afiyet olsun kuzum, sadece kabak çok daha lezzetli olurdu ama, ben yumurtalı pırasa sevmiyorum, karıştırıp yaptın sanırım di miEllerine sağlık canımmmmmmmmmmm
dün senin kabak tarifini yaptımmm
çok güzel oldu
Evet canımafiyet olsun kuzum, sadece kabak çok daha lezzetli olurdu ama, ben yumurtalı pırasa sevmiyorum, karıştırıp yaptın sanırım di mi
kabağı bi de tek dene bence, çok lezetli oluyorEvet canım
ben pırsayı sevdiğim için karıştırdım ikisini güzel oldu hatta 2 3 kaşık kaldı herkes sevdi inan.
atarım canım 2-3 tane atarım karar veririzzzDüğünden önce atarsın kuzuu
şu elbiseyi alıyorum nasıl kıızzzlar falan diyeeeeee
Günaydın canımgünaydın kızlarrrr, ne çok kaynatmışsınız...deli gibi iş yapmaktayım...sabah sabah yine yemek yaptım bulgurlu yoğurt çorba ve mercimek çorba yaptım...şimdi çamaşır ütü temizlik devam boğuşmaya....
saol kuzucum sana da kolay gelsin işyerinde..çalışmak da kolay değil evde olmak da....hepsinin zor yanı mevcutGünaydın canım
Biz evde olsak bizde koştururduk ama çalışırken boş zamanlarda bakmak kolay oluyor.
Şu bulgurlu yoğurt çorbasını bende yapıcam
Afiyet olsun vede kolay gelsin
tamam pazar günü kabak alıp sadece kabakla deneyeyim canımmkabağı bi de tek dene bence, çok lezetli oluyor
selam canımm afiyet olsun eline sağlık kolay gelsin:)günaydın kızlarrrr, ne çok kaynatmışsınız...deli gibi iş yapmaktayım...sabah sabah yine yemek yaptım bulgurlu yoğurt çorba ve mercimek çorba yaptım...şimdi çamaşır ütü temizlik devam boğuşmaya....
Afiyet olsun canımSabah kahvaltımı yaptim kizlar
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk taze peynir
1 domates, 10 zeytin
Simdi okula gidiyorum.
Evet canım ikiside ayrı zor ikiside zaman alıyor ne yazık ki.. Öylede böylede sana kalan zaman hep az.saol kuzucum sana da kolay gelsin işyerinde..çalışmak da kolay değil evde olmak da....hepsinin zor yanı mevcut
Selam canım, son gaz devam ediyorsun maşallah sanaSalam kizlar.
Bacilarim naslsiz ben iyim sukurler olsun.
Sabah oyandim ilik suyumu icdim sogan kurumumu yapdim icdim daha sonra aralarinda 30 dakka farkla yesil kahve de icdim sonra yogurtun icine ciha keten tohumlarin karsdirdim tarcin pul biber zencefil zerdacal ac mideye indirdim bu kuru daha sonra cikdim kosu bandina 55 daka yurudum aralarda koşdum.
Sporum bitdi duş aldim.Kizlar bugun saclarima biraz bakim yapdim saclarimi kesdim fonledim
Ohhhhh mis kimi oldu.
simdiye kadar 2L su icdim.
Simdi yenede yurus yapcam yene gelirim kizlar hadi opdum
dinlenseydin kzumKendimi çok halsiz hissediyorum yemek yapmk çok zor geliyor ;/
İnşallah canım mağazada bunun 38i yokmu diye sorcaz 40 büyük geldide diyeSeverim laaa seniii
40 giyecekğiz inşallah
ve aayyy bu bol mu olmuşşş nee diyeceğiz 40 bedeni giyince
Teşekkür ederim canım seninde 44lere 40lara düştüğünü görcez yeterki pes etme bırakmYeşilçay içiyorum işyerinde ama sallama evde kendim demleyip içiyorum canım.
Ayy bende şimdi 50 bedenim 46yı duymak bile güzel. Tekrardan tebrik ederim seniii
Canım çay kurun sarı teneke kutuda yeşil çayını alıp kendim demliyorum bir kupaya 1 .çay kaşıgıCanımm yeşil çayı kendin mi demliyorsun yoksa sallama çay mı içiyorsun
bir de kahveyi aç karnına mı içmeliyiz sizce,
Afiyet olsun canım çorbadan başka biley yememişsin fıstıkMEnüm 08.00 1 yumıurta+3 kk peynir+10 zeytin
12,00 buğdaylı yoğurt çorbası+ 1 üzümlü gevrek+ 1/2 susamsız simit
20,20 buğdaylı yoğurt çorbası
su 5 lt
spor: 4 km yürüyüş+ 30 dk jillian level 2 2. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?