmayı çok isterim
Eveettt,ben de seneye yaza çıtır bi anne olacağımmm
yine burda oluruz dimi
Ağustosun ikinci haftası canım 4 aydan biraz fazla var :)Vallaha mııı
ne zaman tarihhh
ben geçtiğimiz 4 kasımda kardeşimi evlendirdim
Allahımmmm ne kötü idi
hiç bir şey bulamadım üzerime giyecek
tabii ceza idi birazda kendime
saçma sapan bir kıyafet giydim üzerime
Oluruz tabii çıtır anneeee :)ben de seneye yaza çıtır bi anne olacağımmm
yine burda oluruz dimi
en az 15 kg demek canımmmAğustosun ikinci haftası canım 4 aydan biraz fazla var :)
Ben nişanımda düğünümde de tombiktim ama en azından bunda zayıf olmalıyım
Tamam canım şimdi yürüdükten sonra evde leslie yapıyorum ama düzenli değil 2-3 günde 1 bide bu ara eşimle de çok çıkıyoruz yürümeye onu bi düzenli yapsam mayıs gibide dediğin gibi jiliana başlasam süper olur :)en az 15 kg demek canımmm
her akşam yürü canım
5 kg sonra hafiften jilliana başla
ya da mayıs ortası gibi başla
hem sıkılaşır hem kilo vermiş olursun
karnın falan çok farkedecek
yani mesela 85 olursan jillian yaptığında karnını göbeğini poponu bacaklarını daha sıkılaştırmış olacaksın
Düğünden önce atarsın kuzuuTamam canım şimdi yürüdükten sonra evde leslie yapıyorum ama düzenli değil 2-3 günde 1 bide bu ara eşimle de çok çıkıyoruz yürümeye onu bi düzenli yapsam mayıs gibide dediğin gibi jiliana başlasam süper olur :)
Sonra düğünden fotoğrafımı atarım size
Ellerine sağlık canımmmmmmmmmmmgünaydın kızlarrrr, ne çok kaynatmışsınız...deli gibi iş yapmaktayım...sabah sabah yine yemek yaptım bulgurlu yoğurt çorba ve mercimek çorba yaptım...şimdi çamaşır ütü temizlik devam boğuşmaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?