- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Ayyy canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğin canım benimhadi ordan
ruhunun güzelliği yüzünde işte
ya aslında yağsız yapıyorum ben onuAt canım iyi olur geçen arkadaş yapmıştı onu yicem diye ne kahvaltı ne akşam yemegi yemedim
Aynen canım ben arkadaş tereyagı pul biber yapmıştı üzerine azıcık gezdirdim 1tk kadarya aslında yağsız yapıyorum ben onu
tereyağı veya kuyrukyağı koymuyorum
tavuğu haşlıyorum didikleyip karıştırıyprum buğdayla.
eğer beraber pişirirsem tabii çok daha güzel oluyor.
Yağ vs eklemeyince çok rahat yenir bence
Ek canım ne bulabilirsenzinnia senin çiçekleri görünce aşık oldum resmen çok severim çiçekleri benim çakiden sonra kalmadı evde çiçek yeniden başladım sayende çiçek dikmeye menekşe ilk çiçegim onların büyüyüp yaprak vermesini çiçek açmasını görmek huzur veriyor
Senin elinden tutmazmı hiç canım benim bende yarın pazara çıkıp almayı düşünüyorum çiçek ve renkli saksılar bahçeye yeşil soğan ve çilek ve yer elması ve maydanoz tere ekşi kulak ektim biraz acı biber de ekicemEk canım ne bulabilirsen
senin memlekette çok güzel olur
ben bu hafta sonu tohum ekeceğim bakalım.
tutar umarım.
maydanoz ekeceğim ben deSenin elinden tutmazmı hiç canım benim bende yarın pazara çıkıp almayı düşünüyorum çiçek ve renkli saksılar bahçeye yeşil soğan ve çilek ve yer elması ve maydanoz tere ekşi kulak ektim biraz acı biber de ekicem
Salyongoz yememesi için yumurta kabuklarını biriktir kırdığın ve ufalayıp diplerine etrafına dök salyangoz geçemiyo yumurta kabugundan aklında bulunsun burda çok ew sahibimden gördüm tüm ekdiklerimin etrafına döktüm şi dilik yaklaşmadılar buradada çok var salyangozmaydanoz ekeceğim ben de
yeşil soğan ekmiştim geçen yıl
ondan öncesi sene minnak bir bahçe yapmıştım patlıcan domates kabak marul vardı
domateslerimi salyangoz yedi saksılardan
çok denedim onu canımSalyongoz yememesi için yumurta kabuklarını biriktir kırdığın ve ufalayıp diplerine etrafına dök salyangoz geçemiyo yumurta kabugundan aklında bulunsun burda çok ew sahibimden gördüm tüm ekdiklerimin etrafına döktüm şi dilik yaklaşmadılar buradada çok var salyangoz
Canım bende 4üncü katdayım ev sahibim çok iyi aynı binada aıtlı üstlü oturuyoruz sanki müstakil evde gibiyim ev benimmiş gibi bahçesini terasını kullanıyorum izin veriyolar 5 katlı apartman en üste kendisi alt katlar kirada benden başka kullanan yok kendileri bazen bişeyler ekiyo kim ekerse hep beraber yiyoruzBen bir apartman dairesindeyim
fakat bahçe katında oturuyprdum
bahçe kocaman ve sadece biz çıkıyoruz
ve annem bana yerleşti bahçeye bakan salonu ona verdim.
eve sığamayınca üst katı satın aldık geçen yıl
bi üst kattayız annem bhçe katında
5 yıl bhçe katında oturuken her yıl çiçek alıp diktim ve biraz sebze
burası soğuk memleket çiçek kışın donuyor o yüzdenher yıl yenilemek gerekiyor.
Fakat bazıları dayanıklı
MEsela ortanca
kışın kuppkuru bir dal olarak kalıyor ve bu zamanlarda tekrar yeşilleniyor
Canım kirpiler ailelerile yaşıyor. Kirpinin yediğini hiç duymamıştım olabilir bizim burdada çok dagın etegindeyim ben mutfak camından bakınca dağ manzarası teleferike karşı kahvaltı yapıp yemek yiyosun cic civlere üzüldüm canım kediler nasıl büyüdülermiçok denedim onu canım
bahçe büyük ve devamı sit alanı gibi bir yer olan eski bağ
dolayısı ile oradan geliyor
denemediğimiz şey kalmadı
sonra bir gün bir bktık bhçede kirpi
anammmm şehirin ortasında minnakk kirpi
hatta kızım anneee kanepenin ltında bir şey var dedi
baktım bir şey yok
annemi çağırdım o da var dedi
sonra bir bktık ki kirpi
şok olduk
işte o eskiden bağ olan yerden gelmiş
yaşadığımız yer şehrdin göbeği haa bu arada ama yeşil alan çok bahçemiizin devamı vs işte
hatta ilk taşındığımız yıl civciv almıştım 6 tane
bir sabah baktık ki ölmüşler
eşim gsötermeden almış ölenleri
gelincik sanırım öldürmüş gözlerini oymuş çünkü offf.
eşim biz görmeden gömmüş onları
veteriner görümcemin eşi kğmese giriş şeklinden falan gelincik sansar benzeri bir hayvan demişti.
Haaa o kirpi varya eşi falan varmış bu arada işte
kirpiler salyangoz yermiş
salyangozlar geçen yıl azaldı işte
sanırım kirpilerden
Canım uzan biraz dinlen uzanamıyorsan biraz yürü hava al güzelim. Çok yemişsin canım benimkızlar çok kötüyüm. mayonez yasak olmasına rağmen 2 kase rus salatası yedim. ağır geldi. midem fena, afedersiniz kusacak gibiyim.. nolacak benim bu halim.. aslında hep sıkıntıdan oluyo var ya..
canım benim iyi kalpli arkadaşım. eşim hala gelmedi evet. evin içinde çok sıkılıyorum. çıkıp yürüsem bile eve dönünce yine sıkılıyorum. ben yine de az yesem iyi olacak. çok sağol canım allah evlatlarını sana bağışlasın.latiyya eşin gelmedimi onamı sıkıldın güzelim benim sana sıkıntı stres yapmak yok sakin relaxs olcan herşeyin iyi tarafından bakıp bardagın dolu tarafını görceksin boş tarafa takılmıyacaksın canım benim bunu kendine hayatın boyunca bi kural edin hep iyiyi gör canım hep iyi olsun güzel olsun bulantından bile mutlu ol nasıl olcak diyceksin bebişin karnında büyüyo büyüdüğünü hisediyosun sana bulantı hissi vererek annem ben burdayım dikkat et kendine diyo
Ne çok konuştum
Amin canım Allah razı olsun güzelim rabbim seninde bir an önce eşinin sağlıkla dönsün evladın hayırlısıyla sağlıkla kucana almayı nasip etsin canım bu kadar sıkma canını arkadaşın komşun yokmu güzelim benim pamuk kalplim kendine uğraş bul canım fasulye için örgü başlayabilirsin zaman çok çabuk geçiyo baytaniye başla kışa gelecek doğumun güzel bi model bul canım internetden bak ister tığ işi ister biliyorsan örgü olarak uğraş bul canım benimcanım benim iyi kalpli arkadaşım. eşim hala gelmedi evet. evin içinde çok sıkılıyorum. çıkıp yürüsem bile eve dönünce yine sıkılıyorum. ben yine de az yesem iyi olacak. çok sağol canım allah evlatlarını sana bağışlasın.
Sevdikleriniz hep yanınızda olsun sağlıkla inşallah.
iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?