buğday dediniz dediniz şi,mdide yok tarhana yapmasaydın da vır vır ediyon diyon.Eşimin canı istedi canım o yüzden yaptım ona yapınca bende 1 kase içtim
Hem bizim yörenin tarhanası biraz daha farklı, yoğurt ve aşurelik buğdaydan yapılıyor. hafif ekşimsi içinde un falan olmuyor varsa da çok azdır sanırım bilemedim şu an annem yapar, dövme tarhana derler burda da o kadar çok buğday çorbası konuşulunca bende dayanamadım :)
afiyet olsunnn sana da kuzuya dagünaydın:)) anamm lohusa kediyi bile rahat bırakmıyorlar azgın şeyler.
bu sabah daha iyiyim. bugün daha iyi beslenmeye çalışacam. mesela portakal ve greyfurt sıkıp içtim az önce. sonra tavuk yicim.
Güne ne güzel başlamışsın. bahar ayları çok güzel yaa neşe doluyor insan:)
İyiyim canım sen nasılsın :)günaydın nasılsın:) çok güzel olmuş menü. ama artık ekmeği hayatından tamamen çıkarsan mı kiii
daha tok hissedeceksin bakİyiyim canım sen nasılsın :)
Deniyorum kuzum ona da alışıcam bugün mesela 2 yumurta haşlayıp yedim ekmek yemedim öğlende ekmek getirmedim bakalım nasıl geçicek :)
Teşekkürler kuzumbuğday dediniz dediniz şi,mdide yok tarhana yapmasaydın da vır vır ediyon diyon.
haklısın kuzumm afiyet olsun.
ama tarif güzelmiş annenin ellerine sağlık
İnşallah canımdaha tok hissedeceksin bak
bence kısır yapar gibi suda beklet önce.İnşallah canım
bide chia tohumu aldım ama internetten baktım her sitede farklı yazıyor. Kimi diyor yoğurdun içine katıp yiyin midede şişsib kimisi diyor 4-5 saat bekletin şişsin sonra yiyin
Bu konuda fikriniz var mı
canım ben hiç tarhana yapılırken görmedim memlekette falan,Teşekkürler kuzum
Cidden bizimki öyle domatesli unlu falan değil buralarda hiç görmedim mesela iç anadoluda falan var sanırım kese yoğurdu ve aşurelik buğdaylı yine içinde kıvam vermesi için un biraz olabilir ondan emin değilim anneme sormam lazım :)
Günlerce seriyoruz kuruması için o arada hafif ekşiyor yoğurt diğer tarhanadan farklı bi lezzeti var canım gerçi belki sizinde böyledir bilemedim :)
İnan bilmiyorum kuzummİnşallah canım
bide chia tohumu aldım ama internetten baktım her sitede farklı yazıyor. Kimi diyor yoğurdun içine katıp yiyin midede şişsib kimisi diyor 4-5 saat bekletin şişsin sonra yiyin
Bu konuda fikriniz var mı
Sen kullandn yada birisinden mi duydun canım yoksa tahmin mi :)bence kısır yapar gibi suda beklet önce.
Evet o kullanıyordu ona sorayım ama bu aralar pek girmiyor :)İnan bilmiyorum kuzumm
Bu tarz ürünler kullanamıyorum ben.
@Gunel huseyinli usta bu konuda
tahminim öyle. buğdaygillerden değil mi o :) netten de bi araştır istersenSen kullandn yada birisinden mi duydun canım yoksa tahmin mi :)
çok yoğunum bugün canımmnerdesiniz kızçeler. benim işim vardı dışarda yürümüş oldum 1 saat. şimdi evdeyim.
spor olmuş kuuzm sanaSabah 10da evden ciktim. O saatten beri disarida yuruyordum kizlar. Simdi okula geldim. 1 saat derse girip tekrar bir arkadasimla bulusacagim. Bir kac saatte onunla gezerim. Dizlerimde derman, bende hal kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?